واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: /ورزش در مسير انقلاب/ شاهرخ شهنازي: ورزش بايد مردمي و خصوصي شود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: قهرماني - همگاني
شاهرخ شهنازي درباره دستاوردهاي ورزش پس از انقلاب گفت: رشد چشمگير ورزش بانوان عليرغم كاهش برخي از رشتههاي ورزشي در مقايسه با قبل از انقلاب بسيار مشهود است.
رييس فدراسيون پينگپنگ در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: به رغم محدوديتهايي ورزش زنان به لحاظ پايبندي به اصول و عقايد اسلامي در صحنههاي بينالمللي، اكنون رشد بسزايي را در ورزش بانوان به خصوص در سطوح بازيهاي المپيك، جهاني و آسيايي شاهد هستيم. زنان پيش از انقلاب ممكن است در رشتههاي بيشتري فعاليت ميكردند؛ ولي اكنون با وجود شركت در رشتههاي كمتر موفقيتهاي بزرگتري در زمينه مدالآوري كسب كرديم.
وي با اشاره به اينكه ميزان توجه به ورزش نسبت به گذشته بيشتر شده است، يادآور شد: از سالهاي آغازين انقلاب تا امروز چه از طرف مقامات مسوول چون دولت و مجلس و چه از لحاظ تخصيص بودجههاي جاري و عمراني ميزان توجه بيشتر شده است. از طرفي پولي كه در ورزش در حال گردش است، افزايش بسياري داشته است.
شهنازي به موفقيتهاي ورزش در بخش تربيت نيروي انساني اشاره كرد و گفت: تربيت نيروهاي انساني و تعداد دانشكدههاي تربيت بدني قابل قياس با گذشته نيست. خوشبختانه تحول شگرفي را در اين زمينه شاهد هستيم.
رييس فدراسيون پينگپنگ درباره دستاوردهاي ورزش در بحث قهرماني به ايسنا گفت: دستاوردهاي ما در مجموع مدالآوري رشد و جايگاه بسيار بالايي به نسبت قبل از انقلاب داشته است. از طرفي قبل از انقلاب تعداد كشورهاي رقيب ما كمتر از اكنون بودند. در ردههاي سني پايه نيز موفقيتهاي چشمگيري داشتيم.
وي با تاكيد بر اينكه تحركاتي كه در چند سال اخير در بحث همگاني صورت گرفته، پيش از اين وجود خارجي نداشت، تصريح كرد: اگرچه هنوز در بحث همگاني جاي زيادي براي فعاليت داريم و عملكرد ما هنوز هم به قدر نياز نيست؛ ولي به نسبت گذشته قابل قبول است. به عنوان يك مدير ورزشي به خاطر نميآورم اتفاقاتي تحت اين عنوان وجود داشته باشد.
وي با اشاره به اين كه در مجموع رويكرد ورزش توسعهاي و داراي سير صعودي است، متذكر شد: قرار است ايران در سال آينده دومين دوره بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي را ميزباني كند. از نظر من حضور 10 هزار ورزشكار هم تراز با تعداد نفرات شركت كننده در بازيهاي المپيك است و اين اتفاق بزرگي براي ورزش محسوب ميشود.
وي درخصوص نقاط ضعف ورزش طي 30 سال اخير بعد از انقلاب يادآور شد: براساس هدفگذاريهاي انجام گرفته، ورزش بايد مردمي و خصوصي شود. اين در حالي است كه فعلا سازوكارهاي آن فراهم نشده است. مثلا در بخش خصوصيسازي هنوز ساختار اقتصادي ما دولتي است و ضوابط و قوانين لازم براي اين امر تعبيه نشده است. اين از نقصانهاي ورزش ماست؛ ولي با اين وجود ما حمايت همه جانبه دولت از ورزش را داريم.
رييس فدراسيون تنيس روي ميز در پايان درباره برنامههاي آتي براي ورزش به ايسنا گفت: بايد قبل از مطرح شدن بحثهاي شعاري در اذهان عمومي جامعه كه گاهي بزرگتر از واقعيتهاست، قوانين و مقررات خصوصي سازي را در جامعه مشخص كنيم. خصوصيسازي صرفا نيازمند پول نيست. زماني ميتوانيم خصوصيسازي كنيم كه در ساختار بودجه به تدريج از درآمدهاي نفتي جدا شويم. هرچه بيشتر از بودجههاي نفتي جدا شويم و قوانين و مقررات مناسبي تنظيم كنيم، ميتوانيم شاهد رشد هرچه بيشتر ورزش باشيم.
دوشنبه|ا|14|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]