واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: هندبال منتظر یک معجزه گر!
حدود 40 روز از استعفای "علیرضا رحیمی" از ریاست فدراسیون هندبال میگذرد و این در حالی است كه استعفای وی ده روز پیش از سوی سازمان تربیت بدنی پذیرفته شد اما هنوز برای فدراسیون سرپرستی تعیین نشده و این فدراسیون همچنان در بلاتكلیفی است. به نقل از ایسنا، علیرضا رحیمی رییس پیشین فدراسیون هندبال كه از سال 72 ریاست بر این فدراسیون را بر عهده داشت، 23 اسفند 88 استعفای خود را به رییس سازمان تربیت بدنی ارائه كرد. این درحالی است كه رحیمی 13 بهمن 88 برای چهار سال دیگر در ریاست فدراسیون ابقا شده بود. 20 فروردین 89 بود كه سازمان تربیتبدنی استعفای رحیمی را پذیرفت و با گذشت 10 روز از قبول این استعفا، هنوز سرپرستی برای این فدراسیون انتخاب نشده است. این در حالی است كه فدراسیون هندبال سال بسیار شلوغ و مهمی را در پیش رو دارد. حضور در دو دورهی مسابقههای قهرمانی آسیا و مهمتر از همه شركت در بازیهای آسیایی 2010 گوانگجو از جمله این برنامههاست. البته این برنامهها تنها اعزامهای برونمرزی رسمی فدراسیون است و نه مسابقههای داخلی و یا تورنمنتهای بینالمللی. * انتقاد همیشگی تعدادی از افراد جامعهی هندبال برخی از اهالی هندبال سالهاست كه از رحیمی به خاطر توجه بیش از حدش به اصفهان و یا عدم توجه به آنها، از عملكرد وی انتقاد میكردند. هرچند رحیمی چندان به این انتقادها توجه نمیكرد. این افراد هنگامی كه بیرون از فدراسیون بودند، از رحیمی انتقاد میكردند اما وقتی كه به عنوان یكی از اعضای فدراسیون منصوب میشدند این انتقادها فروكش میكرد. * عدم نتیجهگیری در مسابقههای آسیایی لبنان در مسابقههای قهرمانی آسیا در لبنان، تیم ملی بزرگسالان ایران با ارائه بازیهایی ضعیف در مكان هفتم ایستاد. این در حالی است كه ملیپوشان ایران در بازیهای آسیایی 2006 دوحه در مكان سوم و مسابقههای قهرمانی آسیا 2008 اصفهان در مكان چهارم قرار گرفته بودند. پس از این رقابتها بود كه انتقادهای زیادی از فدراسیون هندبال و مدیریت رحیمی شد. هرچند انتقادها به كادر فنی تیم ملی بود اما نشانهی اصلی این هدف رحیمی بود. فدراسیون هندبال امسال سال بسیار شلوغی را پیش رو دارد و بنابراین مسوولین سازمان تربیت بدنی باید هرچه سریعتر تكلیف سرپرست این فدراسیون را مشخص كنند.
مسابقههای هندبال قهرمانی نوجوانان آسیا، تیرماه در امارات برگزار خواهد شد. این در حالی است كه تیم ملی نوجوانان ایران هنوز مربی ندارد و هیچ تمرینی نكرده است. آخرین تمرین تیم ملی نوجوانان، به تیر 88 بازمیگردد كه تیم ملی خود را برای حضور در مسابقههای قهرمانی نوجوانان جهان در تونس آماده میكرد. تیم ملی نوجوانان در حالی باید در مسابقههای آسیایی امارات شركت كند كه در فاصله دو ماه مانده به آغاز این رقابتها، حتی یك تمرین را هم انجام نداده تا بداند كه كدامیك از بازیكنان سنشان به این تیم میخورد. مسابقههای آسیایی امارات حكم انتخابی قهرمانی جهان را هم دارد و هر تیمی اول تا سوم شود، به مسابقههای جهانی آرژانتین میرود. نوجوانان ایران در دو دوره گذشته مسابقههای آسیایی توانستند سهمیه حضور در مسابقههای جهانی را كسب كنند اما آن موفقیتها در حالی به دست میآمد كه ملیپوشان حداقل شش ماه به صورت متناوب در اردو بودند یا مهمتر اینكه حداقل كادر فنی آنها مشخص بود. استفان سیدروچك، سرمربی پیشین تیم ملی نوجوانان كه در مسابقههای آسیایی لبنان، مربیگری تیم ملی بزرگسالان را بر عهده داشت، پیش از عید به روسیه بازگشت و هنوز به ایران نیامده است. وضعیت این مربی كه با تیم ملی قرارداد دارد، مشخص نیست. در این موقعیت شاید حضور این مربی بیشترین كمك به تیم ملی نوجوانان باشد چرا كه او نوجوانان ایران را بخوبی میشناسد و میداند كه در این زمان كم چطور باید ملیپوشان را انتخاب كند. هرچند از این مربی هم نباید انتظار زیادی داشت چرا كه او نمیتواند معجزه كند و تیمی كه اصلا تمرین نداشته را به مسابقههای جهانی ببرد. تیم ملی نوجوانان ایران در دوره گذشته مسابقههای آسیایی با تنها یك شكست، در مكان سوم قرار گرفت. ** مسابقههای قهرمانی جوانان آسیا مرداد به میزبانی ایران در اصفهان برگزار خواهد شد وضعیت تیم ملی جوانان هم شبیه تیم ملی نوجوانان است چرا كه هنوز كادر فنی و یا بازیكنان این تیم مشخص نیستند. از همه مهمتر اینكه هنوز ایران به صورت رسمی آمادگی خود را برای میزبانی این رقابتها اعلام نكرده است. مسوولان كنفدراسیون هندبال آسیا قرار است اواسط اردیبهشتماه به ایران بیایند تا ضمن بازدید از امكانات هندبال، با مسوولان فدراسیون در مورد این میزبانی صحبت كنند. تمام این اقدامات در حالی صورت میگیرد كه تیم ملی جوانان آخرین تمرین خود را مرداد 88 و پیش از اعزام به مسابقههای جهانی مصر انجام داد. این رقابتها هم انتخابی مسابقههای جهانی است. تیم ایران در دوره گذشته مسابقههای آسیایی، با سرمربیگری شعبانپور، دوم شد. آن تیم پنج ماه در اردو بود. ضمن آنكه بیشتر بازیكنان آن تیم در تیم ملی نوجوانان با هم همبازی بودند و با یك اردوی كوتاه مدت هم میشد آنها را به هماهنگی لازم رساند.
مهمترین مسابقهای كه هندبال ایران در سال 89 پیش رو دارد، بازیهای آسیایی گوانگجو چین است. این رقابتها آبانماه برگزار خواهد شد و تیم ملی بزرگسالان ایران كه در دوره گذشته بازیها در دوحه در مكان سوم قرار گرفته بود، باید با قدرتی بیشتر ظاهر شود تا بتواند همچنان ابراز وجود كند. ملیپوشان بزرگسالان ایران كه سه ماه پیش در مسابقههای قهرمانی آسیا لبنان بازیهای ضعیفی را از خود نشان دادند كه انتقاد همگان را در پی داشت، باید در بازیهای آسیایی عملكرد خوبی ارائه كنند هرچند كه این كار بسیار سخت است. در فاصله هفت ماه مانده به بازیهای آسیایی و در حالی كه هنوز لیگ برتر سال 88 تمام نشده است و تیم ملی هیچ كادر فنیای ندارد، وظیفه فدراسیون بسیار سنگین است. از همه اینها مهمتر اینكه خود فدراسیون هم مسوولی ندارد تا به این همه مشكل رسیدگی كند. اینها بخشی از مشكلات هندبال ایران در بخش مردان است. زمانی كه این مشكلات را در كنار وضعیت اسفناك هندبال بانوان قرار دهیم، میبینیم كه فدراسیون هندبال نیاز به سرپرستی دارد تا در كمترین زمان ممكن معجزه بزرگ انجام دهد. این كار هم از دست كسی برمیآید كه از خانواده هندبال باشد. تنظیم برای تبیان: رضا سیگاری
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 348]