تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را رها مكن حتى اگر بعدش شعر باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1866139861




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تغییر سهمیه بنزین خودروها از ابتدای 88


واضح آرشیو وب فارسی:سایت ریسک: به گفته رویانیان در صورت درخواست مجلس برای دریافت سهمیه سوخت، این موضوع در ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور بررسی خواهد شد. رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور از تغییر سهمیه بنزین خودروها از ابتدای سال آینده خبر داد. به گزارش مهر ،محمد رویانیان گفت : با آماده شدن زیر ساخت ها ، دولت از سال 88 به سمت حذف یارانه های سوخت حرکت خواهد کرد. رویانیان با بیان این که در امسال زیر ساختهای تغییر سهمیه های بنزین فراهم نبود، گفت : توسعه نیافتن کامل ناوگان حمل و نقل عمومی، نبود فرهنگ سازی، گسترش دولت الکترونیک، استفاده نکردن کامل از ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله عواملی بود که سبب شد،تغییری در سهمیه های بنزین اعمال نشود. رویانیان تاکید کرد: از سال آینده برای رسیدن به اهداف تعیین شده، تغییراتی در سهمیه های بنزین اعمال خواهد شد. وی با بیان این که اکنون سهمیه بنزین در نظر گرفته شده برای نمایندگان مجلس هفتم قطع شده است ، گفت : مجلس نیز تا کنون تقاضایی مبنی بر دادن سهمیه ویژه به نمایندگان دریافت نشده است. به گفته رویانیان در صورت درخواست مجلس برای دریافت سهمیه سوخت، این موضوع در ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور بررسی خواهد شد. رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت کشور در باره ایمن کردن خودروها یاد آور شد: موضوع استاندارد کردن و نصب ترمزهای" ABS" از سال آینده در کشور اجرایی می شود، ضمن اینکه امسال نیز تعیین استانداردها در خودروهای وارداتی در دستور کار وزارت صنایع و معادن کشور قرار گرفته و از سال 1388 این موضوع درمورد خودروهای داخلی نیز اعمال می شود. رویانیان همچنین درباره علت تغییر قیمت بنزین سوپر توضیح داد: بسیاری از خودروهای متوسط جامعه به ازای چند باک بنزین معمولی باید دست کم یک باک بنزین سوپر استفاده کنند به طوری که این موضوع در خودروهایی همچون پراید، پژو و سمند لازم و در تاکسی ها و خودروهای دوگانه سوز ضروری است. وی مهیا شده شرایط برای استفاده عموم مردم را مهمترین دلیل کاهش قیمت سوپر به 150 تومان اعلام کرد و افزود: این در حالی است که یارانه این سوخت فقط در اختیار دهک های متوسط و پایین جامعه قرار می گیرد. رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و مصرف سوخت کشوردر پایان تصریح کرد: اکنون برنامه ای برای در نظر گرفتن سهمیه ویژه مانند بنزین سفر و غیره در دستور کار ستاد قرار ندارد.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سایت ریسک]
[مشاهده در: www.ri3k.eu]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 291]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن