واضح آرشیو وب فارسی:فارس: بهمناسبت سالروز شهادت شهيد علي تاجيك
خبرگزاري فارس: تاريخ پر افتخار دفاع مقدس هشت ساله ايران، مملو از حماسههاي ماندگار و بيكران ستارههاي آسمان پر فروغ ايران اسلامي است و شهيد علي تاجيك ستارهاي در آسمان ايثار و شهادت است.
به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران، تاريخ پر افتخار دفاع مقدس هشت ساله ايران، مملو از حماسههاي ماندگار و بيكران ستارههاي آسمان پر فروغ ايران اسلامي است كه در لحظه لحظه اين دفاع پيروزمندانه و غرور آفرين درخشيدند و با شهادتشان خود را فروزان و ماندگار كردند.
شهيد علي تاجيك يكي از همين ستارگاني است كه در سال 1339 در خانوادهاي متدين، مذهبي و كشاورز در روستاي آبباريك شهر ورامين به دنيا آمد.
پدر و مادر علي كه پس از دوازده سال هديهاي از پروردگار خود دريافت كرده بودند، نام او را به واسطه عشق و ارادت قلبي به ائمه اطهار عليهمالسلام، علي نهاده و او را نذر خدمتگذاري به خاندان نبوت و امامت كردند.
پدر علي كه روستازاده و كشاورزي پاك طينت و سختكوش بود، با درآمد اندكي كه از كار و تلاش خود از كشاورزي داشت به تربيت اسلامي وي همت گماشت.
علي پس از رسيدن به سن هفت سالگي براي كسب علم و دانش به دبستان روستاي محل سكونتش رفت و پس از كسب موفقيتهاي تحصيلي، براي ادامه تحصيل به مدرسه راهنمايي در روستاي (ايجدانك) كه چندين كيلومتر فاصله با روستاي محل سكونتش داشت رفت و در سرما و گرما با پاي پياده اين فاصله را از منزل تا مدرسه پيمود.
وي در هنگام تحصيل هيچ وقت از كمك و مساعدت به پدر، مادر و خانواده خود در امر كشاورزي دريغ نميكرد و پس از فراغت از كلاس درس به فعاليت كشاورزي ميپرداخت. علاقه به پدر و كمك به ايشان در امر كشاورزي و امرار معاش و كمك به اقتصاد خانواده سبب شد تا علي پس از اتمام دوران راهنمايي از تحصيل باز مانده و بهصورت شبانه روز به پدرش در امر كشاورزي كمك كند.
در همين دوران كه صداي فريادهاي اعتراض آميز مردم از گوشه و كنار روستاها و شهرهاي كشور به رهبري حضرت امام خميني (ره) بر عليه رژيم فاسد پهلوي بلند شده بود، علي به همراه جوانان متعهد و مذهبي روستا وارد فعاليتهاي انقلابي در سطح روستاي آبباريك و شهر ورامين شد.
پس از پيروزي انقلاب اسلامي، علي خود را آماده خدمت سربازي كرد و كوله بار خودش را بست و در سال 1359 براي گذراندن دوره آموزشي وارد يگان دريايي (حسن رود) شد. در همين دوران بود كه رژيم اشغالگر عراق بي محابا كشور ايران را مورد هجوم وحشيانه خود قرار داد. از اينرو وي از طرف نيروي دريايي از هما ن روزهاي آغازين جنگ تحميلي به شهر خرمشر اعزام و جزو نخستين نيروهايي بود كه در مقابل متجاوزان عراقي صف آرايي و مقاومت كرد.
در اين مقابله، وي براثر اصابت تركش خمپاره به ناحيه دست چپ به شدت مجروح شد و در بيمارستان امام خميني (ره) شهر تهران نزديك به يك سال بستري شد. وي پس از بهبودي به روستاي خود بازگشت و ضمن گذراندن دوران نقاهت، در راستاي كمك به پدر خود به كشاورزي مشغول شد.
ارادت وي به خاندان عصمت و طهارت عليهمالسلام او را به سمت فعاليتهاي گروهي و مذهبي كشاند و در سال 1360 وي يكي از دست اندركاران برگزاري مراسمهاي هيئت عزاداري حضرت قائم (عج) روستاي آبباريك بود.
عشق و علاقه او به بسيج و دفاع از ميهن، دوباره او را در سال 1361 از طرف بسيج روستا به جبهههاي حق عليه باطل كشاند و چندين ماه به صورت مستمر در مناطق عملياتي حضوري موثر داشت.
علي در سال 1362 به استخدام شهرداري ورامين در آمد و مشغول خدمت گذاري به مردم شهر ورامين شد.
ايشان در همين سال لباس دامادي به تن كرد و ازدواج كرد كه ثمره اين ازدواج موفق، يك فرزند دختر بود كه از وي به يادگار مانده است.
پس از سه سال زندگي مشترك، زماني كه فرزند او بيست ماهه بود، داوطلبانه در سال 1365 از طرف پايگاه مقاومت بسيج شهرداري ورامين به همراه لشكر عظيم و پر افتخار حضرت محمد رسول الله (ص) به منطقه عملياتي مهران اعزام شد.
بعد از 45 روز آماده باش، زماني كه به براي استراحت به پشت جبهه منتقل شده بود پس از شنيدن خبر در پيش بودن عمليات، به مرخصي نرفت و در عمليات غرور آفرين كربلاي 5 شركت كرد.
وي هر چند كه در اين عمليات زخمي شده بود اما حاضر به بازگشت به پشت جبهه و بيمارستان نشد و با عهدي كه با خداي خود بسته بود، در مورخ 25/10/1365 با تني مجروح، در حين عمليات از ناحيه پشت سر مورد اصابت تركش قرار گرفت و شربت شهادت را نوشيد و آسماني شد.
پيكر مطهر علي پس از بازگشت به زادگاهش، تشييع با شكوهي شد و در قطعه شهداي آستانه مقدس امامزادگان محروم و مظلوم روستاي آبباريك آرام گرفت.
شهيد علي تاجيك انساني خوش كردار، خو ش رفتار و خوش اخلاق و فردي خير خواه، متعهد، متدين، مذهبي و پيش قدم در امور خير بود و بعد از شهادت وي پايگاه مقاومت بسيج شهرداري ورامين به نام پر افتخار اين شهيد معظم مزين گشت.
يادش گرامي و راهش پررهرو باد
انتهاي پيام/ر20
شنبه|ا|1|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]