واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئيس دانشگاه تبريز:ازدواج عامل كاهش بسياري از مشكلات اجتماعي است
تبريز - خبرگزاري مهر: رئيس دانشگاه تبريز ، ازدواج را عامل كاهش بسياري از مشكلات اجتماعي دانست.
به گزارش خبرنگار مهر در تبريز، دكتر محمد حسين سرورالدين پيش از ظهر امروز در نهمين كارگاه آموزشي ازدواج دانشجويي در دانشگاه تبريز افزود: هيچ روشي بهتر از ازدواج براي رفع مشكلات در جامعه، ايجاد امنيت و جلوگيري از فساد در جامعه وجود ندارد.
وي ازدواج را بهترين و موثرترين روش براي ترقي و پيشرفت همه خانواده ها در تمامي جوامع عنوان كرد و گفت: با ازدواج خيلي راحتر و سريع تر و روشن تر مي توان در رفع مشكلات اساسي در تمامي جوامع در بخش هاي مختلف فايق آمد.
سرورالدين ، حركت ازدواج دانشجويي در دانشگاه ها را بهترين روش براي گسترش فرهنگ ازدواج در جامعه ذكر كرد ويادآور شد: در وضعيت فعلي دنيا، اين حركت دسته جمعي شما همچون پرچمي است كه براي هدايت برافراشته مي شود.
دكتر سرورالدين تاثيرگذاري اين نوع حركت را براي ديگر جوامع بسيار موثر دانست وگفت: دانشجويان با اين ازدواج آگاهانه ديگران نيز از نورهدايت و راهنمايي بهرهمند مي كنند.
وي، برپاداشتن ازدواج را از خود ازدواج مهم دانست و افزود: با انجام عمل ازدواج شما دانشجويان براي عاقبت و دنياي خود بهترين حركت را انجام داديد و براي نجات ديگران هم پرچم هدايت را برافراشته مي كنيد.
رئيس دانشگاه تبريزبا اشاره به تاثير مثبت ازدواج در زندگي بشري تصريح كرد: ما انسان ها با ازدواج است كه احساس آرامش و راحتي مي كنيم و مي توانيم به فعاليت هاي خود جهت تازه اي بدهيم.
دبير استاني ازدواج دانشجويي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي نيز در اين كارگاه از ازدواج به عنوان امري مقدس در دين اسلام ياد كرد و گفت: در دين اسلام ازدواج امري مقدس و مهم شمرده شده كه انسان با آن نصف دين خود را به دست مي آورد و نصف ديگر را بايد تقوا پيشه كند.
حجت الاسلام عباس عباس زاده خدمت مرد به زن را عبادت و خدمت زن به مرد را جهاد دانست و گفت: انسان به گونه اي خلق شده كه به تنهايي نمي تواند به كمال برسد.
وي تصريح كرد: در خانواده اي كه مردي احساس خوشبختي مي كند حتما در آن زن شايسته و مهربان در كنار مرد قرار دارد و هر كجا كه زني احساس خوشبختي كرده قطعا مردي لايق و كاردان در كنار او بوده است.
حجت الاسلام عباس زاده اميد به آينده داشتن، حل مشكلات با همديگر، با هم تصميم گرفتن، با اخلاق و ايثار زندگي كردن، علاقمندي به همديگر از نوع علاقه به همنوع، عبادت و بندگي به خداوند متعال و دل نبستن به ماديات را از جمله عوامل موثر براي تحكيم ازدواج ها عنوان كرد و گفت: با اخلاق و ايثار است كه زندگي در خانواده ها شيرين تر مي شود و بايد در ازدواج مسايل دنيا مطرح نباشد.
به گفته وي در سال گذشته يك هزار و 965 زوج براي ازدواج دانشجويي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي ثبت نام كرده بودند كه در اين كارگاه آموزشي 320 زوج براي استفاده از برنامه هاي آموزشي آن دعوت شده اند.
نهمين كارگاه آموزشي ازدواج دانشجويي شش دانشگاه دولتي با شركت 320 زوج پيش از ظهر امروز در تالار وحدت دانشگاه تبريز برگزار شد.
در اين كارگاه آموزشي آموزش هاي لازم پيرامون شيوه هاي اساسي در پيشگيري از اختلاف، بهداشت خانواده، بايدها و نبايدهاي فقهي زناشويي، مباني ديني و تربيتي استحكام خانواده، و مسائل روانشناختي خانواده از سوي كارشناسان به دانشجويان شركت كننده از شش دانشگاه تبريز، علوم پزشكي، صنعتي سهند، هنراسلامي، تربيت معلم آذربايجان و نبي اكرم ارائه شد.
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 239]