تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862497772




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خودروهاي هوشمند، جعبه سياه دار مي‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر خودرو:

خودروهاي هوشمند، جعبه سياه دار مي‌شوند عصر خودرو: خودروهاي هوشمندي كه به جعبه‌هاي سياه به سبك هواپيما مجهز هستند و مي‌توانند صحنه‌هاي ويديويي و هم‌چنين اطلاعاتي در مورد رفتار راننده در طول تصادف را به پليس و شركت‌هاي بيمه ارسال كنند، توسط دانشمندان رايانه طراحي شدند. به گزارش پايگاه اطلاع رساني «عصر خودرو» به نقل از ايسنا، اين خودرو كه توسط محققان در شركت سازنده تراشه اينتل طراحي شده، اطلاعات درباره سرعت، شتاب و ترمز خودرو را به همراه صحنه‌هاي ويديويي از داخل و خارج از خودرو ثبت مي‌كند. اين اطلاعات پس از تصادف به‌صورت خودكار به پليس و شركت‌هاي بيمه ارسال مي‌شود تا تشخيص علت تصادف خودروها و شناسايي فرد مسوول را راحت‌تر كند. جعبه سياه بخشي از خودروي هوشمندي خواهد بود كه توسط محققان در غول تراشه‌ساز اينتل درنظر گرفته شده است. فن‌آوري‌هاي در حال ساختي وجود دارند كه خودروها را به دستگاه‌هاي هوشمندي تبديل مي‌كنند كه قادرند خطرات در جاده را تشخيص داده و حتي كنترل رانندگان را به دست بگيرند. گفت‌وگوهايي با سازندگان خودرو درباره ساخت خودروهايي كه با استفاده از فن‌آوري بي‌سيم به‌طور دايم به اينترنت و خودروهاي ديگر متصل هستند، انجام گرفته است. به‌عنوان مثال سيستم‌هاي دوربيني كه مي‌توانند علايم خيابان را تشخيص داده و در صورتي كه راننده بخواهد مسير اشتباه برود، كنترل خودرو را به دست بگيرند براي به‌كارگيري در خودروها طراحي شده‌اند. حسگرهاي داخل خودرو هم‌چنين مي‌توانند چاله‌هاي موجود در جاده را تشخيص داده و در حالي كه خودرو در حال حركت است، محل آن‌ها را به مسوولان تعمير و نگه‌داري جاده گزارش دهند. اين خودروها هم‌چنين مي‌توانند محل خودروهاي اطراف را رديابي كرده و درصورت نزديك شدن زياد از حد آن‌ها به يكديگر، براي تغيير خط به رانندگان هشدار دهند. خودرو مي‌تواند با استفاده از چراغ‌هاي LED عقب و جلو موجود در بيش‌تر خودروهاي مدرن، مكان خودروهاي ديگر را رديابي كرده و آن‌ها را در نقشه ناوبري ماهواره‌يي نشان دهد. رانندگان هم‌چنين مي‌توانند از تلفن همراه يا رايانه خود براي قفل كردن و باز كردن از راه دور قفل خودرو، فعال كردن بوق هشدار و حتي روشن كردن موتور براي گرم شدن آن هنگام صبح استفاده كنند. اين فن‌آوري هفته گذشته در يك نمايش تحقيقاتي در اينتل نشان داده شد و اين شركت در حال مذاكره با سازندگان خودرو براي قرار دادن اين فن‌آوري در خودروهاي جديد است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر خودرو]
[مشاهده در: www.asrekhodro.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 284]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن