واضح آرشیو وب فارسی:مهر: محمدرضا جهاني:توليد مواد افيوني در افغانستان از مرز 10 هزار تن فراتر مي رود
يزد - خبرگزاري مهر: جانشين دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور گفت: ميزان توليد مواد مخدر در افغانستان در سال 2007 به بيش از هشت هزار و 200 تن رسيد و پيش بيني مي شود اين ميزان در سال 2008 به بيش از 10 هزار تن برسد.
به گزارش خبرنگار مهر در يزد، محمدرضا جهاني پيش از ظهر امروز در شوراي مبارزه با مواد مخدر استان يزد اظهار داشت: مسير ايران كوتاه ترين مسير ترانزيت مواد مخدر از افغانستان به اروپا محسوب مي شود و با توجه به افزايش توليد مواد مخدر در افغانستان پس از حضور آمريكا در اين كشور لزوم توجه مسئولان در مبارزه با توزيع مواد مخدر در ايران ضروري به نظر مي رسد.
وي افزود: آمريكاييها كه در عرض سه هفته توانستند دولت افغانستان را ساقط كنند به طور قطع امكان مبارزه با رشد سرسام آور توليد اين مواد افيوني را دارند اما با توجه به صدمات وارده از سوي اين ماده مخدر به افراد و با توجه به هم مرز بودن جايگاه توليد آن با ايران، اقدامي در جهت جلوگيري از توليد آن نمي كنند.
اين مسئول خاطرنشان كرد: بايد با نگاهي عميق و با استفاده از استعدادهاي سخت افزاري و نرم افزاري از گسترش توليد، توزيع و گرايش به سمت مواد افيوني جلوگيري كرد.
جهاني يادآور شد: مبارزه با مواد مخدر نيازمند يك مبارزه استراتژيك طولاني و مستمر است كه لازم است اين برنامه هاي مبارزاتي و استراتژيهاي مقابله متناسب با نوع تهديد و شرايط زمان و مكان تغيير كند.
وي عنوان كرد: استان يزد يكي از گذرگاه هاي مهم عبور مواد مخدر به حساب مي آيد و از اين رو مي تواند نقش مهمي را در راه مبارزه با گسترش و عرضه مواد افيوني بر عهده بگيرد.
در اين نشست همچنين استاندارد يزد اين استان را يكي از مسيرهاي اصلي ورود مواد مخدر به كشور خواند و اظهار داشت: توسعه استعدادهاي مبارزاتي همچون نيرو، تجهيزات و تامين بودجه براي تحقق برنامه هاي پيش بيني شده ضروري است.
محمدرضا فلاح زاده افزود: سال گذشته بيش از 40 تن مواد مخدر در استان كشف و ضبط شده است كه از اين ميزان 32 تن توسط نيروي انتظامي و هشت تن توسط ماموران اداره اطلاعات و بخشي نيز توسط نيروهاي سپاه پاسداران كشف شده است.
وي خاطرنشان كرد: شوراي مبارزه با موادمخدر استان جهت مقابله با توزيع و گسترش مواد مخدر برنامه هايي را طراحي و پيش بيني كرده است كه بر اين اساس در نظر دارد خلاءهاي قانوني در رابطه با مبارزه با مواد مخدر را جمع آوري كرده و آن را به مسئولان كشوري انتقال دهد.
فلاح زاده يادآور شد: تهيه طرحهاي مختلف فرهنگي به منظور آشنا كردن جوانان و نوجوانان با عواقب گرايش به مواد مخدر، آموزش دانشجويان و روحانيان در اين رابطه، تهيه طرح درمان معتادان و اجراي طرح برخورد با اشرار و قاچاقچيان از جمله برنامه هاي پيشنهادي شوراي مبارزه با مواد مخدر استان است كه هم اكنون در دست بررسي و اجرا است.
يکشنبه 29 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 267]