تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819056343




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادغام معماری ایرانی و اسلامی با بلندمرتبه‌سازی/ تضاد گسترش شهرنشینی در سطح افقی


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: سالاری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد:
ادغام معماری ایرانی و اسلامی با بلندمرتبه‌سازی/ تضاد گسترش شهرنشینی در سطح افقی
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران درباره بلندمرتبه‌سازی با معماری ایرانی و اسلامی گفت: ادغام احکام اسلامی و تمدن ایرانیان با بلند مرتبه‌سازی شهرسازی در تهران را بالا می‌برد چرا که گسترش شهرنشینی نمی‌تواند در سطح افقی پیشرفت داشته باشد.


محمد سالاری رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در گفت‌وگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در خصوص بلندمرتبه‌سازی به سبک معماری ایرانی و اسلامی اظهار کرد: در واقع تهران یک جامعه شهری به شمار می‌رود و گسترش شهرنشینی نمی‌تواند در سطح افقی پیشرفت داشته باشد.

وی ادامه داد: معماری محدود به زمان و فضای کالبدی خاص و به ارتفاع کم ساختمانها محدود نمی‌شود بلکه بلندمرتبه‌سازی نیز باید معماری اسلامی و ایرانی را در خود جای دهد که توسط متخصصین و اساتید و دانشگاه‌ها این مسئله تحقق پیدا خواهد کرد.

سالاری با اشاره به پویایی احکام اسلام در حوزه‌های مختلف گفت: احکام اسلامی پویایی لازم در تمامی ابعاد زندگی مخصوصا بعد شهرسازی و شهرنشینی را دارد و ادغام احکام اسلامی و تمدن ایرانیان می‌تواند کیفیت شهرسازی را بسیاری بالا ببرد البته هر چند در دهه‌های اخیر بیشتر شهرسازی به صورت مدرنیسم انجام شده اما باید به این مسئله توجه داشت که مکتب مدرنیسم نتوانسته نیازهای واقعی بشریت را با وجود جذابیت‌های خود را رفع کند تا جایی که دنیای غرب نیز به این نتیجه رسیده است.

این عضو شورا اضافه کرد: با پاسخگوی نبودن مکتب مدرنیسم مکتب پست مدرنیسم برای سعادتمندی انسان بین‌ گذشته و حال ارتباط برقرار کرده است پس می‌توان در حوزه شهرسازی نیز از تمدن در شهرسازی مدرن استفاده کرد.

چنانچه شهر تهران نیز با بلندمرتبه‌سازی با معماری ایرانی و اسلامی در نقاط تعریف شده شهر می‌تواند شهری نمونه باشد.

انتهای پیام/

 







۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن