تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819460260




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نصرالله ؛ از اشاره به صندلی های کنار جایگاه تا آزادی سمیر قنطار


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: نصرالله ؛ از اشاره به صندلی های کنار جایگاه تا آزادی سمیر قنطار قنطار در دادگاه های اسرائیل به 5 بار حبس ابد محکوم شده بود و آزاد کردن کسی که 5 صهیونیست را به قتل رسانده است ، هرگز نمی توانست در میان افکار عمومی اسرائیل مورد پذیرش قرار گیرد.

عصرایران - دو سال پیش ، هنگامی که سیدحسن نصرالله در یک سخنرانی عمومی در بیروت به صندلی های کنار جایگاه سخنرانی اشاره کرد و گفت به زودی سمیر قنطار در این جا خواهد نشست ، بسیاری ، این سخن را جنگ روانی حزب الله علیه اسرائیل دانستند ، زیرا "قنطار" در دستگاه قضایی اسرائیل  به پنج بار حبس ابد و نيز 47 سال حبس محكوم شده بود و آزادی او فقط در عالم رویا متصور بود .به علاوه قنطار، قدیمی ترین اسیر لبنانی در اسرائیل محسوب می شد و هر گونه تحولی در سرنوشت وی ، معنایی نمادین می یافت و به نظر نمی رسید اسرائیل ، دستکم درباره سمبل اسیران لبنانی ، حاضر به عقب نشینی باشد . قنطار در دادگاه های اسرائیل متهم به قتل 5 اسرائیلی شده و به همین دلیل نیز مجرم شناخته شده و محکوم شده بود و از این رو ، آزاد کردن کسی که 5 صهیونیست را به قتل رسانده است ، هرگز نمی توانست در میان افکار عمومی اسرائیل مورد پذیرش قرار گیرد. ادامه حبس قنطار به حدی برای اسرائیلی ها مهم بود که آنها در ژانویه 2004 نیز که برنامه مبادله اسرا بین حزب الله و اسرائیل (با واسطه گری آلمان) اجرا شد ، قنطار را رها نکنند و این در حالی است که در مذاکرات فیمابین قرار بود قنطار نیز آزاد شود ولی وقتی اسیران لبنانی در آلمان از هواپیما پیاده شدند ، در کمال شگفتی ، اثری از این اسیر قدیمی در بین آنها نبود. در آن زمان نیز "نصرالله" خلف وعده اسرائیلی ها را حماقت خواند و گفت که آنها در نهایت مجبور خواهند شد قنطار را آزاد کنند. اسرائیلی ها ، قنطار را با "رون آراد" مقایسه می کردند ، زیرا آراد نیز مانند قنطار وصف "قدیمی ترین" را با خود دارد: او قدیمی ترین نظامی اسرائیلی است که در لبنان مفقود شده و اسرائیلی ها انتظار داشتند تکلیف قنطار را در معامله ای برای آزادی یا دستکم تحویل جسد آراد مشخص کنند.  مجموع این عوامل باعث می شد تا وعده آزادی قنطار ، فقط یک سخن سیاسی ارزیابی شود ولی کسانی که نصرالله را می شناختند منتظر تحقق آن بودند تا آن که عملیات "وعده صادق" که به جنگ 33 روزه منتهی شد ، شکل گرفت و در نهایت در روز چهارشنبه 26 تیر1387 ، اسرائیلی ها با تحویل گرفتن اجساد دو نظامی خود که در عملیات "وعده صادق" به دست حزب الله افتاده بود ، نه تنها سمیر قنطار را -آن هم بدون این که سخنی از رون آراد به میان آید - آزاد کرد بلکه 4 رزمنده حزب الله که در جریان جنگ 33 روزه اسیر شده بودند  را به همراه اجساد 200 لبنانی و وفلسطینی تحویل حزب الله داد و بدین ترتیب نصرالله بار دیگر ثابت کرد یا سخن نمی گوید و یا اگر سخنی هم بگوید بدان عمل می کند .    





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 284]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن