واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: احمدينژاد در جشن سي سالگي انقلاب:/كامل/انقلاب اسلامي متعلق به همه ملتها است سايه تهديد براي هميشه از سر ملت برداشته شده است
تهران- خبرگزاري كار ايران
رئيس جمهور گفت: گرچه اين انقلاب از ايران آغاز و خاستگاه ملت ايران بود اما متعلق به همه ملتها است و در هر كجا كه دل آمادهاي باشد، آنجا پايگاه انقلاب اسلامي است.
به گزارش خبرنگار ايلنا، محمود احمدينژاد در مراسم سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي اظهار داشت: هيچكس نميتواند دستاوردهاي ملت را به حساب شخصي خود واريز كند.
رئيسجمهور گفت:امروز جهان در آستانه تحول و ورود به دوران انديشه و گفتوگو است و دوران سلطه زور به پايان رسيده است. دوران فرهنگ،انديشه و گفتوگو آغاز شده است كه ملت ايران پيشگام آن است.
وي افزود: انسان بدون آرمان الهي، درمانده و ابتر است و انسان كمالجو نيازمند رهبر است و انسان پيوسته به امام هستي در حال حركت، كمالجويي و آرمانخواهي خواهد بود.
وي افزود: انساني كه شان انساني را بشناسد، تن به هستي و سقوط نميدهد. رمز شكوفايي پيوستگي به انسان كامل و امام حق است كه خدا او را واسطه رحمت قرار داده است. خدا، امام را تجلي تمام اسماء خود قرار داده است.
احمدينژاد با بيان اينكه انقلاب هويت انساني، انسانها را زنده كرد، افزود: انقلاب خود انسان و راه كمال را در پيوند با خط امام و ولايت به او بازشناسانده است و شان و كرامت انسان را زنده و قدرت حقيقي را به او يادآوري نمود.
رئيسجمهور با اشاره به اينكه انسان تجلي اسماء الهي است، افزود: مجموع انسانهاي پاك نيز تجلي قدرت خدا هستند و قدرت خدا بر تمام قدرتها غلبه دارد.
وي با اشاره به سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي تصريح كرد: گرچه اين انقلاب از ايران آغاز و خاستگاه ملت ايران بود اما متعلق به همه ملتها است و در هر كجا كه دل آمادهاي باشد، آنجا پايگاه انقلاب اسلامي است. اين انقلاب از دل انسانها و آرمانهاي جهاني است و خواهد بود.
وي خطاب به ملت ايران و تمام ملتهاي آزاده گفت: انقلاب اسلامي براي ملت ايران دستاوردهاي عظيمي را به همراه داشته است كه از آن نمونه ميتوان به بازيابي هويت ملي و انساني و الهي اشاره كرد. اين دستاوردها حاصل ايستادگي و حركت ملت ايران است.
احمدينژاد ادامه داد: سي سال است كه ملت ايران در حال حركت به سوي قلهها بوده و سرعت حركت ملت نيز روزافزون بوده است و اگر چند سال با يك سرعت حركت كرده باشد، در مقطع بعدي، سرعت حركت چند برابر شده است.
رئيسجمهور در ادامه به بيان دستاوردهاي انقلاب اسلامي در ابعاد مختلف پرداخت و گفت: ملت ايران صدها سال به واسطه سلطه استعمار و وابستگي به غرب از غافله علمي عقب افتاده بود و در هيچ مناسبت و در رتبهبندي جهاني جايگاه قابل توجهي نداشت و از حداقل علم و مقدمه آن كه باسوادي است، محروم بود. در پيش از انقلاب نرخ باسوادي كمتر از 50 درصد بود كه اين رقم در پس از انقلاب به بيش از 86 درصد رسيد.
وي ادامه داد: تعداد دانشجويان در سال 57، 176 هزار نفر بود كه در سال 83 به دو ميليون و 165 هزار دانشجو و در سال 87 به سه ميليون و 572 هزار دانشجو رسيد؛ يعني هم حركت و هم سرعت روزافزون بود. قبل از انقلاب اسلامي اكثر بيماران به خارج اعزام ميشدند، اما امروز واردات بيمار داريم و داروهاي پيشرفته براي درمان امراض پيچيده نظير MS و ايدز ساخته ميشود. پيوند اعضاي حساس و كبد هم صورت ميگيرد.
احمدينژاد در مورد مقالات علمي گفت: در سال 57، كمتر از 400 مقاله داشتيم كه اين رقم در سال 83 به سه هزار و 855 مقاله رسيد و در سال 87 نيز بيش از 20 هزار مقاله ارائه شد. اختراعات ثبت شده نيز پيش از انقلاب 841 مورد بود كه در برنامه سوم به چهار هزار و 860 مورد و در برنامه چهارم به 20 هزار رسيديم.
رئيسجمهور تصريح كرد: به فضل خدا در بخش علمي هيچ عرصهاي براي دانشمندان و جوانان ما ممنوعه نيست و خودباوري علمي در اوج است.
وي سپس به بيان پيشرفتهاي ايران در بخش صنعت پرداخت و گفت: توليد آلومينيوم در قبل از انقلاب 25هزار تن بوده است و اين رقم در سال 83 به 218 هزار تن و در سال 87 به 457 هزار تن رسيد. يعني بعد از انقلاب رشد و توليد دهها برابري داشتيم.
احمدينژاد گفت: در بخش مخابرات نيز انقلابي صورت گرفت به نحوي كه در سال 57 تنها 850 هزار مشترك تلفن بودند كه اين رقم در سال 83 به 25 ميليون و در سال 87 به بيش از 65 ميليون مشترك رسيد و در شبكه ارتباطات سيار نيز به پيشرفتهاي خوبي دست يافتيم به نحوي كه اكنون ميتوان با پنج هزار تومان تلفن سيار تهيه كرد.
رئيسجمهور خاطر نشان كرد:بيمه روستايي در سالهاي 85 و 86 اجرا شد و ميليونها نفر از روستاييان تحت پوشش آن قرار گرفتهاند، البته اكنون در ابتداي راه هستيم.
احمدينژاد سپس به ارائه آماري از رشد مسكن در پس از انقلاب پرداخت و گفت: طي برنامه سوم به طور سالانه 20 هزار مسكن روستايي بازسازي شد اما در برنامه چهارم هم اين رقم به 160 هزار مسكن در سال رسيد. در مورد سدسازي هم تعداد سدهاي بزرگ كه در سال 57، 17 سد بود به 211 سد در سال 87 رسيديم.
احمدينژاد گفت: رشد اقتصادي در اواخر برنامه سوم پنج و نيم درصد بود و در سه سال برنامه چهارم به شش و نيم درصد رسيد. بنابراين ملاحظه ميكنيد كه هر چه فشار بيشتر شد، حركت ملت نيز افزايش يافت.
رئيسجمهور با اشاره به پيشرفتهاي كشور در حوزه گردشگري اظهار داشت: تعداد تختهاي اقامتي در سال 57، 63 هزار عدد بود كه در سال 83، 78 هزار تخت به آن افزوده شد. و در سه سال اخير نيز 103 هزار تخت ديگر اضافه گرديد و يا مناطق نمونه گردشگري وجود نداشت كه در سال 83، هفت منطقه و امسال 904 منطقه نمونه گردشگري ايجاد شد.
وي افزود: از سال 1310 تا سال 1357، هزار و 623 مورد در فهرست آثار ملي ثبت شد كه اين رقم از سال 57 تا 83 به ده هزار مورد و 81 تا 87 به 12 هزار و 60 اثر رسيد. بنابراين كساني كه شعار مليت و ايراني بودن دادند تنها 1600 اثر ملي را ثبت كردند.
محمود احمدينژاد در ادامه سخنراني خود كه به مناسبت سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي انجام شد، به پيشرفتهاي عمراني كشور اشاره كرد و با بيان اينكه اين بخش به سرعت در حال حركت است، افزود: در برنامه سوم و بخشي از برنامه دوم، 29 هزار و 500 ميليارد تومان كار عمراني شد. اما در چهار سال برنامه چهارم 66 هزار ميليارد تومان كار عمراني صورت گرفت و در سال 87 نيز تا امروز 40 هزار پروژه عمراني با 19 هزار ميليارد تومان سرمايهگذاري افتتاح شده و يا تا پايان اسفند افتتاح ميشود.
وي خاطر نشان كرد: در راه پيشرفت كشور مشكلاتي وجود دارد كه همواره بوده است اما اراده غلبه بر اين مشكلات مهم است كه در ملت ايران وجود دارد.
رئيسجمهور خاطر نشان كرد: ملت بزرگ ايران و آزاديخواهان جهان، ميداند كه تحقير و انحصار علمي ابزار استكبار براي سلطه بر ملتها است و به فضل الهي ملت ايران اين موانع را در هم شكست. امروز ملت ايران عزيزترين ملتها است و خودباوري در همه زمينهها موج ميزند وهيچ عرصهاي بر روي جوانان بسته نيست.
احمدينژاد سپس به تشريح پرتاب ماهواره اميد از سوي جوانان و دانشمندان ايراني پرداخت و گفت: دو سال قبل نيز ماهوارهاي را به صورت مشترك با كشور ديگري ساختيم و آن كشور ماهواره را پرتاب كرد اما ايستگاه زميني را در اختيار ما قرار نداد و پس از پرتاب به ما خبر داد كه ماهواره را گم كرده است اما امروز جوانان ما توانستند، ايستگاههاي زميني ثابت و سيار را با دست كفايت خود بسازند و با موفقيت مورد استفاده قرار دهند.
وي افزود: امروز به لطف خدا دانشمندان ايران توانستند انحصار علمي را بشكنند و راه رسيدن به قلهها را فتح كنند. دنيا بداند ملت ايران علم را براي صلح، رفاه و عدالت و برادري ميخواهد.
احمدينژاد اظهار داشت: تهديد از ابزار اصلي سلطه دشمن است،آنها آنچنان هيبتي ساخته بودند كه تهديد يا فرض تهديد موجب تسليم ملتها در برابر خواستههاي نامشروعشان باشد و 27 سال ملت ايران را تهديد كردند. در زمان دولت بوش گفتند كه اول افغانستان، سپس عراق و بعد هم نوبت ايران است و چند بار هم تهديد به حمله كردند و تجهيزات آوردند و حتي زمان تعيين ميكردند و انتظار داشتند ملت ايران تسليم شود. اما الان چه خبر است و شرايط چگونه است.
وي ادامه داد: به فضل الهي، با ايستادگي ملتهاي ايران سايه تهديد براي هميشه از سر ملت برداشته شده است. آنها همه با هم بودند اما زورشان به ملت ايران نرسيد. كدام قدرت است كه به خود جرات حمله به ملت ايران را بدهد؟ محال است كسي خيال كندكه قادر است ملت ايران را تهديد كند. ملت ايران ابرقدرت حقيقي و واقعي است و همواره يار ملتها و به ويژه ملتهاي منطقه است.
احمدينژاد گفت: انقلاب اسلامي در سيامين سال خود مانند جوان 25 ساله پر نشاط و مانند يك انسان 60 ساله با تجربه و مستحكم است و تمام ملتها پيشرفت ايران را از خود ميدانند و محبت آنها به ايران جز لطف خدا نيست و من خاضعانه اعلام ميكنم كه اين پيروزيها جز لطف ويژه الهي به ملت ايران نيست. ملت بزرگ ايران پشت رهبري عزيز متحد و همدل ايستاد و خداي متعال از لطف خود اين ملت را پيروز كرد. پيروزي ملت ايران مرهون عنايت امام عصر است.
رئيسجمهور تصريح كرد: دنيا بايد بداند كه اين انقلاب متعلق به ملت است و همه دستاوردهاي آن هم متعلق به ملت ميباشد. اين انقلاب به هيچكس و گروهي بدهكار نيست و گروهها و مدعيان در انقلاب نقش چنداني نداشتند. اين ملت بود كه با رهبري الهي بار انقلاب را بر دوش كشيد و پيروز شد.
احمدينژاد با تشكر از قوميتهاي مختلف در كشور گفت: هيچكس نميتواند دستاوردهاي ملت را به حساب شخصي خود واريز كند.
رئيسجمهور گفت:امروز جهان در آستانه تحول و ورود به دوران انديشه و گفتوگو است و دوران سلطه زور به پايان رسيده است. دوران فرهنگ،انديشه و گفتوگو آغاز شده است كه ملت ايران پيشگام آن است.
وي با تاكيد بر اينكه گرايش به حق و عدالت روزافزون است، به موضوع تغيير در آمريكا اشاره كرد و گفت: ملت ايران از تغييرات حقيقي استقبال ميكند و آماده گفتوگو است اما اين گفتوگو بايد در فضاي عادلانه و متقابل باشد. گفتهاند كه ميخواهند با تروريسم مقابله كنند. ملت ايران سي سال است كه با تروريسم مبارزه ميكند. بنابراين اگر ميخواهيد مبارزه كنيد با ملت ايران كه بزرگترين قرباني تروريسم است همكاري كنيم.
احمدينژاد ادامه داد : ما ميتوانيم آدرس تروريستها كه در برخي كشورهاي اروپايي، مناطق تحت اشغال رژيم صهيونيستي و برخي كشورهاي ديگر كه شما با آنها رابطه خوبي داريد را به شما بدهيم اگرچه بعيد ميدانيم اطلاع نداشته باشيد.
رئيسجمهور با بيان اينكه عوامل جنگ و كشتار به صدام خلاصه نميشود، ادامه داد: پس از حمله دولت بوش يك ميليون كشته و چند ميليون نفر آواره شدهاند و براي ريشهكني ناامني بايد عوامل كشتار و ناامني از جمله بوش، دولت بوش و همراهان آن مجازات شوند. اگر ميخواهيد جنايات ريشهكن شود در كنار ملت ايران و ساير ملتها، سران جنايتكار رژيم صهيونيستي را محاكمه كنيم و اگر واقعاً ميخواهيد با توسعه سلاح اتمي و كشتار جمعي مقابله كنيد در كنار ايران باشيد زيرا ملت ايران زخمخورده سلاحهاي شيميايي و كشتار جمعي است.
وي افزود: اگر ميخواهيد مواد مخدر ريشهكن شود از ملت ما بپرسيد كه بيش از سه هزار و 600 شهيد در اين راه دادهاند.
احمدينژاد تاكيد كرد: دنيا علاقه ندارد كه دوران تاريك بوش تكرار شود و البته نميخواهيم كه ملت آمريكا بدنام گردد. سرنوشت بوش آيينه عبرتي براي كساني است كه آرزوي سلطه بر جهان را در سر دارند. اگر كساني به دنبال تكرار تجربه بوش باشند بايد بدانند كه سرنوشتي به مراتب بدتر از بوش در انتظارآنها است.
احمدينژاد خطاب به برخي كشورها كه در ماجراي غزه حمايتي از اين مورد بيپناه نكردهاند، گفت: در غزه بايد در كنار ملت خود ميبوديد. برخي فريب دشمن و شيطان را خوردهاند و دل ملتها را به درد آوردند و اميدوارم بيدار شوند؛ زيرا مسير خلاف ملتها، مسير درستي نيست و عاقبت آن سرافكندگي است.
پايانپيام
كد خبر: 473861
سه|ا|شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايلنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 301]