تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821011806




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

اسكناس ها موجب انتقال بيماري كچلي مي شوندخبرگزاري موج -


واضح آرشیو وب فارسی:موج: اسكناس ها موجب انتقال بيماري كچلي مي شوندخبرگزاري موج -
۲۸ دي ۱۳۹۰ (۱۹:۵۱ب.ظ)

اسكناس ها موجب انتقال بيماري كچلي مي شوند
خبرگزاري موج - متخصص قارچ شناسي دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه گفت: اسكناس هاي كثيف مي توانند موجب انتقال بيماري كچلي شوند.

به گزارش خبرگزاري موج، دكتر علي ميكائيلي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: عوامل ميكروبي اعم از ويروس ها ، قارچ ها و باكتري ها با چسپيدن به جرم هاي غيرقابل پاك شدن، بر روي اسكناس قرار مي گيرند و با توجه به اينكه طول عمر اين جرم هاي ميكروبي متغير است ممكن است عمرشان از چند ساعت تا چندماه و سال طول بكشد.
وي افزود : قارچ ها معمولا داراي طول عمر بيشتري نسبت به ساير عوامل ميكروبي هستند به خصوص اگر اسپور قارچ بر روي وسايل و اجسام قابل رد و بدل كردن و عمومي همچون دسته كليد، دستگير ها، نرده ها و ساير اسناد همچون پول قرار گرفته باشد تا سالها بر روي آنها باقي مانده و در مورد قارچ هاي پوستي يا درماتوفيت ها درصورت تماس با پوست افراد ديگر، ايجاد بيماري پوستي به خصوص بيماري پوستي كچلي مي كنند.
اين متخصص قارچ شناسي تصريح كرد: اين دسته از بيماري ها مسري بوده و با قرارگرفتن بر سطوح مختلف همچون اسكناس به پوست افراد سالم منتقل مي شود كه اين مشكل در اماكن عمومي همچون آرايشگاه ها، هتل ها و استخرها نيز وجود دارد اما پول به دليل رد و بدل شدن زياد احتمال گرفتاري بيشتري را ايجاد مي كند.
وي تاكيد كرد: قارچ هاي مسري در خط اول انتقال توسط پول هستند كه در اين ميان احتمال انتقال قارچ هاي كچلي كه داراي اشكال مختلف مي باشد، به مراتب بيشتر است كه به شكل غير مستقيم و با انتقال از طريق انواع اجسام به ويژه اسكناس شيوع مي يابند.
استاديار دانشگاه علوم پزشكي كرمانشاه گفت : با توجه به اينكه ده ها گونه عامل بيماري پوستي وجود دارد علائم بيماري قارچ هاي پوستي از اشكال خفيف به شكل شوره مختصر تا قرمزي ، تورم و التهابات چركي و بسته به اينكه كدام قسمت بدن را مبتلا مي كند، متغير است.
دكتر ميكائيلي تاكيد كرد: كه 65 تا 70 درصد عفونت هاي قارچي را در كشورهايي غير از كشورهاي توسعه يافته كچلي تشكيل مي دهند كه علت اصلي آن توجه نكردن به موارد بهداشتي است.
وي با اشاره به نامناسب بودن نگهداري اسكناس ها كه باعث آلودگي مي شود، طريقه صحيح نگهداري اسكناس به صورت تا نخورده و در كيف، قرار ندادن اسكناس ها بر روي ميز ، عدم تماس دست مرطوب با اسكناس به دليل سهولت بيشتر انتقال را از ره هاي جلوگيري از ابتل به اين بيماري برشمرد.
دكتر ميكاييلي گفت: درصورت شستشوي دست ها چندساعت پس از آلودگي هاي قارچي مي توان از تشكيل جرم هاي قارچي و كلني سازي قارچ ها جلوگيري كرد.

چهارشنبه|ا|28|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 157]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن