واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: نماينده يونسكو: ايران يكي از همپيمانان جهاني براي صلح و توسعه است
داخلي. علمي. جشنواره شيخ بهايي.
مدير و نماينده دفترمنطقهيي يونسكو در تهران گفت: ايران از اعضاي فعال يونسكو و از همپيمانان جهاني براي صلح و توسعه است.
به گزارش خبرنگارايرنا، "لي هان" روز چهارشنبه در چهارمين جشنواره ملي "فن آفريني شيخ بهايي " در اصفهان افزود: امسالشصتمين سالگرد عضويت ايران در يونسكو و براي ايران و يونسكو سال ويژهيي است زيرا به اين ترتيب ايران به عضويت خانواده جهاني آموزش، علم، فرهنگ، ارتباطات و يكي از هم پيمانان جهاني براي صلح، حفظ منزلت انساني و توسعه درآمده است.
وي گفت :ايران جزو اولين كشورهايي است كه به عضويت يونسكو درآمده و در تمامي فعاليتهاي مربوطه با يونسكو مشاركت فعال داشته و نتايج دستاوردهاي قابل ذكري را نيز از آن خود كرده است.
وي با ابراز خرسندي از برپايي جشنواره فن آفريني شيخ بهايي در تمامي زمينههاي مهندسي، فني، بهداشتي، پزشكي، علوم پايه، كشاورزي، علوم انساني فرهنگ و هنر و خدماتي گفت: نام منتخب شيخ بهايي به يقين برازنده اين جشنواره است.
مدير دفتر منطقهيي يونسكو در تهران اضافه كرد: شيخ بهايي نه تنها يك استاد مذهبي بود بلكه يك دانشمند برجسته درزمينههاي مختلف بود كه كارهاي او براي مردمان همهي نسلها مفيد و ارزنده است.
وي يادآور شد: اين جشنواره موقعيت مناسبي را فراهم ميكند كه بهترين طراحان كسب و كار و بهترين حاميان فن آفريني شناسايي شده و از آنها تقدير شود.
لي هان ، ادامه داد: پژوهشگران و افراد نوآور در بخشهاي تجاري مختلف در فرآيند فن آفريني گردهم ميآيند تا محصولات و خدمات مورد نياز جامعه را فراهم كنند.
وي افزود: فن آفريني به طور كلي نوعي كارآفريني است با اين تفاوت كه يا مربوط بهارايه يك محصول تكنولوژي برتر نو و يااستفاده از تكنولوژي برتر به شيوه نوآورانه جهت ارايه محصولات به مشتريان است.
وي اظهار داشت: اين مشاركتها و مكانيسمهاي توسعه در دنياي امروزي كه سريعا دستخوش تغيير و تحول است و با چالشهاي فقر مداوم، كمبود منابع، از بين رفتن محيط زيست، تغييرات آب وهوايي، بلاياي طبيعي و انساني دست و پنجه نرم ميكند، بيش از پيش مورد نياز است.
ويدر پايان از زحمات و تلاشهاي وزير علوم، تحقيقات و فناوري و مدير شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان نيز تقدير كرد.
چهارمينجشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي روز چهارشنبه در اصفهان اغاز شد.
اين جشنواره به مدت سه روز با حضور پژوهشگران و صنعتگران از سراسر كشور ادامه دارد. ك/۲
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]