واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: كرمپور: شانس همكاري با بازيگران خوب را داشتم / نشستي كه بدون حضور منتقد برگزار شد
سينما - كارگردان فيلم سينمايي «پل چوبي» همكاري با بازيگران خوب را خوششانسي خود در اين فيلم دانست.
به گزارش خبرآنلاين، نشست پرسش و پاسخ فيلم «پل چوبي» با حضور مهدي كرمپور كارگردان، خسرو نقيبي فيلمنامهنويس، مهناز افشار، بهرام رادان و برزو ارجمند بازيگران، كارن همايونفر آهنگساز و علي سرتيپي تهيهكننده سهشنبه 18بهمنماه در سالن سعدي مركز همايشهاي برج ميلاد برگزار شد.
در اين نشست مهناز افشار در خصوص بازي در «پل چوبي» گفت: «من فيلم «چه كسي امير را كشت» را با آقاي كرمپور كار كرده بودم و از همان جا متوجه شدم نگاه او به سينما متفاوت است. قصه فيلم «پل چوبي» و نوع پرداخت به آن برايم جالب توجه بود. البته هر كاري نقاط ضعف و قوت خودش را دارد، اما اگر از ديد كارگردان به فيلم نگاه كنيم، متوجه لحظات خوب فيلم ميشويم.»
در ادامه اين نشست بهرام رادان درباره دليل همكاري با كرمپور توضيح داد: «در دوراني كه تصميم دارم كمتر كار كنم، فيلمنامهها بايد جوري باشد كه بتوانم به آنها اعتماد كنيم. امير فيلم مردي شرقي است با حس خيانت و عشق. فكر ميكنم مردهاي ايراني بالقوه اين خصوصيت را داشته باشند. من خيلي وقتها خودم را جاي امير ميگذاشتم و فكر ميكنم آدمهاي جامعه ما معمولا اين ويژگيها را دارند.»
وي ادامه داد: «سعي كردم همه چيز را رعايت كنم كه مردي از طبقه متوسط با لباس و سر و شكل آدمهاي معمولي باشد و مخاطب بتواند با آن همذاتپنداري كند.»
در بخش ديگري از اين جلسه كارن همايونفر ضمن عذر خواهي از اهالي رسانه به دليل حضور نداشتن در جلسه پرسش و پاسخ فيلم «ميگرن»، گفت: «اميدوارم از موسيقي فيلم راضي باشيد و خيلي اذيت نكرده باشد. البته موسيقي فيلم در اين سالن خيلي شنيده نميشد و اميدوارم در سالنهايي كه براي مردم فيلم اكران ميشود، موسيقي شنيده شود.»
برزو ارجمند نيز درباره حضور در اين فيلم عنوان كرد: «دليل حضور من در اين فيلم فقط رفاقت با مهدي كرمپور است. از اين رفاقت 10، 12سال ميگذرد و زماني كه زنگ زد تا سر فيلمبرداري حاضر شوم، خيلي زود پذيرفتم.»
در ادامه كرمپور در پاسخ به سئوالي درمورد تعدد بازيگران و استفاده از نريشن در فيلم، گفت: «هر فيلمنامهاي نياز به بازيگر دارد و من اين شانس را داشتم كه بتوانم از بازيگران خوب براي كاراكترهايم استفاده كنم.»
وي ادامه داد: «راوي فيلم اول شخص است و اين مسئله را از ابتدا تا انتها در فيلم ميبينيم. كل فيلم فلاش بك است و پلان ابتدايي و انتهايي فيلم را به هم متصل ميكند.»
در ادامه نقيبي در پاسخ به سئوالي درباره مشخص نشدن وضعيت شخصيت صبوري (با بازي مهران مديري)، گفت: «صبوري در ايران زندگي نميكند و اينكه ما او را نميبينيم دليل حضور نداشتن او در فيلم نيست.»
در پايان نقيبي در پاسخ به سئوالي درخصوص زمان روي دادن اتفاقات فيلم، خاطرنشان كرد: «قصه اين فيلم سال 88 اتفاق ميافتد و تنشهاي آن نيز مربوط به همان سال است. همه رويدادها دقيقا براي همان چند روز است و قصه هم درست سر جاي خودش است.»
حاشيهها:
اين نشست بدون حضور منتقد برگزار شد. بعضيها دليل نبود منتقد را حضور خسرو نقيبي به عنوان فيلمنامهنويس اعلام كردند.
مدت اين نشست برخلاف باقي جلسات يك ربع بود.
محمود گبرلو مدير جلسه به يكي از حاضران نشست كه پشت تريبون حاضر شده بود اجازه سئوال پرسيدن نداد، چرا كه خبرنگار رسانه نبود. گبرلو با واكنش مهناز افشار و پا درمياني او براي صحبت كردن اين مخاطب مواجه شد، اما بينتيجه بود.
58246
سه|ا|شنبه|ا|18|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 201]