تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه پرهيز از حرامها است همچنانكه شخص از خوردنى و نوشيدنى پرهيز مى‏كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821023223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

شرايط مطلوب بنادر ايران در رعايت استانداردهاي ايمنيخبرگزاري موج -


واضح آرشیو وب فارسی:موج: شرايط مطلوب بنادر ايران در رعايت استانداردهاي ايمنيخبرگزاري موج -


۱۱ بهمن ۱۳۹۰ (۱۰:۱۷ق.ظ)

شرايط مطلوب بنادر ايران در رعايت استانداردهاي ايمني
خبرگزاري موج - مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي با مطلوب ارزيابي كردن شرايط بنادر به لحاظ رعايت استانداردهاي ايمني در جا به جايي كالاهاي خطرناك و با بيان اينكه 93 درصد صادرات و واردات كشور از طريق بنادر و حمل و نقل دريايي انجام مي شود، از ارتقاي 25 درصدي ايمني تا پايان برنامه پنجم خبر داد.

به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان بنادر و دريانوردي، معاون وزير راه و شهرسازي كه در كارگاه آموزشي تخصصي مديريت عمليات بندري كالاهاي خطرناك سخن مي‌گفت، با اعلام ضرورت برگزاري اين‌گونه آموزش‌ها و توسعه منابع انساني و تداوم آن به صورت برنامه ريزي شده و مشخص، از فراهم بودن تجهيزات، امكانات و تأسيسات زيربنايي و سخت افزاري مورد نياز در بنادر خبر داد و گفت: در مقايسه با ابتداي انقلاب اسلامي كه ظرفيت و عملكرد بنادر به ترتيب ۱۵ ميليون و ۱۲ ميليون تن بوده، امروز ظرفيت بنادر كشور به ۱۶۵ ميليون تن و عملكرد سال گذشته بنادر به ۱۴۱ ميليون تن افزايش يافته است، كه نشان دهنده ۱۲ برابر شدن عملكرد و ۱۱ برابر شدن ظرفيت بنادر است.
مهندس سيد عطاء اله صدر در ادامه با اعلام ۶۰ برابر شدن ظرفيت كانتينري بنادر در مقايسه با ظرفيت ۱۰۰ هزار TEU اوايل انقلاب، از افزايش ظرفيت كانتينري بندر شهيد رجايي تا ۶ ميليون TEU در فاز سوم توسعه اين بندر خبر داد و در ادامه نتيجه گيري كرد: اين حجم عمليات در بنادر و با در نظر گرفتن برنامه توسعه‌اي و كشور طي ۵ سال آينده، حاكي از رعايت استانداردهاي ايمني و تأمين امنيت در بنادر و حمل و نقل دريايي كشور است.
مهندس صدر با بيان اينكه رعايت نكات ايمني تنها مختص بخش بندري نيست، بر ضرورت اجراي موارد ايمني در بخش دريايي تأكيد كرد و اظهار داشت: در حال حاضر ظرفيت ناوگان نفتي كشور نزديك به ۱۲ ميليون تن است كه با توجه به حجم قابل توجه تردد شناورهاي نفتكش در منطقه خليج فارس، نكات ايمني و رعايت استاندارد‌ها با جديت بيشتري در اين بخش دنبال مي‌شود.
معاون وزير راه و شهرسازي با اعلام اينكه ظرفيت بنادر تا پايان برنامه پنجم توسعه، ۲۱۰ ميليون تن و در بخش كانتينري به ۸ ميليون TEU افزايش مي‌يابد، افزايش حمل و نقل كالا‌ها را با مخاطرات و پيچيدگي‌هاي ناشي از كالاهاي خطرزا همراه دانست و استدلال كرد: با برنامه‌هاي توسعه‌اي پيش رو، ابتدا بايد تجهيزات و سخت افزارهاي مورد نياز تأمين شود و همچنين در بخش نرم افزاري با جذب نيروهاي متخصص و آموزش مستمر جهت ارتقاي سطح دانش افراد فعال اقدام شود.
صدر با بيان اينكه با توسعه پسكرانه‌ها و سرمايه گذاري‌هاي بخش خصوصي در بنادر، چنانچه حادثه‌اي در بنادر رخ دهد تأسيسات شهري و زيربنايي با خسارات جبران ناپذيري مواجه خواهند شد، گفت: امروزه بنادر در كنار شهرهاي بزرگ قرار دارند كه تأسيسات زيربنايي مهمي را در خود جا داده‌اند. به عنوان مثال، در بندر شهيدرجايي در استان هرمزگان علاوه بر جا به جايي كالاهاي خطرناك، پايشگاه‌هاي بزرگ قرار دارد. در بندر امام خميني (ره) در استان خوزستان، پايشگاه نفت و تأسيسات پتروشيمي وجود دارد.

سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن