واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: مديرعامل بانك كشاورزي خبر داد: 20 درصد تسهيلات صندوق توسعه ملي به كشاورزي اختصاص مييابد
در سال جاري بالغ بر 97 هزار ميليارد ريال تسهيلات پرداخت كرديم/ بخش عمدهاي از اين تسهيلات در بخش آب و خاك و معادل 2 هزار و 900 ميليارد ريال بوده است.
ايلنا: هزار و 600 ميليارد ريال در اجراي فاز اول هدفمند كردن يارانه ها براي حمايت از توليدات كشاورزي اختصاص يافت كه تاكنون 67 درصد آن پرداخت شده است.
به گزارش خبرنگار ايلنا محمد طالبي مديرعامل بانك كشاورزي امروز در نشست خبري خود با خبرنگاران گفت: بخش كشاورزي از نظر ميزان سرمايه ناخالص ثابت بعد از انقلاب رشد خوبي داشته چنانچه اين ميزان قبل از انقلاب 34 هزار ميليارد ريال بود كه تا بعد از انقلاب و در سال 86 به 317 هزار ميليارد ريال رسيد.
وي با بيان اين كه كل محصول هاي زراعي كه در سال 56 توليد شده بود 19 و نيم ميليون تن بود كه در سال 86 به 73.2 ميليون تن رسيد گفت: كل محصولات باغي از 15 ميليون به 16 و نيم ميليون تن رسيده است.
مديرعامل بانك كشاورزي با اشاره به اينكه در سال جاري بالغ بر 97 هزار ميليارد ريال تسهيلات پرداخت كرديم كه در 300 مورد كل عناوين تسهيلاتي بوده گفت: بخش عمدهاي از اين تسهيلات در بخش آب و خاك و معادل 2 هزار و 900 ميليارد ريال بوده و همچنين يك هزار و 500 ميليارد ريال از اين تسهيلات به سيتم آبياري تحت فشار اختصاص داشته است.
طالبي با اشاره به ارائه تسهيلات در بخش حفر و تجهيز چاه گفت: بخش ديگري از تسهيلاتي كه بانك كشاورزي ارائه مي كند مربوط به بخش زراعت است كه در بخش دانه هاي روغني 7 هزار و 362 ميليارد ريال تسهيلات پرداخت شده است.
وي ادامه داد: 8 هزار ميليارد ريال تسهيلات براي كاشت گندم و 5 هزار و 397 ميليارد ريال براي بخش باغداري بوده است.
طالبي همچنين به تسهيلات بخش دامداري اشاره كرد و ميزان تسهيلات اين بخش را 14 هزار و 800 هزار ميليارد ريال دانست و گفت:5 هزار و 436 ميليارد ريال از تسهيلات پرداخت شده براي پرورش گاز و گاوميش بوده است.
وي از ارائه تسهيلات هزار و 600 ميليارد ريالي فاز اول هدفمند كردن يارانه ها براي حمايت از توليدات كشاورزي خبر داد گفت: در فاز اول هدفمندي يارانه ها براي حمايت از توليدات كشاورزي برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته بود كه 67 درصد اين تسهيلات پرداخت شده است.
وي با اشاره به اجراي بند 28 قانون بودجه گفت : بر اساس بند فوق اجازه لازم به بانك ها داده شده تا مانده بدهي بدهكاران را به صورت 5 ساله تقسيط كنند كه در اين راستا 16 هزار ميليارد ريال از تسهيلات در قالب بند 28 تعيين تكليف شده است.
طالبي گفت: تسهيلات پرداختي به كشاورزان در برخي موارد با كندي همراه مي شود به همين دليل سامانه اي به نام مرآت(مديريت رايانه اي اعطاي تسهيلات) راه اندازي شد تا ارائه تسهيلات به صورت مكانيزه باشد كه اين طرح در 5 استان به صورت آزمايشي راه اندازي شده و در آينده سامانه فوق به صورت انيترنتي نيز آغاز به كار خواهد كرد.
وي از نظارت بر 45 هزار طرح كشاورزي خبر داد و گفت: طرح هاي كشاروزي معمولا كوچك و زياد هستند به همين جهت نياز به نظارت براين طرح ها به شدت احساس مي شود.
طالبي با اعلام خبر تغيير دستورالعمل ارزيابي وثايق گفت: با بازنگري صورت گرفته يك گام به سمت بهينه شدن دستورالعمل فوق حركت شده است.
مديرعامل بانك كشاورزي از بيمه مانده بدهكاري خبر داد و گفت: بر اين اساس تسهيلات گيرندگان را بيمه مي كنيم تا در صورت فوت امكان پرداخت بقيه بدهي خود را داشته باشند.
وي با تاكيد بر اين كه از زمان آغاز به كار صندوق توسعه ملي قرار شد 20 درصد هزينه واريزي به صندوق فوق به بخش كشاورزي اختصاص يابد گفت: يكي از مهم ترين مشكلات در بخش كشاورزي مشكل ساز و كار ذخيره اي مديريت توليد است كه در تلاش هستيم از الگوي ساير كشورها در اين زمينه استفاده كنيم.
پايان پيام
چهارشنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]