تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804691361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزییات برنامه‌های توانمندسازی معلمان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به برنامه‌های طراحی شده به منظور توانمندسازی معلمان گفت:‌ برنامه درس پژوهی با هدف ارتباط بیشتر معلمان مدرسه و تبادل تجربیات مشترک درخصوص روش‌های تدریس طراحی شده است.

به گزارش تراز ،"عظیم محبی" اظهار داشت:‌ دفتر متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش دو ماموریت و وظیفه را بر عهده دارد. ماموریت نخست نظارت بر اجرای برنامه‌های درسی و ماموریت دوم فراهم کردن فرصت‌های برابر تحصیل برای دانش آموزان است.

وی افزود:‌ برنامه درسی توسط سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تولید و پس از آن کتب درسی توسط معلمان تدریس می‌‌شود. نظارت بر تدریس کتب درسی و اجرای برنامه درسی بر عهده دفتر متوسطه اول است که برای تحقق این اهداف باید معلمان را توانمند کنیم و برای توانمندی معلمان گروه‌های آموزشی فعال شده‌‌اند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه در ستاد مستقیماً با معلمان سروکار نداریم،‌گفت:‌ در استان‌‌ها با گروه‌های آموزشی به عنوان نماینده معلمان در ارتباط هستیم و یکی از اولویت‌های اصلی این دفتر کیفیت بخشی به کار معلمان از طریق گروه‌های آموزشی است.

محبی در پاسخ به این پرسش «برای توانمندی معلمان چه برنامه‌‌‌هایی را تدوین کرده‌اید؟» عنوان کرد:‌ برنامه طراحی آموزشی مبتنی بر برنامه درسی ملی تولید شده است زمانی که انتظار داریم برنامه درسی ملی توسط معلم اجرا شود بنابراین باید شیوه تدریس معلمان مبتنی بر آن چیزی باشد که برنامه درسی ملی نیاز دارد. تلاش می‌کنیم در مسیری حرکت شود که طرح درس معلمان، روش تدریس و روش‌های ارزشیابی متناسب با انتظارات برنامه درسی ملی باشد.

وی در پاسخ به این پرسش «در برنامه درسی ملی به چه مواردی اشاره شده است؟»گفت:‌ برنامه درسی ملی سندی است که کل برنامه درسی از تولید کتاب تا تدریس معلمان را جهت می‌دهد.در این برنامه حوزه‌‌های یادگیری، روش‌های تدریس، ارزشیابی و تدوین کتب مشخص است و در اجرای برنامه درسی معلمان و مدارس را در این مسیر هدایت می‌کنیم به همین دلیل برای تحقق این اهداف طرح درس را تدوین کرده‌ایم.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش بیان کرد: اولین گام در کیفیت بخشی به فعالیت معلمان طراحی و تولید چارچوب طرح آموزشی است. دومین گام افزایش میزان ارتباط معلمان با یکدیگر به منظور تبادل تجربه است. اگر یک معلم از ابتدای مهر تا خرداد ماه صرفاً به کلاس درس برود و با معلمان دیگر تبادل نظر و تجربه نداشته باشد این منجر به افت کیفیت آموزش می‌شود بر اساس همین رویکرد برنامه درس پژوهی را تدوین کرده‌ایم تا معلمان در مدرسه کار تیمی کنند به عنوان مثال معلمان ریاضی یک مدرسه در رابطه با روش‌های تدریس با یکدیگر بحث و تبادل نظر کنند.

محبی گفت: برای کیفیت بخشی به جریان آموزش در مدارس سه برنامه درس پژوهی، طراحی آموزشی مبتنی بر درس ملی و نظارت بالینی اجرا شده است و در قالب برنامه نظارت بالینی گروه‌های آموزشی به مدرسه رفته و با معلمان صحبت می‌کنندو از مشکلات آنها به ویژه در شیوه‌های تدریس آگاه می‌شوند.

وی در پاسخ به این پرسش «در بررسی روش تدریس معلمان بیشترین مشکلات معلمان چه بوده است؟» عنوان کرد:‌ هم‌اکنون کتاب های پایه هفتم و هشتم تغییر کرده است و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی برای هر کتابی راهنمای تدریس نیز تدوین کرده است به همین دلیل معلمان در قالب دوره‌های ضمن خدمت آموزش‌هایی را دریافت می‌کنند بر همین اساس روح کلی حاکم بر روش‌های تدریس در مدارس تغییر کرده است البته باز هم معلمانی هستند که به روش‌های سنتی تدریس علاقه مند هستند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه روش تدریس فعال و خلاقیت محور در مدارس حاکم است،‌بیان کرد:‌بحث به کارگیری کارگاه‌‌های آموزشی، آزمایشگاه و فناوری‌های جدید در زمینه آموزش دانش‌آموزان مدنظر است.


منبع: تسنیم


يكشنبه 30 فروردين 1394 ساعت 10:43





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن