تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):براى بهشت درى است‏بنام (ريان) كه از آن فقط روزه داران وارد مى‏شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813186199




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

پژوهشگران پروتيني به نام “‪ “nAG‬كشف كرده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:راسخون:
پژوهشگران پروتيني به نام “‪ “nAG‬كشف كرده‌اند كه در توليد سلول‌هاي نابالغ “بلستما” نقش ايفا مي‌كند. اين سلولها باعث رشد مجدد عضو از دست رفته مي‌شوند.
پژوهشگران پروتيني به نام “‪ “nAG‬كشف كرده‌اند كه در توليد سلول‌هاي نابالغ “بلستما” نقش ايفا مي‌كند. اين سلولها باعث رشد مجدد عضو از دست رفته مي‌شوند. دانشمندان موفق به كشف پروتئين مهمي در بدن سوسمار آبي شده‌اند كه به رشد مجدد اعضاي قطع شده حيوان كمك مي‌كند و مي‌تواند زمينه را براي آغاز تحقيقات طب باززايي در انسان هموار نمايد. به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از رويترز، توانايي سوسمار آبي و سمندرها براي رشد مجدد اعضاي آسيب ديده بدن از ديرباز كنجكاوي زيست شناسان را درپي داشته است. اما چگونگي انجام اين كار براي دانشمندان مشخص نبوده است.اكنون گروهي از پژوهشگران با انجام تحقيق جديدي پروتيني را به نام “‪ “nAG‬كشف كرده‌اند كه در سلول‌هاي عصبي و پوستي توليد مي‌شود و نقش محوري در توليد يك دسته سلول‌هاي نابالغ “بلستما” (ماده اوليه كه ياخته‌ها از آن بوجود مي‌آيند) ايفا مي‌كند. اين سلولها باعث رشد مجدد عضو از دست رفته مي‌شوند.اهميت اين پروتيين در آنجاست كه حتي زماني كه يك عصب قطع مي‌شود، كه بطور طبيعي مانع از رشد مجدد آن عضو مي‌شود، دانشمندان توانستند سلولها را از طريق مصنوعي وادار به توليد پروتيين كنند و پروتئين موجب بازيابي اندامها شود.“آنوپ كومار” و همكارانش از “دانشگاه كالج لندن” در مجله “ساينس” مي‌نويسند اين يافته‌ها مي‌تواند نويدبخش باززايي اندامها در پستانداران باشد.“ديويد استوكام” از دانشگاه اينديانا گفت، اين يافته مي‌تواند به توضيح اينكه چرا پستانداران از توانايي محدودي براي رشد دوباره اعضاي بدن خود برخوردارند كمك كند و هدايتگر حوزه طب باززايي باشد.طب بازيابي يك حوزه تحقيقاتي جديد است كه عمدتا بر سلولهاي بنيادي تمركز دارد.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: راسخون]
[مشاهده در: www.rasekhoon.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 286]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن