تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860511904




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تنها راه جهش در کشور، اعتماد به مدیریت شهری است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: قالیباف در نشست مشترک شهرداران کلانشهرها مطرح کرد:
تنها راه جهش در کشور، اعتماد به مدیریت شهری است
شهردار تهران با تاکید بر ضرورت ایجاد انسجام در مدیریت شهری شامل مجموعه شهرداری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در سراسر کشور گفت: تنها راهی که دولت می تواند به رسالت اصلی خودش بپردازد و کشور را به سمت جهش پیش ببرد، این است که به مدیریت شهری اعتماد کند از این رو باید بخشی از کارهایی که وقت دولت را گرفته است را به درستی به مدیریت شهری منتقل کنیم .


به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، محمدباقر قالیباف شهردار تهران  صبح امروز طی سخنانی در نشست مشترک شهرداران کلانشهرهای کشور که در محل سالن جلسات شهرداری تهران برگزار شد، موضوع دولتی شدن مدیریت شهری را طرح مساله ای جدی و خطری بزرگ برای مجموعه شوراهای اسلامی شهر و شهرداری ها توصیف کرد و گفت: بیش از هر چیز برای حل این چالش نیازمند انسجام در مجموعه مدیریت شهری – شامل شهرداری ها و شوراهای اسلامی شهر و روستا – هستیم. بعضا حتی در مجلس شورای اسلامی نیز شاهد هستیم خود دوستان نگاه مثبتی نسبت به شوراها ندارند که این چالش بزرگی به شمار می رود.


به گفته شهردار تهران برداشت های صورت گرفته از قانون اساسی مبنی بر قائل بودن به شوراها به عنوان یک مجموعه صرفا نظارتی، نمی تواند مدیریت شهر منسجمی را پیش ببرد.


قالیباف تصریح کرد: ما در حوزه مدیریت شهری باید خودمان منسجم باشیم که بتوانیم این را به سیاستگذاران منتقل کنیم و بگوییم تنها راهی که دولت می تواند به رسالت اصلی خودش بپردازد و کشور را به سمت جهش پیش ببرد، این است که به مدیریت شهری اعتماد کند. از این رو باید بخشی از کارهایی که وقت دولت را گرفته است را به درستی به مدیریت شهری منتقل کنیم.


وی افزود: اگر این کار انجام نشود، شیب حرکت به منظور دولتی کردن شهرداری ها بیشتر خواهد شد و این به مصلحت مدیریت شهری و پیشرفت کشور نیست.


شهردار تهران ادامه داد: بخشی از بار اقتصاد مقاومتی، اقتصاد درون زا و پیشرفت متکی به داخل را مدیریت شهری باید به طور جدی به دوش بکشد. به طور روشن وقتی از اشتغالزایی و مشاغل کوچک سخن می گوییم، محور مشاغل کوچک شهرداری ها هستند و دولت باید به بحث های ملی و کلان این موضوع بپردازد.


قالیباف تصریح کرد: در ابعاد مختلف سلامت، بهداشت، آموزش و پرورش، مالیات و عوارض باید مدیریت شهری به عنوان مبنای کار قرار گیرد؛ البته که در این بخش ضروری است کاملا سیاست های دولت را اجرایی کنیم، از این رو نه شوراهای شهر و نه شهرداری ها نمی تواند ساز جداگانه ای زده و کاری جدا از سیاست های حاکم دولت پیش ببرند چرا که اگر اینگونه عمل کنیم، حتما لجام گسیختگی به وجود خواهد آمد.


شهردار تهران در پایان گفت: مدیریت شهری بیش از هر زمان دیگری نیاز به انسجام و حرکت دارد. اگر در این زمنیه منفعل بوده و وارد تحول جدی نشویم، شوراها و مجموعه مدیریت شهری که بیش از یک دهه از عمر آن ها می گذرد سیر نزولی خودشان را طی می کنند و شاید وضعیت خوبی در افق آینده نداشته باشیم.


انتهای پیام/



اخبار مرتبط

اجرای طرح مبارزه با جانوران مضر شهری در شرق تهران
اجرای 11 طرح عمرانی در شرق تهران




۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 134]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن