واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر كميته تدوين استراتژيهاي درمان اعتياد تشكيل ميشود
اجتماعي
محمد رضا جهاني جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر روز چهارشنبه از تشكيل كميته تدوين استراتژيهاي درمان اعتياد خبر داد.
وي در حاشيه سلسله نشستهاي پژوهشي ستاد مبارزه با مواد مخدر در تهران به خبرنگاران گفت: تشكيل كميتهاي ويژه براي تدوين استراتژي درمان اعتياد، تعيين و استانداردسازي روشهاي مختلف درماني و نوشتن پروتكلهاي مختلف درماني در دستور كار اين ستاد قرار داد.
جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدرگفت: بايد روشهاي درمان اعتياد به صورت جدي پيگيري شود.
جهاني گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر براي تدوين استراتژي درمان اعتياد، همه امكانات خود را به كار بسته و آنچه كه براي تبيين آن مورد نياز متخصصان است، فراهم ميآورد .
جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطر نشان كرد: بايد در اين استراتژي تحرك لازم وجود داشته باشد و پزشك بتواند در درمان معتاد اختيار كامل داشته باشد.
وي در مورد پرداخت هزينههاي درمان با متادون خاطر نشان كرد: تا كنون همه هزينههاي مربوط به اين روش درماني پرداخت شد و مساله موجود، فقط ارايه راهكار و پيش بيني يك درآمد مناسب براي پزشكاني است كه در اين راه فعاليت ميكنند.
جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر، مسوول مبارزه با بازار سياه مواد مخدر را نيروي انتظامي دانست و گفت: بخشي از متادون موجود در بازار سياه از سيستم دولتي نشات گرفته و برخي نيز از خارج وارد ميشود.
وي تاكيد كرد: نميتوان اعتياد و قاچاق را به طور كامل ريشه كن كرد .
جهاني به ماده مخدر كراك اشاره كرد و گفت: كراك ايراني با آنچه در جهان به عنوان كراك شناخته ميشود، متفاوت است، كراك واقعي نام خياباني كوكائين است، چرا كه هنگام مصرف صداي شكسته شدن ميدهد.
وي با اشاره به اينكه آنچه در ايران با نام كراك مصرف ميشود ، هرويين خالص و فشرده شده است، افزود: از يك ميليون و ۱۶۰هزار نفر جمعيت معتادان كشور ۲۵/۷درصد كراك ايراني كه همان هرويين فشرده و خالص است، مصرف ميكنند.
جانشين دبير كل ستاد مبارزه با مواد مخدر، ميزان مصرف مواد مخدر در كشور بر پايه ترياك را رو به كاهش اعلام كرد و گفت: مصرف مواد مخدر از ۷۰۰تن در سال ۱۳۸۵به ۵۰۰تن در سال ۸۶كاهش يافت و پيش بيني ميشود كه اين ميران با برنامههاي كشوري به ۲۰۰تن كاهش يابد.
جهاني حمايت از سازمانهاي مردم نهاد به خصوص سازمانهاي مردم نهاد حرفه آموز را از جمله برنامههاي حمايتي ستاد مبارزه با موادمخدر برشمرد و گفت: اين سازمانها با حرفه آموزي به معتادان ميتوانند نقش موثري در حمايت از آنها داشته باشند.
وي، فعالسازي سازمانهاي مختلف دولتي و استفاده از بودجه آنها براي مبارزه با مواد مخدر را از ديگر برنامههاي حمايتي اين ستاد اعلام كرد.
جهاني، انعقاد تفاهم نامه ميان سازمان صدا و سيما و ستاد مبارزه با موادمخدر براي برقراري ارتباط بيشتر، ساخت فيلمهاي مختلف آموزشي و داستاني، ساخت انيميشن، توليد انواع برنامههاي راديويي با محتوي پيام هاي مبارزه و كنترل مواد مخدر را از جمله برنامههاي ستاد در سال جاري دانست .
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]