تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829670632




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نظر قدرت‌ا... عليخاني درباره ترکیب مجلس آینده


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: نظر قدرت‌ا... عليخاني درباره ترکیب مجلس آینده

حجت‌الاسلام قدرت‌ا... عليخاني، نماينده ادوار مجلس مهم‌ترین خبر سال 93 را مجوز رهبرمعظم انقلاب براي مذاكرات توصيف و تصريح كرد: اين مجوز شاه كليد رفع بسياري از مشكلات در مسائل هسته‌اي بود.
 
وی همچنين تصريح كرد: طبيعي است كه دولت در اين برهه زحمات زيادي كشيده و عملكرد تيم مذاكره‌كننده اعم از وزير امور خارجه و سايرين بويژه آقاي ظريف و آقاي صالحي كه به تازگي به تيم پيوسته و تاثير مناسبي نيز داشته است و آثار اين اقدامات در بازار سال گذشته نيز مثبت بود. البته نبايد تصور كرد در صورت رفع تحريم‌ها مشكلات به خودي خود حل مي‌شوند. بلكه نياز است تا ضمن صرف زمان براي حل و فصل چالش‌هاي اساسي، نسبت به برنامه‌ريزي و مديريت در حوزه‌هاي اقتصادي و صنعتي براي بهبود وضع كشور اقدام كرد و اين توفيق مي‌تواند با هماهنگي قواي كشور و در سايه همدلي و همزباني ميان دولت و ملت كه از سوي رهبر معظم انقلاب به عنوان شعار امسال انتخاب شده و بايد آن را به فال نيك گرفت، كامل شود. 
 
  تفاوت مخالفت‌ها با مذاكرات در داخل و خارج 
 
عليخاني با اشاره به مخالفت‌ها با مذاكرات هسته‌اي خارج از ايران گفت: در آمريكا نيز 47 سناتور و از طرف ديگر نخست وزير اسراييل مخالفت‌هايي را بيان كردند به‌طوري كه اين مذاكرات حتي براي اوباما نيز به ارزاني تمام نشد و من تصور مي‌كنم اوباما نخستين رئيس‌جمهور آمريكاست كه كنگره اين‌چنين در برابر وي قدعلم كرد. همچنين اوباما با كوتاه آمدن در برابر ايران، نتانياهو و لابي صهيونيست‌ها را به‌شدت عصباني كرده است. مشاور پارلماني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در تشريح تفاوت مخالفت‌ها با مذاكرات هسته‌اي در ايران و آمريكا گفت: ما هم در داخل كشور مخالفيني داشتيم اما با توجه به اينكه مجوز مذاكرات در دست رهبري است لذا مخالفت‌ها حد و حدودي دارد. وي تاكيد كرد: اميدواريم زير سايه اين مذاكرات تحريم‌هايي كه ميراث دولت قبل است، رفع شود. 
 
  آمريكا چاره‌اي جز مذاكره با ايران نيافت
 
وي ادامه داد: البته اقتدار ايران در اين موضوع بسيار مهم است و ما در حال حاضر از موضع اقتدار مذاكره مي‌كنيم و اين مساله از جانب جامعه بين‌الملل نيز پذيرفته شده است و معتقدم آمريكا راهي به جز اين مذاكرات نداشت و به اين نكته رسيد كه حرف اول منطقه را ايران مي‌زند نه عربستان. 
 
  منتقدان دولت نفوذي ندارند
 
عليخاني در ادامه در تشريح مرزبندي در بين منتقدان دولت روحاني گفت: مخالفت‌ها با دولت از دو نوع است؛ گروه اول انتقاداتي است كه از نگاه كارشناسي اشكال طرح و برنامه و مشكلات منطقه‌اي دارند كه اين مخالفت‌ها طبيعي است و بخشي از آن نيز مي‌تواند صحيح باشد به‌طور مثال تورم توسط دولت تا اندازه‌اي كنترل شده اما هنوز قدرت خريد مردم افزايش نيافته است. البته بايد توجه كرد كه مشكلات بسيار گسترده گذشته، يك شبه حل نمي‌شود.  وي ادامه داد: نوع دوم مخالفت‌ها با دولت كه اقليتي نيز در مجلس هستند به دليل مخالفتي است كه با خود دولت دارند يعني از نظر سياسي از اين دولت، دل خوشي ندارند و اين مخالفت‌ها ادامه‌دار است. اين نماينده سابق مجلس تاكيد كرد: البته اين مخالفت‌ها نبايد در كار دولت اثر گذار باشد چرا كه به اين شكل نيست كه مخالفت‌هاي اين جريان ركودي در كار دولت ايجاد كند در حقيقت اين مخالفان اكثريت نيستند و در جامعه نفوذي ندارند اما چون در موضع نمايندگي سخن مي‌گويند، آزادند. عليخاني با اشاره به تركيب مجلس نهم و صف‌بندي اين مجلس در برابر دولت روحاني گفت: در مجلس اصولگراي فعلي دو بخش وجود دارند كه اكثريت فراكسيون رهروان وابسته به آقاي دكتر علي لاريجاني و گروه ديگر حدود 100 نفر در فراكسيون موسوم به اصولگرايان هستند كه وابسته به آقاي حداد عادل بوده و جريان پايداري در مخالفت با دولت از اعضاي فراكسيون حامي دكتر حداد عادل هستند، البته اين جريان در مجلس 100 نفر هستند كه عدد كمي نيست اما در جامعه اقبال زيادي ندارند و تصور نمي‌كنم توفيق چنداني نيز براي ورود به مجلس بعد داشته باشند. 
 
  تركيب مجلس دهم متفاوت خواهد بود
 
عليخاني درباره تركيب مجلس دهم تاكيد كرد: تصور مي‌كنم تركيب نمايندگان تهران در دور بعدي تغيير مي‌كند و اصولگرايان از تهران توفيق چنداني براي ورود به مجلس ندارند. 
 
  70درصد نمايندگان مجلس تغيير مي‌كنند
 
وی با بيان اينكه تركيب مجلس دهم در زمان حاضر قابل پيش بيني نيست گفت: با اين حال طبيعي است مانند ادوار قبل حدود 70 درصد نمايندگان مجلس نهم تغيير كنند اما اينكه چه چهره‌هايي جايگزين اين افراد مي‌شوند هنوز قابل پيش بيني نيست. عليخاني در ارزيابي از ايده همگرايي نيروهاي معتدل اصولگرا و اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس دهم گفت: همگرايي نيروهاي معتدل اصولگرا و اصلاح‌طلب بعيد است، ممكن است توافق نانوشته‌اي بين جريان‌هاي سياسي باشد اما به صورت ائتلاف جامع و معين اين موضوع رخ نمي‌دهد. 
 
  دولت توفيق نيابد، مردم آن را به پاي مخالفانش مي‌نويسند
 
نماينده ادوار مجلس در ارزيابي از نيروهايي كه به دنبال بازگشت احمدي‌نژاد هستند، گفت: زمينه‌اي براي بازگشت احمدي‌نژاد و حاميان او در جامعه نمي‌بينم و حاميان دولت گذشته توفيقي براي به دست گرفتن عرصه سياسي كشور نخواهند داشت. عليخاني با رد اين ادعاي برخي اعضاي جبهه پايداري كه عملكرد دولت روحاني مردم را به سمت احمدي‌نژاد بيش از پيش مايل كرده است، گفت: بخش وسيعي از جامعه، منتقدان دولت را مقابل دولت روحاني مي‌دانند و مي‌گويند اينها نمي‌گذارند دولت روحاني كار كند و حتي اگر عدم توفيقي نيز از جانب دولت رخ دهد باز از جانب مردم به پاي مخالفان نوشته مي‌شود و روي خوشي به آنها نشان نمي‌دهند. 
 
  اصلاح‌طلبان چشم به انشقاق اصولگرايان ندارند 
 
عليخاني در ارزيابي برخي تلاش‌ها براي ايجاد وحدت بين اصولگرايان گفت: برخي به دنبال وحدت اصولگرايان هستند اما اين افراد بيش از اينكه پيگير گسترش چتر وحدت بر سر تمام اصولگرايان باشند تنها به دور هم جمع كردن برخي وزراي احمدي‌نژاد بسنده كرده‌اند و اين چهره‌هاي احمدي‌نژادي زمينه‌اي براي ورود به مجلس ندارند و اين روش ايجاد همگرايي و وحدت نيز جواب نمي‌دهد. وي در پاسخ به برخي اصولگرايان كه مطرح مي‌كنند اصلاح‌طلبان به انشقاق بين اصولگرايان دل بسته‌اند، تصريح كرد: به هيچ عنوان به اين شكل نيست و اصلاح‌طلبان نيازي به اين انشقاق نداشته و راي خود را در جامعه دارند و وضعيت اصولگرايان به ويژه در شهرهاي بزرگ و تهران كه مستعد راي آوري اصلاح‌طلبان است، تاثيري در راي اين جريان ندارد. عليخاني در ارزيابي عملكرد وزراي روحاني گفت: برخي از وزراي دولت ضعيف عمل مي‌كنند و به نظر من افراد قوي‌تري بايد جايگزين آنها شوند، چرا كه يا كارايي مناسبي از خود نشان نمي‌دهند يا به جاي دغدغه مردم و مطالبات جامعه، دغدغه خود را دارند و به همين دليل براي حفظ جايگاه شان هر چه برخي از نمايندگان تقاضا دارند، به خواسته‌هاي آنان عمل مي‌كنند. وي تاكيد كرد: تصور كنيد يك مديركل در يك استان را مردم مي‌خواهند اما وزير به خاطر فشار نماينده‌اي كه مخالف دولت هم است، او را عزل مي‌كند. اين نماينده سابق مجلس در ادامه اين مطلب افزود: بنده سه دوره در مجلس بودم و چنين مسائلي و تبعيت وزرا از نمايندگان را مشاهده نكردم. به عنوان مثال از استانداري به خاطر عدم اجراي سياست دولت، انتقاد كردم. او در پاسخ گفت نمي‌دانيد در بالا چه خبر است. به وزيري براي مشكلي مراجعه مي‌كنم و وزير در پاسخ اظهار مي‌دارد آيا مي‌شود خواسته خود را از طريق نمايندگان به من منعكس كنيد؟! عليخاني تاكيد كرد: البته هماهنگي با مجلس از جانب دولت و احترام به نمايندگان اقدام خوبي است اما نه اينكه انتخاب‌ها تماما بر اساس نظرات نمايندگان و آن هم نمايندگان مخالف دولت و بدون توجه به مطالبات مردم باشد. وي ادامه داد: در اين بين بايد تفكيك ميان كليت مجلس و تعامل با قوه مقننه و نيز رفتارهاي برخي نمايندگان از جمله منتقدان دولت داشت. به نظر من هماهنگي و تعامل ميان قواي مجريه و مقننه بايد در سطح كلان و سياست‌ها و برنامه‌هاي اساسي كشور با جديت در اولويت قرار گيرد. به همين خاطر پيشنهادم به دولت اين است كه جلسات مشترك با مجلس را نظير جلسه‌اي كه اخيرا به ميزباني دولت برگزار شد، تكرار كنند. در همين فاصله كوتاه از برگزاري جلسه، بازخوردهاي مثبتي از نمايندگان و برخي دولتي‌ها ديده‌ام و اين روند مي‌تواند به پيشبرد برنامه‌هاي دولت و نيز آگاهي مجلس از چالش‌هاي پيش روي دولت و كمك به آن منجر شود. 
 
  برخي معاونان پارلماني وزرا حتي به روحاني راي هم نداده‌اند
 
عليخاني با انتقاد از عملكرد برخي معاونين پارلماني وزراي روحاني گفت: برخي از اين معاونين پارلماني وزرا افرادي هستند كه بدون شك حتي به روحاني نيز راي نداده‌اند و از اساس از دولت قبل به دولت فعلي به ارث رسيده‌اند و به‌طور مكرر به وزير القا مي‌كنند كه چگونه رفتار كند و تصميم‌گيرد تا از جانب نماينده مورد مواخذه و سوال قرار نگيرد و با اين كار خود، شان وزير را زير سوال مي‌برند. وي تصريح كرد: اين افراد درد مردم را ندارند بلكه درد بقاي خود را دارند لذا تصور مي‌كنم وزرا و استانداراني كه به جاي عمل به وظايف قانوني خود و نيز پايبندي به گفتمان دولت و وعده‌هاي رئيس‌جمهور، حساب خود را از دولت و شخص رئيس‌جمهور محترم در مقابل مخالفان جدا مي‌كنند، بايد جابه‌جا شوند. چرا كه در غير اين صورت خداي نكرده موجب برهم خوردن انسجام دولت خواهند شد. عليخاني با انتقاد از اين موضوع تاكيد كرد: شنيده‌ام آقاي رئيس‌جمهور در بعضي جلسات به استانداران تذكر داده‌اند اگر نمي‌توانيد با سياست‌ها و برنامه‌هاي دولت هماهنگ شويد جاي خود را به ديگري بدهيد. اما متاسفانه اين افراد همچنان خارج از سياست‌هاي كلان دولت حركت مي‌كنند. وی در پايان با بيان اينكه نبايد مقامات ارشد دولت درگير مساله بقا شوند، تاكيد كرد: در حال حاضر شخص آقاي رئيس‌جمهور به همراه معاون اول، معاون پارلماني رئيس‌جمهور و تعداد كمي از وزرا از جمله وزير اطلاعات در سخنان خود از دولت دفاع مي‌كنند در حالي كه دولت يك مجموعه يكپارچه است و كل اعضاي آن بايد هماهنگ و يكدل در يك مسير واحد حركت كرده و هماهنگ باشند. 




یکشنبه, 30 فروردين 1394 ساعت 08:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن