تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آفت دینداری حسد و خودبینی و فخر فروشی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821122645




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

محبت فاطمه(س) واجبي است كه نمي‌‌توان قصور در آن را جبران كرد


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: محبت فاطمه(س) واجبي است كه نمي‌‌توان قصور در آن را جبران كرد
انديشه > دين - همشهري آنلاين:
رئيس بنياد بين‌المللي نهج‌البلاغه تصريح كرد: محبت حضرت فاطمه(س) از واجب‌هاي اصطلاحي ما هم واجب‌تر است، چرا كه واجب‌هاي ما ممكن است قضا شود و بتوان قضاي آن را ادا كرد اما محبت فاطمه(س) واجبي است كه انسان نمي‌‌تواند قصور در آن را بعداً جبران كند.

آيت‌الله سيدجمال‌الدين دين‌پرور، رئيس بنياد بين‌المللي نهج‌البلاغه در گفت‌و‌گو با خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، به تشريح ويژگي شخصيتي حضرت فاطمه(س) از زبان حضرت علي(ع) پرداخت و گفت: حضرت علي(ع) علاوه بر اينكه به عنوان يك همسر و مادر فرزندان خودشان به حضرت فاطمه(س) نگاه مي‌كردند، ايشان را يك شخصيت نمونه از نظر ايمان و اخلاق مي‌دانستند.

وي ادامه داد: با نگاه به زندگي اين دو بزرگوار مي‌بينيم نحوه برخورد اميرالمومنين(ع) با حضرت زهرا(س) برخوردي فراتر از برخورد شوهر با همسر و برخوردي در حد يك بانوي آسماني و نمونه اعلاي اخلاق، معارف و شخصيتي است كه در اوج مقامات معنوي قرار دارد و تا آخرين لحظات زندگي حضرت فاطمه(س) و پس از آن نيز اين نگاه مشهود است.

رئيس بنياد بين‌المللي نهج‌البلاغه در پاسخ به اين سؤال كه با توجه به اينكه حضرت رسول اكرم(ص) در قبال رسالت خويش مزدي جز محبت اهل بيت(ع) خود را نخواسته‌اند، آيا مي‌توان گفت محبت حضرت فاطمه(س) يك واجب قرآني است، گفت: دستورات الهي همه تحت عنوان واجب خلاصه نمي‌شود و حتي مستحبات هم در اوج ضرورت است، اما در مورد واجب تأكيد ويژه صورت گرفته است كه نفع عمل به آن واجب به خود امت باز مي‌گردد.

وي ادامه داد: علاقه به حضرت زهرا(س) و ائمه(ع) كه در خود قرآن هم آمده به خاطر خود امت است و به اين خاطر است كه امت مشعل‌هاي هدايت را ببينند و گمراه نشوند و حتي مي‌توان گفت كه محبت حضرت فاطمه(س) از واجب‌هاي اصطلاحي ما هم واجب‌تر است، چرا كه واجب‌هاي ما ممكن است قضا شود و بتوان قضاي آن را ادا كرد اما محبت فاطمه(س) واجبي است كه انسان نمي‌‌تواند قصور در آن را بعداً جبران كند.

آيت‌الله دين‌پرور با تأكيد بر اينكه حضرت فاطمه(س) اگر در جامعه كنوني ما زندگي مي‌كردند چيزي فراتر از واجبات و محرمات از ما طلب نمي‌كردند، افزود: بسياري از جنبه‌هاي زندگي و شخصيت حضرت مورد كم‌توجهي قرار گرفته است؛ چه از نظر عبادت، اخلاق و برخورد با مردم و چه از نظر فعاليت‌هاي اجتماعي و سياسي زندگي و سيره ايشان مورد غفلت و بي‌مهري قرار گرفته است.

رئيس بنياد بين‌المللي نهج‌البلاغه تصريح كرد: حضرت در مسائل سياسي اجتماعي وارد مي‌شدند اما با يك ويژگي مهم كه آن هم اصل شخصيت زن يعني عفاف و حجاب است كه اين جنبه شخصيتي حضرت به شدت در جامعه كنوني بايد مورد توجه قرار داشته باشد.

وي با تأكيد بر جايگاه علمي حضرت فاطمه(س) ايشان را راوي احاديث حضرت رسول(ص) معرفي و تصريح كرد: بايد يك زن مسلمان خود را در اوج معارف ديني، علوم و مسائل مورد نياز جامعه قرار دهد اما اين ويژگي خاص حضرت است كه در اوج فعاليت علمي و سياسي همزمان و همگام قداست و تقواي خود را حفظ مي‌كردند.

چهارشنبه|ا|16|ا|فروردين|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن