تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860777934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ممکن است ایران برای فرار از بحران داخلی به اسرائیل حمله کند!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تحلیل مضحک مک کین: ممکن است ایران برای فرار از بحران داخلی به اسرائیل حمله کند! وی در این باره افزود که از نظر او در سال جاری و سال آینده میلادی منطقه شاهد تحولات مثبت و چشمگیری در زمینه روند صلح بین فلسطینیان و اسراییل خواهد بود .

عصر ایران – جان مک کین رقیب شکست خورده اوباما در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2008 آمریکا و سناتور جمهوریخواه از ایالت آریزونا در سخنانی در لبنان ادعا کرد که حکومت ایران روی یک طناب باریک راه می رود .به گزارش عصر ایران ، سناتور مک کین در نطقی در یک برنامه شبکه تلویزیونی سی ان ان آمریکا با اشاره به این موضوع ادعا کرد ایران ممکن است برای فرار از بحران داخلی و عطف توجه جامعه جهانی از ناآرامی های داخلی این کشور  به دیگر مسایل ، دست به ایجاد یک جنگ احتمالی خطرناک با اسراییل بزند ! این سناتور جمهوریخواه آمریکایی که به همراه سناتور مستقل " جو لیبرمن " به سفری دوره ای به کشورهای منطقه خاورمیانه آمده است در ادامه افزود: تهدیدهای ناشی از اقدامات ایران در کنار تهدیدات ناشی از حزب الله در لبنان ضرورت تحرک بخشیدن بیشتر به موضوع گفتگوهای صلح خاورمیانه را بیش از هر زمانی گوشزد می کند .وی در این باره افزود که از نظر او در سال جاری و سال آینده میلادی منطقه شاهد تحولات مثبت و چشمگیری در زمینه روند صلح بین فلسطینیان و اسراییل خواهد بود .در این برنامه ،جو لیبرمن سناتور مستقل ایالت " کانکتیکات " آمریکا نیز گفت که  باید از طریق تحریم های اقتصادی  ،  فشار بر روی حکومت ایران را افزایش داد . وی ادعا کرد : " من فکر می کنم که ما باید هر کاری که از دستمان بر می آید برای تحت فشار قرار دادن دولت ایران انجام دهیم و این فشارها و تحریم ها نه صرفا برای دست کشیدن ایران از برنامه های هسته ای اش ، بلکه به جهت حمایت از مردم ایران ، در برابر مواردی چون نقض حقوق بشر ، سرکوب مخالفان و معترضان باشد و هدف آن ، حمایت از طبقه متوسط ایران برای رسیدن به آزادی باشد!ادعاهای اینچنینی درباره تحریم های اعمالی آمریکا علیه ایران در حالی صورت می گیرد که بدون شک در صورت اعمال هر گونه تحریمی علیه ایران مردم ایران و طبقات متوسط متضرر اصلی آن خواهد بود .از سوی دیگر باید توجه داشت که واشنگتن نه الان ، بلکه بیش از 30 سال است که ملت و دولت ایران را تحت سخت ترین تحریم ها قرار داده است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 258]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن