تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى‏خواهد خداوند او را از زبانيه (فرشتگان عذاب) نوزده‏گانه برهاند، بسم الل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816299933




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

معاون وزير نفت: در اجراي پروژه‌ها تا حد استاندارد بين‌المللي فاصله داريم


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: معاون وزير نفت: در اجراي پروژه‌ها تا حد استاندارد بين‌المللي فاصله داريم
اقتصاد. نفت و گاز. مشتقات نفتي
معاون وزير نفت در امور پتروشيمي تصريح كرد: در اجراي پروژه‌ها و طرحها تا حد استاندارد بين‌المللي فاصله داريم و راه طولاني در پيش است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي ايرنا، غلامحسين نجابت روز دوشنبه در اولين همايش ملي تعالي مديريت پروژه و فراخوان جايزه ملي تعالي مديريت پروژه درايران،با اشاره به اينكه ساخت تجهيزات و ابزار ثابت داخلي شده است و بخشي از تجهيزات برقي و ابزار دقيق و تجهيزات مكانيكي در ايران ساخته مي شود، افزود: در حال حاضر نصب تمام واحدهاي پتروشيمي و گازي و همچنين بيشتر واحدهاي نفتي توسط پيمانكاران ايراني انجام مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه با تلاشهاي انجام شده در بهبود مديريت طرح هنوز كارهاي زيادي باقي مانده است، افزود: اكثر طرحهاي اجرا شده در صنعت پتروشيمي مورد بررسي قرار گرفته و نتيجه حاصله آن بود كه بخشهاي مهندسي، ساخت تجهيزات و نصب و راه اندازي اين طرحها نسبت به برنامه زمانبندي تاخيرهاي زيادي دارند.

نجابت تاكيد كرد: براي تحقق اهداف پيش بيني شده در برنامه‌هاي چهارم و پنجم توسعه صنعت پتروشيمي ايران، مهمترين ابزار راهبردي مديريت پروژه است.

مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي در خصوص اينكه چگونه مي‌توان عوامل موثر در اجراي طرحها را تا حد استانداردهاي بين‌المللي بهبود بخشيد، با اشاره به اينكه فرآيند بهبود پروژه در اين شركت تعريف شده است، افزود:
براساس اين فرآيند ظرفيت مديريت پروژه در گرو ظرفيت مديريت دست اندركاران پروژه‌ها است و اين شركت توسعه تمام ذينفعان خود از جمله مشاوران، پيمانكاران و سازندگان را وظيفه خود مي‌د اند.

نجابت با اشاره به اينكه فرآيند بهبود بايد جامع و در بردارنده تمام عوامل موثر بر عملكرد پروژه‌ها باشد، تصريح كرد: اين فرآيند بايد با استفاده از بهترين تجربه‌هاي جهاني و شرايط خاص صنعتي ايران باشد.

وي گفت: از آنجا كه مركز تحقيقات و توسعه مديريت پروژه پتروشيمي به منظور تحقق اين فرآيند ايجاد شده ماموريت آن تسهيل بهبود عملكرد پروژه ها ، بررسي علمي وضعيت پروژه‌ها و علل ريشه‌اي آنها و تدارك و عرضه وسيع دانش مديريت پروژه است.

به گفته معاون وزير نفت، براي اولين بار توسعه مدل تعالي سازمانهاي پروژه محور، توسعه مدل بلوغ مديريت پروژه و توسعه جامعه اطلاعاتي خانواده بزرگ صنايع پتروشيمي در اين مركز انجام شد.

نجابت تصريح كرد: در توسعه مديريت پروژه ظرفيت مديريت پروژه تابع توانمندي كارفرما، پيمانكار، مشاور، سازنده و همچنين زيرساختهايي چون قوانين و مقررات، راهها و آموزش و غيره است. همچنين فرآيند بهبود مديريت پروژه بايد تمام اين عناصر را پوشش دهد و چنين فرآيندي به صورت آني و ضربتي محقق نمي‌شود بلكه زمان بر و هزينه بر است.

وي با اشاره به اينكه اين فرآيند بايد مستمر و پايدار اجرا شود، افزود : شركت ملي صنايع پتروشيمي برنامه فراگير براي توسعه مديريت پروژه آغاز كرده است و تمام پروژه‌هاي پتروشيمي موظف هستند براساس مدل بلوغ مديريت پروژه پتروشيمي ارزيابي شوند.

به گفته وي، تمام سازمانهاي پروژه محور نيز موظف هستند براساس مدل تعالي سازمانهاي پروژه محور به صورت سالانه ارزيابي شوند و استقرار استاندارد شايستگي مديريت پروژه براي تمام دست اندركاران پروژه‌ها الزامي است.

مديرعامل شركت ملي صنايع پتروشيمي تاكيد كرد: اين شركت حمايت از تمام حركتهاي سازنده در زمينه مديريت پروژه در كشور را در دستور كار دارد و حمايت از همايشها، پايان نامه‌ها و مقاله‌ها بخشي از اين فعاليتها است.

نجابت از تمام دست اندركاران مديريت پروژه در كشور براي پيوستن به اين حركت بنيادين جهت توسعه مديريت پروژه در كشور دعوت و تصريح كرد: مركز تحقيقات و توسعه مديريت پروژه و كانون تفكر شركت ملي صنايع پتروشيمي آمادگي پذيرش اين مشاركت را دارند.

به گفته وي، برگزاري جشنواره برترينهاي صنعت پتروشيمي كه بزودي برگزار مي‌شود يك عامل انگيزشي براي توسعه افراد و سازمانها در اين صنعت خواهد بود.
 دوشنبه 30 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 306]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن