تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر بنده «خدا» مى‏دانست كه در ماه رمضان چيست [چه بركتى وجود دارد] دوست مى‏داشت كه تم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816591524




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نقدی بر «روزگار قریب»


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: نقدی بر «روزگار قریب»
مهدی هاشمی
«ناهماهنگی ضرباهنگ بخش‌های كودكی با سایر سكانس‌ها» «بازی‌های خوب از ویژگی‌های ثابت ساخته‌های عیاری» یك منتقد درباره‌ی قسمت‌های پخش‌شده‌ی «روزگار قریب» معتقد است: ضرباهنگ بخش‌های مربوط به كودكی دكتر قریب ، سفر او و خانواده‌اش به گرگان و بازگشت آن‌ها به تهران چندان با سایر سكانس‌ها هماهنگی ندارد. شاهین امین‌ در نقد این سریال به ایسنا، افزود: در این بخش‌هایی هم قصه و هم كارگردانی افت می‌كند، این درحالیست كه سكانس‌های مربوط به بیماری دكتری قریب و بستری شدنش در بیمارستان، ضرباهنگ خوبی دارد. وی در ادامه با بیان این‌كه انجام پژوهش‌های كافی برای ساخت این سریال، نقطه‌ی قوت آن است، تأكید كرد: «روزگار قریب» همانند اغلب آثار كیانوش عیاری از تحقیق كافی برخوردار است و در آن در كنار طرح موضوع اصلی (زندگی دكتر قریب) به موارد فرعی پرداخته شده كه برای مخاطب جذاب است.
روزگار غریب
این منتقد و روزنامه‌نگار با اشاره به ویژگی‌های كلی ساخته‌های عیاری گفت: در آثار او ریتم بازی‌ها تند است، تلاش می‌شود از به تصویردرآمدن اتفاقات و بازی‌های تصنعی جلوگیری شود و زندگی در آن جریان داشته باشد. علاوه بر آن در ساخته‌های او تنش وجود دارد. ریتم مناسب و دقت روی جزئیات صحنه، قصه و بازی از دیگر ویژگی‌های كارهای عیاری است. وی درباره‌ی بازی‌های بازیگران «روزگار قریب» اظهار كرد: بازی‌های خوب از ویژگی‌های ثابت ساخته‌های عیاری است كه این‌كار سهل و ممتنع است. شاید برخی فكر كنند كه بازیگران در كارهای عیاری دیالوگ‌هایی را می‌گویند و از صحنه خارج می‌شوند. در صورتی‌كه بازی‌های آثار او به زندگی نزدیك است و ضرباهنگ تندی دارد و عیاری این كار دشوار را خیلی‌خوب انجام می‌دهد.
ناصر هاشمی
امین اضافه كرد: بازیگران ساخته‌های عیاری وسط حرف یكدیگر می‌پرند و در مدت كوتاهی باید كنش و واكنش نشان دهند و گاهی اوقات هنگام بازی چندكار را با هم انجام دهند.همین ویژگی‌ها موجب تمایز بازی‌های سریال‌های او از سایر مجموعه ها می‌شود. وی در ادامه گفت: در «روزگار قریب» علاوه بر هنرپیشگان ماهری چون مهدی هاشمی و رضا بابك، بازیگران متوسط هم بازی خوبی در این سریال ارایه داده‌اند. از سوی دیگر شیوه‌ی كارگردانی عیاری نیز سهل و ممتنع است؛ چراكه كارگردانی در آثار او دیده نمی‌شود كه این نوع كار كردن نیز بسیار دشوار است.
مهدی هاشمی
امین در ادامه تصریح كرد: نكات بیان‌شده درباره‌ی ضعف‌ها و قوت‌های «روزگار قریب» با توجه به توانایی و سابقه‌ی عیاری بیان شده است والا این سریال بهتر از برخی از مجموعه‌های دیگر سریال جاری تلویزیون است. این منتقد درباره‌ی جایگاه «روزگار قریب» در میان سریال‌های پیشین عیاری (خانه به خانه و هزاران چشم) اظهار كرد: «هزاران چشم» در بین سریال‌های دیگر این كارگردان بهتر بوده است البته شاید «روزگار قریب» هنوز به نقطه‌ای نرسیده است كه ما را درگیر كند.
کیانوش عیاری
وی افزود: «هزاران چشم» یك اثر فوق‌العاده بود كه نه تنها یكی از كارهای درخشان عیاری محسوب می‌شود بلكه یكی از بهترین ساخته‌های سیماست.نوع ساختار این سریال، یك اتفاق در تلویزیون بود كه متأسفانه ادامه پیدا نكرد. به اعتقاد این منتقد ساخت آثاری چون «هزاران چشم» از عهده‌ی كارگردان هایی چون عیاری برمی‌آید كه می‌تواند قصه‌های ساده را با این كیفیت خوب و عمق روایت كنند.
روزگار غریب
امین در پایان ابرازامیدواری كرد كه عیاری«تند تند»فیلم بسازد و اظهار كرد: عیاری، كارگردانی است كه به اندازه‌ی توانایی‌هایش به حقش نرسیده است. توانایی‌های او در عرصه ی فیلم‌سازی بیشتر از آن اندازه‌ای است كه تاكنون عرضه كرده است.عیاری سازنده‌ی دو – سه اثر از درخشان ترین فیلم های پس از انقلاب است و معتقدم در حد یك كارگردان سطح بالای بین‌المللی است. 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 358]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن