محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1854886678
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009
واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009
1) 5 مهرماه سال1360هجري شمسي: شکست حصر آبادان : به فرمان امام خميني(ره) رهبرفقيد جمهوري اسلامي ايران رزمندگان دليراسلام با حمله اي هماهنگ و سريع موفق به شكست حلقه محاصره شهرآبادان شدند. آبادان مدتها در اشغال نيروهاي نظامي عراق بود و بواسطه وجود استكامات بسياردشمن، آزادسازي آن غيرممكن به نظرمي رسيد. شكسته شدن حصرآبادان نقطه عطفي درجنگ تحميلي عراق با نظام مقدس جمهوري اسلامي محسوب مي شد. گفتني است كه حضرت امام خميني(ره) دربخشي ازسخنانشان خطاب به فرماندهان ارتش و سپاه دراين خصوص فرمودند: «اينجانب اين پيروزي بزرگ را به تمام نيروهاي مسلح و به سربازان ارجمند و سپاهيان نيرومند تبريك مي گويم و اميداست اين سرافرازي ها كه براي اسلام و ميهن فراهم مي كنند منظور نظرمبارك ولي الله اعظم بقيةالله ارواحنا له الفداء باشد و آخرين پيروزي را كه بيرون راندن نيروهاي متجاوز كافر ازسرزمينهاي ميهن مان است؛ ملت شريف بزودي مشاهده كند».
2) 5 مهرماه سال 1360هجري شمسي: عمليات ثامن الائمه با رمز نصر من الله و فتحٌ قريب در يك مرحله و به مدت دو روز آغاز شد. هدف از اجراي اين عمليات تصرف پلهاي دشمن واقع بر روي رودخانه كارون و تأمين جاده هاي آبادان- ماهشهر و آبادان- اهواز و درنهايت انهدام نيروهاي دشمن بود. ضمن اين عمليات 150كيلومتر مربع از خاك خوزستان از لوث وجود دشمن پاك شد و سه پل مواصلاتي دشمن كه بر روي رودخانه كارون بنا شده بود، منهدم شد. شماركشته ها و زخمي هاي دشمن درعمليات ثامن الائمه بيش از دو هزارتن اعلام شد.
3) 5 مهرماه سال1333هجري شمسي: علي اميني لايحه قرارداد كنسرسيوم را براي تصويب تسليم مجلس شوراي ملي كرد. طرف قرارداد 5 شركت بزرگ امريكايي و نه شركت مستقل بودند كه جمعاً 40درصد شركت نفت فرانسه سهم داشتند. محل قرارداد نيزهمان ناحيه اي بود كه شركت سابق نفت ايران و انگليس حق استفاده ازآن را داشت يعني جزاير خليج فارس. مدت قرارداد نيز دراختيار كنسرسيوم بود و اگر تقاضاي تمديد مي كرد دولت ايران مجبور به قبول آن بودئ كه درحقيقت مدت قرارداد 40سال محسوب مي شد. 4) اشغال قصر شيرين، غرب دزفول و مناطق اطراف توسط دشمن بعثي در آغاز جنگ (1359 ش) در نخستين روز مهرماه سال 1359، نيروي زميني عراق، با تعداد زيادي نيرو و ادوات جنگي، اقدام به پيشروي در خاك جمهوري اسلامي ايران نمود و قسمت اعظم نوار مرزي به ويژه در جبهههاي مياني را به تصرف خود درآورد. در ادامه، قصر شيرين در محاصره تانكهاي دشمن قرار گرفت. نيروهاي بعثي پس از دور زدن شهر و قطع ارتباط آن و كوبيدن شهر با گلولههاي مستقيم تانك، وارد قصر شيرين شده و آن را نيز به اشغال خود درآوردند. 5) نفوذ دشمن متجاوز به گيلانغرب (1359 ش)
6) رحلت فقيه و مرجع كبير آيتاللَّه "سيد عبداللَّه شيرازي" زعيم حوزه علميه مشهد (1363 ش) آيتاللَّه سيدعبداللَّه شيرازي در سال 1270 ش (1309 ق) در بيت علم و فضيلت در شيراز به دنيا آمد. ايشان در 21 سالگي به همراه پدر بزرگوار خود به دليل مبارزات ضد استعماري انگليس به مدت شش ماه از شيراز تبعيد شد و پس از بازگشت، به تحصيل و تدريس ادامه داد. آيتاللَّه شيرازي سپس براي تكميل تحصيلات خود، در سال 1294 ش به نجف اشرف رفت و در حلقه درس حضرات آيات: آقا ضياءالدين عراقي، سيدابوالحسن اصفهاني و ميرزاي نائيني شاگردي نمود. اين عالم رباني پس از اقامت سيزده ساله در نجف اشرف و اخذ درجه اجتهاد، به زادگاه خود، شيراز، بازگشت و به احياي حوزه علميه شيراز همّت گماشت. ايشان مبارزات سياسي خود را پس از بازگشت از نجف ادامه داده و مخالفت رسمي و علني خويش را با حكومت رضاشاه پهلوي اعلام كرد. آيتاللَّه شيرازي در اين راه متحمل سختيهاي فراواني شده، ضمن بيحرمتي به ايشان، اين عالمِ نستوه را به زندان كشاندند. پس از ماجراي كشف حجاب و كشتار خونين مسجد گوهرشاد به دستور رضاخان، آيتاللَّه شيرازي به طور مخفيانه راهي نجف اشرف شده و اين اقامت، چهل سال به طول انجاميد. ده سال پاياني عمر معظمٌ له در مشهد گذشت و حضور ايشان، حوزه اين شهر را رونقي دوباره بخشيد. آيتاللَّه شيرازي همچنين در نهضت اسلامي مردم ايران به رهبري امام خميني نيز، همواره پشتيباني خود را اعلام داشته و در آگاه سازي افكار مردم مشهد، نقش مهي ايفا نمود. از آيتاللَّه شيرازي آثار و بناهاي فراواني به جاي مانده كه تاسيس مدارس، كتابخانهها، مساجد و... در شهرهاي مختلف از آن جملهاند. همچنين عُمدَةُالوسايل، الامامَةُ و الشيعَه و ذخيرةُ الصّالحين از جمله كتب اين عالم آگاه ميباشند. آيتاللَّه سيدعبداللَّه شيرازي سرانجام در پنجم مهرماه 1363 ش برابر با اول محرم 1405 ق در 93 سالگي به سوي معبود شتافت و پس از تشييعي با شكوه، در جوار حرم منوَّر امام رضا(ع) به خاك سپرده شد.
7) روز جهاني جهانگردي (برابر با 27 سپتامبر) جهانگردي در دنياي امروز، يكي از بهترين ابزارهاي تبادل و تعامل فرهنگي است و سياحت يا گشت و گذار در سرزمينهاي مختلف، از روشهاي موفق و گذران سالم اوقات فراغت ميباشد. جهانگردي در واقع مجموعهاي از سيرو سفرها و سياحتهاي داخلي و خارجي است كه با اهداف و نيتهاي مختلف انجام ميگيرد. جهانگرد كسي است كه به منظور تفريح، بازديد از نقاط ديدني، معالجه، تجارت، ورزش و زيارت به كشور ديگر سفر كند، مشروط بر اين كه مدت اقامت از بيست و چهار ساعت كمتر و از شش ماه بيشتر نباشد و در فاصلهاي كمتر از هفتاد كيلومتر انجام نگيرد. در ايران، مسأله جهانگردي با نگرش جديد از سال 1317 ش مورد توجه قرار گرفت و براي اولين بار در وزارت كشور، ادارهاي تحت عنوان امور جهانگردي، سازمان يافت. در سال 1320، اين اداره به شوراي عالي جهانگردي تغيير نام داد و در سال 1342، سازمان جلب سياحان، تصويب و كار خود را شروع كرد. در حال حاضر سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، زير نظر رئيس جمهور متولي اين امر ميباشد. 8) روز پليس 9) هشتم شوّال سال 1324هجري قمري : نخستين شماره روزنامه مجلس منتشر شد. اين روزنامه را سيّد محمد صادق طباطبايي مشروطه -خواه مشهور تأسيس كرد. پس از اعلام مشروطيت و آزادي مطبوعات، تعداد روزنامههاي منتشره در ايران رو به افزايش نهاد ودهها روزنامه در تهران، رشت و تبريزانتشار يافت. امّا نخستين روزنامه عهد مشروطه كه بعدازگشايش مجلس شوراي ملّي درايران منتشرشد روزنامه مجلس بود كه بدرج اخبار و وقايع جلسات شوراي ملّي ميپرداخت. پس از انتشار روزنامه مجلس بتدريج بر تعداد روزنامه ها افزوده شد و كثيري اقدام به انتشار روزنامه كردند. 10) درگذشت "عضدالدوله ديلمي" معروفترين امير آل بويه در نجف اشرف(372 ق) عمادالدوله ديلمي در سال 338 ق جانشيني خود و امارت فارس را به عضدالدوله تفويض نمود. عضدالدوله معروفترين امير آلبويه است و در طول سلطنت خويش در فتح بلاد و آبادي شهرها و ساختن كاخها همت گماشت. در زمان عضدالدوله اقتدار او از سواحل درياي عمان تا شام و در حدود مصر مسلم گرديد. بند امير در فارس از آثار اوست. همچنين نخستين بار در بغداد خطبه به نام او خواندند. عضدالدوله مذهب شيعه داشت و دربارش مجمع دانشمندان بود و كتابهاي بسياري به نام او نوشتهاند. جنازهي او را در جوار حرم مطهر عليبن ابيطالب(ع) به خاك سپردند. 11) آغاز نبرد "سند" در كنار رود سند بين سپاهيان خوارزمشاه و مغولان(618 ق) پس از گسترش حملهي مغول به ايران، سلطان جلال الدين خوارزمشاه به مقابله با آنان پرداخت و در چندين جنگ، آنهارا شكست داد. جلال الدين كه قصد عزيمت به هند و تدارك نيروي جديد را داشت به طرف آن ديار حركت كرد و درصدد تهيهي كشتي براي عبور از اين رودخانهي خروشان برآمد. ناگهان لشكريان مغول در رسيدند و چون تنها يك كشتي در دست جلال الدين بود، آن را براي مادر و حَرَمِ خود اختصاص داد، ولي آن هم در تلاطم امواج درهم شكست. در اين هنگام، زنان حرم از او خواستند براي اين كه به دست پادشاه مغول گرفتار نشوند، آنان را به قتل برساند و شاه هم دستور داد آن بيچارگان را به سند انداختند و غرق كردند. جلال الدين پس از مدتي نبرد، چون تاب مقاومت در خود نديد با اسب به رود عظيم سند زد و از آن جا گذشت و به هند رسيد. 12) مرگ "سلطان سليم خان" امپراتور مقتدر عثماني پس از 8 سال سلطنت(926 ق)
13) تخريب بُقاع متبركهي ائمهي بقيع(ع) در مدينهي منوره توسط وهابيون سعودي(1344 ق) با تسلط يافتن وهابيون بر مدينه، قبور ائمهي شيعه و بسياري از بزرگان اسلام توسط اين فرقهي منحرف ويران گرديد. تا آن زمان، بر روي قبور ائمهي شيعه و ساير بزرگان اسلام كه در مدينه مدفون بودند، گنبد و ضريح قرار داشت، اما از اين زمان به بعد وهابيون باتخريب قبور و از بين بردن ضريح و گنبدي كه بر روي تربت ائمه و بزرگان اسلام قرار داشت، مسلمانان را از فيض زيارت بارگاه آن بزرگواران محروم ساختند. از جمله قبوري كه در جريان اين واقعه ويران گرديد، بارگاه و مقبرهي امام حسن مجتبي(علیه السّلام) ، امام سجاد(علیه السّلام) ، امام محمد باقر(علیه السّلام) و امام جعفر صادق(علیه السّلام) بود. اين حركت وحشيانهي وهابيون، جهان اسلام، به ويژه ايرانيان را شديداً متأثر نمود و در امر سفر حجاج ايراني هم اختلال ايجاد كرد. علاوه بر ويراني قبور ائمهي شيعه، قبر حضرت عبداللَّه و حضرت آمنه پدر و مادر حضرت رسول(صلّی الله علیه و آله و سلّم) ، مالك، پيشواي مالكي، عباس عموي پيامبر، اسماعيل از فرزندان امام جعفر صادق(علیه السّلام) و... نيز به طور كامل ويران گرديد. لازم به ذكر است كه قوت گرفتن فرقهي وهابي در عربستان، از ناگوارترين حوادث تاريخ اسلام در قرن چهاردهم هجري است. 14) 27 سپتامبر سال1821ميلادي: دوران سلطه وثوق سياسي- نظامي دولت اسپانيا بر كشور مكزيك پايان يافت و اين كشور مستقل شد. مكزيك درسال 1519ميلادي به فرمان كورتس و بدست قواي اسپانيا تسخيرشد و تادهه 1820ميلادي كه جنگ سراسر سرزمين مكزيك را فراگرفت اين كشور مستعمره اسپانيا بود. سرانجام پس ازسالها مبارزه استقلال طلبانه مردم مكزيك به رهبري اگوستين اتوربيده اين كشور به استقلال رسيد. اتوربيده مكزيك را به امپراتوري وسيعي بدل كرد و درسال1823ميلادي حكومت جمهوري نظام حاكم بر مكزيك شد. 15) 27سپتامبر سال 1940ميلادي: قرارداد پولادين ميان سه دولت متعهد درجنگ جهاني دوم به امضا رسيد. اين قرارداد كه به موجب آن سه شهررم، برلين و توكيو با محوري به هم مربوط مي شدند ميان دولتهاي آلمان نازي، ايتاليا و امپراتوري ژاپن به امضا رسيد. ازاين رو اين دولتها درجنگ جهاني دوم به دول محور معروف شدند. حمله ژاپن به امريكا و دخالت نظامي امريكا در جنگ جهاني دوم از پيامدهاي اين قرارداد بشمار مي رود. 16) آغاز سلطنت رسمي "پتر كبير" امپراتور معروف روسيه (1689م) پتر كبير، تزار بزرگ و معروف روسيه، در 12 مارس سال 1672م در مسكو به دنيا آمد. در 29 آوريل 1782 به سلطنت رسيد ولي نيابت سلطنت بر عهده خواهرش سوفي قرار گرفت. پس از آن كه خواهرش به نيابت سلطنت رسيد، او را به قريهاي در نزديك مسكو فرستاد كه اين امر باعث تربيت روحي و اخلاقي پتر شد. خواهر پتر درصدد تقويت حكمراني خود بر روسيه تا پايان عمر بود ولي از پتر شكست خورد و پتر پس از اين واقعه در 27 سپتامبر سال 1689م رسماً به سلطنت نشست. وي تصميم گرفت تا مردم عقب مانده كشور خود را به سوي تمدن غربي، رهبري كند. بنابراين با يورش به امپراتوري عثماني و ديگر كشورهاي غرب، در اخذ و فراگيري فنون و مهارتهاي آنان تلاش نمود. او همچنين تعداد زيادي از هنرمندان و صنعت گران كشورهاي غرب را به روسيه آورد و آنان را به كار گمارد. هرچند در اواخر سلطنت پتركبير، روسيه يكي از ممالك بزرگ و قدرتمند به شمار ميرفت اما در اخلاق واقعي و صفات و روحيات ملي و طبيعي افراد، تغيير فوقالعادهاي حاصل نشده بود. پتر كبير سرانجام در 28 ژانويه سال 1725م در 53 سالگي به مرض ذاتالريه درگذشت و كاترين اول، همسر وي، به پادشاهي دست يافت. (ر.ك: 28 ژانويه) 17) آغاز به كار اولين راهآهن جهان در انگلستان (1825م) نخستين راههاي ريلي با ريلهاي چوبي ساخته ميشد و واگنهاي اسبي بر روي آنها حركت ميكرد. در قرون هفده و هجده ميلادي اين قطارها براي حمل زغال سنگ و سنگ معدن به كار ميرفت. در قرن هجدهم كه مخترعان انگليسي، فرانسوي و امريكايى مشغول آزمايش لوكوموتيوهاي بخار شدند، ريلهاي چُدَني جايگزين ريلهاي چوبي گرديد. استفاده از ريلهاي چدني، دامنه به كارگيري راهآهن را به كارهاي غيرمعدني نيز كشانيد. با كشف نيروي بخار، نخستين راه آهن براي حمل مسافر و كالا كه با نيروي بخار كار ميكرد در 27 سپتامبر سال 1825م در انگلستان به كار افتاد. راه آهن به سرعت در اروپا رواج يافت و كشورهاي گوناگون از آن بهره بردند. راه آهن در حال حاضر يكي از راههاي اصلي حمل و نقل كالا و مسافر است كه سهم عمدهاي در اين جابجايي دارد. 18) پيروزي ارتش آلمان عليه نظاميان شوروي در جريان جنگ جهاني دوم (1941م) در جريان پيشروي نيروهاي آلمان نازي به خاك شوروي كه از 22 ژوئن 1941 شروع شده بود، قواي شوروي در حالي كه خسته بودند و مهمّاتشان رو به پايان بود، مورد حمله همه جانبه سربازان آلماني قرار گرفتند. در اين نبرد كه در 27 سپتامبر 1941م به پيروزي آلماني منجر گرديد، روسها به شدت شكست خوردند. همچنين بيش از 600 هزار تن از سربازان شوروي اسير شدند و حدود 1200 تانك و 5400 توپِ شوروي از بين رفت يا توسط آلمانها به غنيمت گرفته شد. آمار فراوان اسراي شوروي در جريان اين نبرد، بزرگترين ميزان اسير در دوران جنگ جهاني دوم در هنگام پيكار را رقم زد. چندي بعد با فرا رسيدن فصل سرما و آغاز بارندگي در شوروي، نظاميان آلمانْ زمين گير شده و حملات متقابل ارتش سرخ شوروي عليه آنها آغاز گرديد. 19) انتخاب شهر "پكن" به عنوان پايتخت كشور جمهوري خلق چين (1949م) شهر پكن در چين يكي از شهرهاي قديمي است كه سابقه آن به بيش از هزار سال قبل از ميلاد ميرسد و سابقه پايتختي آن را ميتوان از سدههاي اوليه بعد از ميلاد به حساب آورد. در قرن سيزدهم كه مغولها سرتاسر چين را تصرف كردند و سلسله يوآن را تأسيس نمودند، بخشي از اين منطقه را خانبالق ناميده و به پايتختي برگزيدند اما در زمان سلسله مينگ، مركزيت چين در پكن تثبيت گرديد. اين وضعيت تا اوائل قرن بيستم ادامه داشت و به دنبال اعلام حكومت جمهوري جديد توسط مليگرايان حكومت ملي شهر نانكينگ را به پايتختي انتخاب نمودند. بعد از پايان جنگ جهاني دوم و خروج ژاپن از چين، گروههاي معارض داخلي شامل كمونيستها و مليگرايان روياروي يكديگر قرار گرفته و پس از شكست مليگرايان و پناهنده شدن آنها به تايوان، سرزمين گسترده چين به تصرف كمونيستها درآمد و در 27 سپتامبر 1949م در آستانه اعلام حكومت جمهوري خلق چين، شهر پكن به پايتختي برگزيده شد. شهر پر جمعيت و تاريخي پكن كه در شرق چين قرار دارد، از مراكز بزرگ سياسي، اقتصادي و فرهنگي اين كشور محسوب ميشود. اين شهر با حدود 11 ميليون نفر جمعيت داراي 2 قسمت است كه بخش مياني آن به نام شهر ممنوعه محل سكونت پادشاهان قديمي و از مراكز جذب توريستها به شمار ميرود. 20) اشغال "كابل" پايتخت افغانستان توسط گروه طالبان (1996م) ظهور گروهك طالبان در جنوب افغانستان در سال 1994م و اعلام موجوديت آن در سپتامبر اين سال، چهره سياسي كشور و مسير جنگ و زد و خوردها را عوض كرد. طالبان كه در پاكستان آموزش ديده بودند و هدفشان ظاهراً برقراري دولت واحد اسلامي در افغانستان بود، پادگانهاي نظامي نواحي مركزي و غرب كشور را به سرعت تصرف كردند و در صدد تصرف كابل، پايتخت افغانستان برآمدند. دولت مركزي و متحدان وي كه از روي كار آمدن نيروي ناشناخته و تازهنفس طالبان شگفتزده و مأيوس شده بودند، در سال 1996م با هشت هزار تن از نيروهاي جنگجو و مسلّح طالبان كه شهر كابل را بمباران ميكردند روبرو شدند و ناگزير از عقبنشيني و تسليم پايتخت گرديدند. طالبان در نهايت پس از درگيريهاي خونين با ديگر گروههاي افغان، در 27 سپتامبر 1996م وارد كابل شدند و دولت خود را در آنجا بنا نهادند. طالبان با حمايت پاكستان و عربستان سعودي و دولت امريكا در صحنه مبارزات سياسي افغانستان ظاهر شده بودند، به مرور بر اكثر نواحي كشور استيلا يافتند و تصميم گرفتند تا به اصطلاح بر اساس قوانين اسلامي حكومت كنند. آنان در اين مسير، سختگيريهاي متعددي براي مردم اين كشور به ويژه زنان ايجاد كردند و نارضايتي مردم را دامن زدند. عليرغم اين كه گروه طالبان، حاكميت خود را بر بيش از 90% خاك افغانستان گسترده بودند، با اين حال، از شناسايى بينالمللي برخوردار نبودند و تنها عربستان سعودي، امارات متحده عربي و پاكستان، حكومت طالبان بر افغانستان را به رسميت شناختند. وقوع حوادث يازدهم سپتامبر 2001م در امريكا كه ارتكاب آن به گروههاي تندرو اسلامي به ويژه گروه القاعده به رهبري اُسامه بن لادن نسبت داده شده بود موجب گرديد كه دولت طالبان تحت فشار شديد قرار گيرد. در پي هشدارهاي دولت امريكا به طالبان و درخواست تسليم اسامه بن لادن به امريكا و عدم تمكين رهبري گروه طالبان، نيروهاي امريكايي و متحدان آن به منطقه اعزام شدند و در پي چندين هفته بمباران مراكز تسليحاتي و آموزشي گروهك طالبان و گروه القاعده، دولت طالبان از كابل عقبنشيني كرد و دور تازهاي از حوادث در اين كشور آغاز شد. /س
#سرگرمی#
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 332]
صفحات پیشنهادی
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 1) 5 مهرماه سال1360هجري شمسي: شکست حصر آبادان : به فرمان امام خميني(ره) رهبرفقيد جمهوري اسلامي ايران رزمندگان ...
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 1) 5 مهرماه سال1360هجري شمسي: شکست حصر آبادان : به فرمان امام خميني(ره) رهبرفقيد جمهوري اسلامي ايران رزمندگان ...
8 مهر 1388 / 11 شوال 1430 / 30 سپتامبر 2009
30 سپتامبر 2009 – 8 مهر 1388 / 11 شوال 1430 / 30 سپتامبر 2009-8 مهر 1388 / 11 شوال 1430 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) روز بزرگداشت مولانا جلالالدين محمد بن بهاء الدين معروف به مولوي ...
30 سپتامبر 2009 – 8 مهر 1388 / 11 شوال 1430 / 30 سپتامبر 2009-8 مهر 1388 / 11 شوال 1430 ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) روز بزرگداشت مولانا جلالالدين محمد بن بهاء الدين معروف به مولوي ...
4 مهر 1388 / 7 شوال 1430 / 26 سپتامبر 2009
4 مهر 1388 / 7 شوال 1430 / 26 سپتامبر 2009 1) اعتراض مردم تهران نسبت به كمبود ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) تأسيس بندر و منطقه آزاد تجاري در جزيره كيش (1365 ش): جزيره كيش در زمان ...
4 مهر 1388 / 7 شوال 1430 / 26 سپتامبر 2009 1) اعتراض مردم تهران نسبت به كمبود ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) تأسيس بندر و منطقه آزاد تجاري در جزيره كيش (1365 ش): جزيره كيش در زمان ...
3 مهر 1388 / 6 شوال 1430 / 25 سپتامبر 2009
3 مهر 1388 / 6 شوال 1430 / 25 سپتامبر 2009 1) سوم مهرماه سال1304هجري شمسي: حاج ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) اعتصاب كاركنان مخابرات تهران و كشت و صنعت شوشتر در اعتراض به رژيم ...
3 مهر 1388 / 6 شوال 1430 / 25 سپتامبر 2009 1) سوم مهرماه سال1304هجري شمسي: حاج ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... 5) اعتصاب كاركنان مخابرات تهران و كشت و صنعت شوشتر در اعتراض به رژيم ...
7مهر 1388 / 10 شوال 1430 / 29 سپتامبر 2009
29 سپتامبر 2009 – 7مهر 1388 / 10 شوال 1430 / 29 سپتامبر 2009 1) شهادت روحاني مبارز ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... اين عالم رباني سرانجام در هفتم مهر 1374 برابر با سوم جماديالاول 1416 ق در هفتاد و شش ... 5) كشف بزرگترين ميدان نفتي ايران با ظرفيت 26 ميليارد بشكه در ...
29 سپتامبر 2009 – 7مهر 1388 / 10 شوال 1430 / 29 سپتامبر 2009 1) شهادت روحاني مبارز ... vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید ... اين عالم رباني سرانجام در هفتم مهر 1374 برابر با سوم جماديالاول 1416 ق در هفتاد و شش ... 5) كشف بزرگترين ميدان نفتي ايران با ظرفيت 26 ميليارد بشكه در ...
18 مهر 1387 / 9 شوال 1429 / 9 اکتبر 2008
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید. ذکر روزهای .... 18 شهریور 1387 /7 رمضان 1429 / 8 سپتامبر 2008 · 17 مهر 1388 / 20 شوال 1430 / 9 اکتبر 2009 · نمدمالی · 16 بهمن 1388 / 20 صفر المظفر 1431 / 5 فوریه 2010 .
vazeh.com 05:45:31 07:14:40 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع خورشید. ذکر روزهای .... 18 شهریور 1387 /7 رمضان 1429 / 8 سپتامبر 2008 · 17 مهر 1388 / 20 شوال 1430 / 9 اکتبر 2009 · نمدمالی · 16 بهمن 1388 / 20 صفر المظفر 1431 / 5 فوریه 2010 .
خروج 8 واگن قطار مسافري بندرعباس ـ تهران از ریل
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009. ... ريلي با ريلهاي چوبي ساخته ميشد و واگنهاي اسبي بر روي آنها حركت ...
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009. ... ريلي با ريلهاي چوبي ساخته ميشد و واگنهاي اسبي بر روي آنها حركت ...
شكسته شدن حكومت نظامی به فرمان امام خمینی (ره)
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 1) 5 مهرماه سال1360هجري شمسي: شکست حصر آبادان : به فرمان امام خميني(ره) ... شكسته شدن حصرآبادان نقطه عطفي درجنگ ...
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 1) 5 مهرماه سال1360هجري شمسي: شکست حصر آبادان : به فرمان امام خميني(ره) ... شكسته شدن حصرآبادان نقطه عطفي درجنگ ...
29 مهر 1387 / 20 شوال 1429 / 20 اکتبر 2008
18 شهریور 1387 /7 رمضان 1429 / 8 سپتامبر 2008 اين سرزمين ... 16 بهمن 1388 / 20 صفر المظفر 1431 / 5 فوریه 2010 ... 26 مهر 1388 / 29 شوال 1430 / 18 اکتبر 2009 ...
18 شهریور 1387 /7 رمضان 1429 / 8 سپتامبر 2008 اين سرزمين ... 16 بهمن 1388 / 20 صفر المظفر 1431 / 5 فوریه 2010 ... 26 مهر 1388 / 29 شوال 1430 / 18 اکتبر 2009 ...
30 بهمن 1387 / 22 صفر المظفر 1430 / 18 فوریه 2009
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 ... ابعاد جهانى نظريه سياسى اسلام (2) vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع ...
5 مهر 1388 / 8 شوال 1430 / 27 سپتامبر 2009 ... ابعاد جهانى نظريه سياسى اسلام (2) vazeh.com 05:45:31 07:14:40 12:13:30 17:11:00 17:31:27 0:8 مانده تا طلوع ...
-
سرگرمی
پربازدیدترینها