واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گفتگوي مهر با سردار رويانيان /ايجاد دانشكده پزشكي ترافيك در مهر ماه / پليس پشتوانه علمي مي خواهد
سردار رويانيان با بيان اينكه پليس ارتباط تناتنگي در مباحث علمي با دانشگاهها ايجاد خواهد كرد از راه اندازي دانشكده پزشكي ترافيك از مهر ماه جاري در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي خبر داد و گفت: اين دانشكده در مقاطع مختلف تحصيلي فعاليت خواهد كرد.
سردار سرتيپ پاسدار محمد رويانيان در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اين خبر در خصوص ضرورت راه اندازي دانشكده پزشكي ترافيك گفت: از سال گذشته نياز به علمي و كاربردي كردن موضوعات مبتلا به و مربوط به عرصه ترافيك كشور را به دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي اعلام كرديم و پيشنهاد شد كار مطالعاتي ويژه اي در بخش تخصصي بر روي حوادث ترافيك انجام شود.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با ارائه آمار سالانه مصدومان و جان باختگان سوانح رانندگي گفت: سالانه 700 تا 800 هزار مصدوم داريم و بيش از 20 هزار نفر نيز در سال بر اثر حوادث رانندگي جان خود را از دست مي دهند. مصدومان تصادفات دچار مشكلات روحي و رواني مختلفي مي شوند و اكنون هيچ جايگاهي نداريم كه بخواهد بر روي اين مسائل كار علمي انجام دهد.
وي افزود: خانواده هاي جان باختگان حوادث رانندگي مشكلات روحي برايشان ايجاد مي شود اما بخشي كه بخواهد بر روي اين مسائل به طور تخصصي كار كند در حال حضور وجود ندارد.
سردار رويانيان اضافه كرد: همچنين در حال حاضر مركزي كه بتواند به صورت ويژه، تخصصي و هدفمند بر روي تصادف و صحنههاي تصادف در جاده ها و شهرها كار علمي انجام دهد و و قبل از تصادف نيز بتواند برنامه هاي علمي را براي پيشگيري از حوادث دنبال كند وجود ندارد.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا ادامه داد: با توجه به شرايط موجود و نيازهاي پليس از دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي تقاضاي همكاري شد و عنوان شد كه پليس راهنمايي و رانندگي امروز پشتوانه علمي مي خواهد تا آمار را تجزيه و تحليل و به عنوان يك پايگاه علمي به تنظيم زيرساختهاي مديريت بر ترافيك براي پليس اقدام كند.
وي در توضيح بيشتر انتظارات از دانشگاه گفت: انتظار داريم دانشگاه بتواند آمارها را تحليل كند و پليس را براي تصميم سازي در سطح ملي كمك كند و بتواند نيروهاي متخصص در رشته ترافيك را پرورش دهد.
رويانيان از راه اندازي دانشكده پزشكي ترافيك در 3 مقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي خبر داد و گفت: متون و سرفصلهاي دروس تهيه شده است و پيش بيني مي شود مهر ماه جاري اين دانشكده راه اندازي شود.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا افزود: به طور كلي با مراكز علمي پيوند بسيار نزديك داريم. با جهاد دانشگاهي يك سري پروژه ها تعريف كرده ايم كه در زمان لازم اعلام خواهند شد.
وي از همكاري علمي پليس راهور با دانشگاه صنعتي شريف بر روي مباحثي نظير تصادفات و تلفات انساني خبر داد.
سردار رويانيان در خصوص تفاهم نامه اخير پليس با دانشگاه صنعتي اميركبير نيز گفت: با دانشگاه اميركبير وارد كارهاي فني مي شويم و اولين گام همكاري پليس و دانشگاه اميركبير ايجاد يك مركز تست ايمني خودرو است تا زير نظر پليس بتوانيم كنترلها را در بخشهاي مختلف در قبل و بعد و حين توليد، در جاده و حين تصادف انجام دهيم.
شنبه 28 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 362]