تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1846282591




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دیوار فولادی 10 کیلومتری در غزه


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: دیوار فولادی مرگ هم‌سویی مصر و صهیونیست‌ها علیه مردم غزه 
غزه
این روزها و همزمان با اولین سالگرد جنگ ‌22 روزه غزه، دیوار فولادی ‌10 كیلومتری مصر در مرز غزه، به عنوان اهرم فشاری جدید بر مردم مبارز این منطقه، در حال احداث است. این در حالی است كه در سوی دیگر، دولت رژیم صهیونیستی نیز با احداث دیوار در بخش‌هایی از مرز با مصر (در طول منطقه مرزی شهر ایلات در خلیج العقبه تا تقاطع مرزی میان مصر و اسراییل و نوار غزه و ایجاد تجهیزات و نصب دوربین‌های نظارتی در مرزها) به بهانه‌ی نفوذ هزاران مهاجر آفریقایی به سرزمین‌های اشغالی، موافقت كرد.  در این میان از یك سو در حالی كه هفته همبستگی با غزه برگزار می‌شد، رژیم صهیونیستی تمامی گذرگاه‌های تجاری نوار غزه را بست و قاهره نیز در ورود كاروان بین‌المللی كمك رسانی به غزه موسوم به "شریان زندگی ‌3" مانع‌تراشی‌های بسیاری كرد. این كاروان پنج روز در بندر العقبه واقع در جنوب اردن، متوقف بود و نهایتا با میانجی‌گری تركیه مسیرش را تغییر داد، به سوریه رفت، بار دیگر به مصر بازگشت و از آنجا وارد غزه شد. این گام جزئی از طرح گسترده‌ا‌ی است كه عملا مردم غزه را از دارو و غذا دور نگه خواهد داشت و آنها را برای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی ضعیف خواهد كرداز سوی دیگر، ‌10 عضو پارلمان رژیم صهیونیستی (كنست) روز دوشنبه، ‌17 آذر ماه، طرحی را ارائه دادند كه سازمان‌های امنیتی این رژیم را ملزم به احداث دیوار امنیتی در طول مرزهای خود با مصر برای جلوگیری از قاچاق و نفوذ افراد به مرزهای مصر و اسراییل می‌كرد. بر اساس متن این پیش‌نویس، سازمان‌های امنیتی و دولت اسراییل ملزم به ایجاد یك طرح دفاعی در مرزهای مشترك خود با مصر خواهند بود و باید این دیوار طی دو سال تكمیل شود. این گام جزئی از طرح گسترده‌ا‌ی است كه عملا مردم غزه را از دارو و غذا دور نگه خواهد داشت و آنها را برای مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی ضعیف خواهد كرد. اما كسی گمان نمی‌كرد برای اجرای طرح پارلمان رژیم صهیونیستی، مصر در صدد ساخت یك دیوار فولادی در مناطق مرزی با غزه به بهانه مقابله با آنچه قاچاق كالا به نوار غزه نامیده می‌شود، برآید؛ دیواری به طول ‌9 الی ‌10 كیلومتر در عمق‌20 تا ‌30 متری زمین كه برش یا ذوب كردن این دیوار غیرممكن خواهد بود. مصر تونل‌های ارتباطی حماس را تخریب می‌كند و یا هر هفته داخل آنها را با گاز پر می‌كند و به این ترتیب تلفات فلسطینیان در داخل این تونل‌ها روز به روز افزایش می‌یابد.
غزه
قاهره همچنین چندین گزینه را برای بستن این تونل‌ها مورد بررسی قرار داد و گشت‌های مشترك آمریكایی و مصری در "رفح" در تلاش برای پیدا كردن این تونل‌ها با استفاده از سنسورهای زیرزمینی صورت گرفت. فلسطینیان از طریق این تونل‌ها انواع كالاها از قبیل غذا، خودرو، موتورسیكلت، دارو و سوخت را به نسبت بسیار بیشتری نسبت به آن‌چه كه رژیم صهیونیستی از گذرگاه‌های رسمی اجازه‌ی ورود آنها به غزه را می‌دهد، به این منطقه منتقل می‌كنند و بستن این تونل‌ها از طریق دیوار فلزی راه را بر زندگی آنان می‌بندد. برخی بر این باورند كه فشار رژیم صهیونیستی به مصر، این اقدامات را در پی دارد؛ اما آیا می‌توان باور كرد كه ملت مسلمان علیه خود اقدام كند؟ به هر حال با وجود آن كه مصر گزارش‌های مبنی بر احداث دیوار فولادی در مرز غزه را رد كرده، اما شاهدان عینی ضمن اشاره به ادامه ساخت این دیوار، اعلام كردند كه روند ساخت آن شدت یافته است و نیروهای فرانسوی و آمریكایی، هم‌پیمان با رژیم صهیونیستی، نظارت بر نصب سیستم‌های حس‌گر ویژه با هدف ثبت هر گونه نزدیك شدن به این دیوار فولادی را آغاز كرده‌اند. محكومیت گسترده ساخت دیوار فولادی در میان دفاع مصر از آن در حالی كه تظاهرات گسترده‌ای در بسیاری از كشورها علیه احداث دیوار مرزی فولادی صورت گرفته است، وزیر امور خارجه مصر تاكید كرده كه ساخت هر دیواری در داخل مصر یا مرزهای آن، یك تصمیم داخلی است. احمد ابوالغیط، وزیر امور خارجه مصر، بر حق مصر در كنترل مرزهای مشتركش با غزه تاكید كرد. فلسطینیان از طریق این تونل‌ها انواع كالاها از قبیل غذا، خودرو، موتورسیكلت، دارو و سوخت را به نسبت بسیار بیشتری نسبت به آن‌چه كه رژیم صهیونیستی از گذرگاه‌های رسمی اجازه‌ی ورود آنها به غزه را می‌دهد، به این منطقه منتقل می‌كنند و بستن این تونل‌ها از طریق دیوار فلزی راه را بر زندگی آنان می‌بندددیواری كه شریان زندگی مردم غزه را قطع می‌كرد، یك مساله داخلی خوانده شد؛ اما فلسطینی‌ها و حامیان آنها در جهان از پای ننشستند و اعتراضات گسترده‌ای را به دیواری كه هدف آن تنگ‌تر كردن حلقه‌ی محاصره‌ علیه یك میلیون و نیم فلسطینی در نوار غزه است، برگزار كردند و از جهانیان كمك خواستند و فعالان صلح اروپایی كالاهای مصری و سفرهای جهانگردی را به این كشور تحریم كردند. كارن ابوزید، كمیسر سابق دفتر كمك و امداد آوارگان فلسطینی سازمان ملل (آنروا) نیز دیوار فولادی را خطرناكتر از دیوار برلین توصیف كرد. قرضاوی، رییس اتحادیه‌ی جهانی علمای مسلمین، ساخت دیوار در مرزهای مصر و غزه را حرام دانست و از اتحادیه‌ی عرب و سازمان كنفرانس اسلامی نیز خواست تا جهت متوقف ساختن این اقدام مصر وارد عمل شوند. همچنین ده‌ها تن از اعضای جنبش كفایه و دیگر احزاب معارض در مصر، در برابر انجمن وكلای مصر در قاهره علیه ساخت دیوار فولادی در مرزهای مصر و نوار غزه دست به تظاهرات زدند و ضمن تاكید بر لزوم توقف ساخت دیوار فولادی، این دیوار را تهدیدی علیه ساكنان نوار غزه دانستند.
غزه
تظاهركنندگان در خیابان‌های منهتن نیویورك نیز به حمایت از ملت فلسطین پرداخته و تحریم رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را محكوم كردند. گروه اقلیت‌های فلسطینی در آمریكا نیز كه در برگیرنده ده‌ها گروه، ‌جمعیت و شخصیت فلسطینی فعال در آمریكا است، با صدور بیانیه‌ای از دولت مصر خواستند تا ساخت دیوار فولادی را در مرزهایش با غزه متوقف سازد. این اقلیت‌ها هم‌چنین از فلسطینیان و اعراب در آمریكا خواستند تا با اعمال فشار علیه دولت آمریكا، مانع از ادامه كمك‌های واشنگتن به ساخت دیواری شوند كه در جهت محاصره هرچه بیشتر مردم فلسطین در غزه ایجاد می‌شود. هم‌چنین سازمان‌های‌ اروپایی‌ در اعتراض به ساخت دیوار فولادی، خواستار برپایی‌ تظاهرات در مقابل سفارت مصر در كشورهای‌ اروپایی شدند و جنبش همبستگی‌ اروپایی با ملت فلسطین روز دهم دی ماه تظاهراتی را در مقابل سفارت مصر در لندن بر پا كرد و پس از آن تظاهراتی‌ مشابه در مقابل سفارت مصر در كشورهای‌ یونان، هلند، دانمارك، ایتالیا، سوئیس و سوئد نیز برپا شد. "محمد عمده" یكی از اعضای پارلمان مصر، از دیگر نمایندگان خواست تا استیضاح دولت متبوعش را به خاطر ساخت دیوار فولادی در مرز غزه پیگیری كنند. كمیته اروپایی لغو محاصره نوار غزه نیز تصمیم قاهره را برای احداث دیوار فولادی به شدت محكوم كرد. گروه اقلیت‌های فلسطینی در آمریكا نیز كه در برگیرنده ده‌ها گروه، ‌جمعیت و شخصیت فلسطینی فعال در آمریكا است، با صدور بیانیه‌ای از دولت مصر خواستند تا ساخت دیوار فولادی را در مرزهایش با غزه متوقف سازدسلیمان عواد، عضو شورای‌ محلی بخش مصری شهر رفح نیز در مصاحبه با خبرگزاری‌ها تصریح كرد كه مسئولان مصر تمامی‌ درختان موجود در طول مرزها را به منظور ایجاد یك راه خاكی‌ و نصب سیستم‌هایی‌ به منظور كنترل مرزها و تامین امنیت آنها ریشه كن خواهند كرد و وزیر امور خارجه مصر نیز در مصاحبه با روزنامه الشرق الاوسط تاكید كرد كه مقامات قاهره برای ‌انجام هر كاری‌ در جهت تامین امنیت كشورشان از آزادی‌ كامل برخوردار هستند و هیچ عربی‌ حق ندارد به مصر امر و نهی‌ كند، به ویژه این كه مصر آماده نقش‌آفرینی در جهت دفاع از حقوق حقه فلسطنییان است. فعالان مصری نیز با هدف جمع آوری امضا برای مخالفت با ساخت این دیوار، یك سایت راه‌اندازی كردند و تاكید كردند كه ساخت دیوار با هدف محاصره بیشتر ملت فلسطین احداث می‌شود و جان ‌5/1 میلیون فلسطینی را با خطر روبه‌رو می‌سازد و ساخت این دیوار را خدمت به منافع و اهداف رژیم صهیونیستی دانستند. معترضان لبنانی نیز با برپایی تظاهراتی مقابل سفارت مصر در بیروت، اعتراض خود را به ساخت دیوار فولادی در مرزهای مصر با غزه اعلام كردند.
غزه
در این میان و در برابر واكنش‌های بین‌المللی آزادی‌خواهان جهان به ساخت این دیوار و انتشار گزارش‌هایی از ساخت این دیوار برای فشار بر حماس، خالد مشعل رییس دفتر سیاسی جنبش حماس، در كنفرانس خبری مشترك با اكمل الدین احسان اوغلو، دبیر كل سازمان كنفرانس اسلامی كه در مقر این سازمان در جده برگزار شد، اگر چه احداث این دیوار را "جنگ جدیدی علیه مقاومت و غزه دانست" و خواستار تجدید نظر مصر در آن شد، اما گفت: روابط حماس با مصر قوی است. آن‌چه مسلم است تشدید محاصره، كاهش ورود مواد غذایی و دارویی و نیز امدادهای بین‌المللی نتیجه مستقیم و گسترش بیماری و مرگ در بین جمعیت مردم غزه، نتیجه غیر مستقیم آن است. با كاهش جمعیت غزه نیز جمعیت فلسطینی‌های باقی مانده توان مقابله خود را از دست خواهند داد و سرزمین فلسطین با نام جدیدی شناخته خواهد شد كه ابرقدرت‌های جهانی در هفت دهه گذشته برای تحقق آن از پای ننشسته‌اند. آن‌چه مسلم است تشدید محاصره، كاهش ورود مواد غذایی و دارویی و نیز امدادهای بین‌المللی نتیجه مستقیم و گسترش بیماری و مرگ در بین جمعیت مردم غزه، نتیجه غیر مستقیم آن استبا این حال و به رغم تمام اقدامات اعتراضی انجام شده، هیچ اقدام رسمی برای توقف ساخت این دیوار صورت نگرفت. سالگرد جنگ ‌22 روزه غزه می‌توانست در میان جشن پیروزی مردم غزه گرامی ‌داشته شود، اما ساخت دیوار نفرت در مرز مصر و غزه، این جشن را برای رژیم صهیونیستی به ارمغان آورد. اگرچه افكار عمومی جهان برای یاری رساندن به مردم غزه بیدار شده است، اما ابزارهای عملی امداد، در دست دولت‌ها است كه باید قدم‌هایی را برای فشار بر مصر بردارند و تنها به دیدارهای تشریفاتی بسنده نكنند تا شاهد ادامه فاجعه انسانی غزه نباشیم. سال ‌2009 میلادی ادامه محاصره مردمی بود كه خواهان سكونت در سرزمین مادری‌شان هستند، اما سال ‌2010 در شرایطی آغاز شد كه موضوع "ادامه حیات" پرسش بزرگ كودكان غزه از مادرانشان است. پاسخ این پرسش در دست چه كسانی خواهد بود؟منبع: ایسناتنظیم برای تبیان: عطاالله باباپور





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 378]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن