واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مشايي:براي توسعه گردشگري نيازمند ايجاد امنيت هستيم
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري كشور گفت: ما براي گردشگري محتاج امنيت هستيم و شاخصه بالاي گردشگري در كشورها نشان دهنده امنيت آنهاست.
به گزارش خبرنگارمهر، اسفنديار رحيم مشايي در اولين نشست وزراي گردشگري كشورهاي گروه D8 كه صبح امروز در مجموعه فرهنگي سعد آباد با يك ساعت و ربع تاخير برگزار شد ، در خصوص تاثير امنيت بر گردشگري ، افزود: اگر امروز دولتي ادعا كند كه ميليون ها توريست دارد يعني از امنيت بالايي برخوردار است.
وي با بيان اينكه دنياي امروز سير تحول خويش را با سرعت فزاينده اي پيش مي برد، اظهار داشت: دنياي امروز يا فردا كاملا متفاوت از گذشته است.
معاون رئيس جمهور تحولات علمي ، صنعتي و عناصر ارتباطي و اطلاعاتي جديد را مهم عنوان كرد و افزود: اين عناصر فضاي جديدي را پيش روي بشر گشوده است ولي در كنار همه اين امتيازات و زيبايي ها ، نگراني هايي براي حذف چالش ها در خصوص آينده بشر وجود دارد.
مشايي ادامه داد: دنياي آينده دنياي حضور نزديك مردم در كنار هم است كه اگر اين دنياي اجتناب ناپذير را از امروز به خوبي رصد نكنيم ممكن است چالش هاي نويني پيش روي بشر ايجاد شود.
وي با تاكيد بر اينكه مديريت امروز در جهان كارآمدي لازم را براي تنظيم مناسبات انساني ندارد و باعث نگراني شده است، اظهار داشت: چالش هاي امروز در دنيا كمتر از گذشته نيست و حتي عميق تر و مخرب تر نيز مي باشد و هزاره سوم در حالي آغاز شده كه مهمترين اخبار چالش بين كشورها را تبيين مي كند.
معاون رئيس جمهور افزود: امروز رضايت از محاسبات در رابطه كشورها وجود ندارد و ظرفيت هاي موجود در بين آنها به خوبي مورد استفاده قرار نمي گيرد.
مشايي با بيان اينكه اگر جهان به همين سبك مديريت شود در سال هاي آينده افق روشني در نظر چشم جهانيان پديدار نيست، افزود: امروز بايد كينه و كشتار از صفحه زندگي جهان نقش بربندد و صميمت و برادري جايگزين آن شود كه اين آرزو در ادامه وضعيت كنوني مناسبات مديريتي قابل تحقق نيست.
وي تاكيد كرد: ضروري است طرحي نو براي تحول بنيادين در مديريت جهان براندازيم.
معاون رئيس جمهور در خصوص نحوه مديريت جهان در آينده، گفت: اين نگاه بايد عادلانه باشد و همه دنيا را با يك چشم ببيند و ارزشي واحد براي تعاملات حساب كند و جايگاه ارزشمند انساني را بشناسد تا بتواند تعلقات جهاني ملت ها را افزايش دهد و شناخت آنها را از يكديگر تسهيل نمايد كه منافع كشورها نيز در آن تضمين شده باشد.
مشايي تاكيد كرد: ما نمي توانيم بدون مشاركت همه كشورها سخني از زندگي مسالمت آميز داشته باشيم و آرامش و صلح و ثبات به دست نمي آيد مگرهمه ملت ها در فرايند تدبير جهاني حضوري موثر و مشاركت جويانه داشته باشند و اين احساس زماني به وجود مي آيد كه هرملتي خود را عضو اين خانواده بزرگ بداند.
وي با بيان اينكه احساس عضويت در ملت ها زماني ايجاد مي شود كه معرفت ملت ها افزايش يابد و آنها از يكديگر شناخت موثر داشته باشند، گفت: اين شناخت داده هاي مشترك ملت ها را براي هم زيبا جلوه مي دهد كه مي تواند دستمايه بزرگي براي آنها باشد.
معاون رئيس جمهور ملت ها را شبيه به هم و نه عين هم عنوان كرد و گفت: ما در كنار داشته هاي مشترك پيوند دهنده، تفاوت هايي داريم كه در نگاه يك خانواده ظرفيت محسوب مي شود كه اگر اينها يكي شوند بر توانايي آنها مي افزايد.
مشايي ادامه داد: بايد ارتباط بين ملت ها را تقويت كنيم و منافع آنها را گره بزنيم تا جغرافياي سياسي تعريف جديدي براي هم آرايي و هم انديشي انساني ارائه دهد و اين مسئوليت همه مديراني است كه با ياد و نام خدا دلهايشان آرام مي گيرد و آنهايي كه به انسانيت متعهد اند و جايگاه آن را با ابعاد بزرگش مي شناسند.
وي جهانگردي را يكي از موثرترين ، كوتاهترين و راهگشا ترين مسيرها براي مديريت جهاني دانست و افزود: اين راه از اهميت عنصر اقتصادي و درآمد زايي برخوردار است و مي تواند براي ملت ها انگيزه بخش باشد تا بتوانند در صنعت توريسم سرمايه گذاري كنند.
معاون رئيس جمهور اظهار داشت: جهانگردي فقط در مسائل اقتصادي نيست و در آن ما شاهد مواجهه با مردماني هستيم كه مي توانيم براي آنها جامعه متحد جهاني را شكل دهيم .
مشايي با اشاره به اينكه سياست آينده برآمده از قطب ها و هسته هاي قدرتمند امروز نيست، افزود: سياست آينده كه قريب و جديد است بر اساس مناسبات بين حكومت ها، ملت ها و دولت ها شكل مي گيرد.
وي در پايان به كشورهاي شركت كننده در اين اجلاس اشاره كرد و گفت: ما با جمعيت جهان مي توانيم در جريان و فرآيند جهاني موثر باشيم و همبستگي بزرگي را ايجاد كنيم.
معاون رئيس جمهور تاكيد كرد: ما با اين همبستگي به دنبال جدا كردن خود با جهان نيستيم و مي خواهيم با استفاده از اين ظرفيت در كنار ملت ها قرار گيريم و مشكلات و موانع را كم كنيم.
چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 333]