تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 20 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر گاه يكى از شما وضو بگيرد و بسم اللّه الرحمن الرحيم نگويد. شيطان در آن شريك است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851941488




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشروح كنفرانس خبري جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران


واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور: مشروح كنفرانس خبري جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران

خبرگزاري فارس: اعضاي شوراي مركزي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران امروز چهارشنبه در يك كنفرانس خبري به تشريح و تبيين برنامه‌هاي اين تشكل در سال تحصيلي 88-89 پرداختند.


به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس، هادي اميدي‌فر دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران بعد از ظهر امروز چهارشنبه در كنفرانس خبري اعضاي شوراي مركزي اين تشكل دانشجويي طي سخناني به شرايط سياسي سال 88 كشور اشاره كرد و گفت: سال 88 را در شرايطي آغاز كرديم كه مباحث مربوط به انتخابات از ماه‌ها پيش و از اواخر سال گذشته شروع شده بود.
وي ادامه داد: شور و نشاط انتخاباتي از همان زمان آغاز و بسيار پررنگ بود كه يك نقطه قوت براي نظام به شمار مي‌رفت و حضور حداكثري مردم در صحنه باعث شد كه همگان متوجه شوند بعد از گذشت 30 سال اعتماد مردم به نظام نه تنها كاسته نشده بلكه افزايش پيدا كرده است.
به گفته اين فعال دانشجويي شور و نشاط جامعه در زمان انتخابات باعث هراس دشمن شد.

* تمسك جستن 4 كانديدا به خط امام نشانه زنده بودن آرمان‌ امام در جامعه ايران است

وي در ادامه خاطرنشان كرد: در زمان تبليغات انتخاباتي هر 4 كانديداي حاضر به پيروي از خط امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي تاكيد داشتند و نكته‌اي كه اين انتخابات در درون خود داشت،اين بود كه مردم به گفتمان انقلاب، اقبال دارند و براي انتخاب رئيس‌جمهور كشور به فردي راي مي‌دهند كه اهتمام بيشتري براي پياده كردن گفتمان انقلاب در جامعه دارند.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران در ادامه به خلق حماسه ملت ايران در روز 22 خرداد اشاره كرد و افزود: شور و نشاط مردم منجر به خلق يك حماسه بي‌نظير در انتخابات دهم رياست جمهوري شد كه در اين انتخابات شاهد حضور 85 درصدي مردم و راي 40 ميليوني ملت بوديم كه اين نشان داد ملت ايران همواره به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران اعتماد داشته و دارد.
اين فعال دانشجويي اضافه كرد: مردم در انتخابات رياست جمهوري به گفتماني راي دادند كه حس كردند به گفتمان امام خميني (ره) و انقلاب اسلامي نزديك‌تر است و به همين دليل شاهد راي 25 ميليوني مردم به رئيس‌جمهور بوديم كه اين ميزان راي ملت به منتخب خود تا كنون سابقه نداشته است.
وي با بيان اينكه بعد از انتخابات يك آزمون بزرگ براي نظام حادث شد، يادآور شد: شور و نشاط مردم در انتخاب و حضور حداكثري آنها در صحنه باعث شد كه دشمن براي حماسه مردم نقشه كشيده و بخواهد آن را تحت تاثير قرار دهد كه در اين بين فريب‌خوردگان داخلي و دشمنان خارجي تمام تلاش خود را به كار بستند تا اين حماسه بزرگ ملت را زير سوال ببرند.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با اشاره به اينكه عده‌اي از نخبگان، خواص و بسترهاي زير اجتماع در حوادث پيش آمده بعد از انتخابات فريب دشمن را خوردند تاكيد كرد: دليل اصلي اين فريب‌خوردگي مربوط به بصيرت نسبت به توطئه‌هاي دشمن بود.
اين فعال دانشجويي در ادامه به اعترافات متهمان دادگاه رسيدگي كننده به حوادث بعد از انتخابات اشاره كرد و ادامه داد: اتفاقاتي كه در ايام بعد از انتخابات شاهد آن بوديم، مناسب نظام نبود و افرادي كه قبل از انتخابات خود را مدعي خط امام خميني (ره) مي‌دانستند، نبايستي بعد از انتخابات ادعاهايي را كرده و نتوانند اثبات كنند، چراكه اين اقدام آنها دستاويزي را براي دشمن آماده و فراهم كرد.
اميدي‌فر افزود: در حوادث بعد از انتخابات افرادي حركاتي را از خود نشان دادند كه در راستاي اهداف دشمن بود و نبايد اين اقدام توسط كساني كه مدعي خط امام و رهبري هستند، صورت مي‌گرفت.
وي در ادامه در خصوص بيانيه‌هاي صادر شده توسط كانديداي شكست خورده در انتخابات اظهار داشت: بعد از انتخابات كانديداي شكست خورده در بيانيه‌هاي متعددي مسائلي رامطرح كردند كه مناسب نبود.
اين فعال دانشجويي با اشاره به راهپيمايي روز قدس امسال و تلاش عده‌اي براي تحت‌الشعاع قرار دادن اين راهپيمايي گفت: راهپيمايي در روز قدس كه با هدف محكوم كردن جنايات اسرائيل در سرزمين اشغالي و عمق تنفر نسبت به رژيم صهيونيستي را نشان مي‌دهد،‌نبايد تحت‌الشعاع بعضي خواسته‌هاي سياسي قرار گيرد و با اينكه افرادي به مواضع امام تاكيد مي‌كردند اما در اين روز برخلاف ديدگاه امام حركت كرده و خواسته دشمنان را محقق كردند.

* با هوشياري مردم و درايت رهبر انقلاب مكر دشمنان به خودشان بازگشت

اميد‌ي‌فر احساسي كردن فضا و قانون‌گريزي را از جمله مسائلي دانست كه بعد از انتخابات توسط گروه‌هاي شكست‌خورده دنبال شد.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اينكه افرادي در حوادث بعد از انتخابات توقعات ملت و انتظاراتي كه از آنها مي‌رفت را برآورده نكردند، خاطرنشان كرد: توقع از افرادي مانند رضايي و لاريجاني كه خود را پيرو خط امام خميني (ره) و رهبري مي‌دانستند، بيشتر از اين بود و آنها بايد در خصوص مسائل بعد از انتخابات بهتر عمل مي‌كردند كه متاسفانه شاهد بوديم اين افراد يا سكوت كرده و يا دوپهلو سخن گفتند.
اين فعال دانشجويي در ادامه تاكيد كرد: با هوشياري ملت و درايت مقام معظم رهبري مكر دشمن به خودش بازگشت.
وي در بخش ديگري از سخنانش در خصوص انتظارات مردم از دولت دهم اظهار داشت: بيشترين انتظار ملت از دولت احمدي‌نژاد اين است كه به شعارهايي كه در جريان تبليغات انتخاباتي مي‌داد، پايبند بوده و عمل كنند.
اميدي‌فر تصريح كرد: بهترين منشور براي فعاليت دولت، 10 فرمان مقام معظم رهبري بود كه در ديدار اعضاي هيئت دولت با ايشان توسط مقام عظماي ولايت بيان شد.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران در ادامه قسمت‌هايي از فرامين مقام معظم رهبري به دولت دهم را قرائت كرد.
اين فعال دانشجويي در ادامه به راي 25 ميليوني احمدي‌نژاد اشاره كرد و افزود: راي بالاي رئيس‌جمهور منتخب مردم و رياست جمهوري، وظيفه دولت را سنگين‌تر مي‌كند.
اميدي‌فر با بيان اينكه راي مردم به مسئولان تا زماني اعتبار دارد كه دولتمردان در صراط مستقيم و آرمان‌هاي امام حركت مي‌كنند، تاكيد كرد: ما نمي‌‌خواهيم تجربه تاريخي دوران بني‌صدر را دوباره شاهد باشيم و در اين بين از موسوي نيز انتظار مي رود كه طوري رفتار نكند تا حضور او در دايره نظام به خارج شدن وي از مجموعه انقلاب تبديل شود.
وي ادامه داد: اميدواريم ميرحسين موسوي هر چه زودتر مواضع خود را مشخص كرده و اجازه ندهد عده‌اي به وسيله تريبون وي عقايد و مواضع خود را بيان كنند.
اين فعال دانشجويي در بخش ديگري از سخنانش تداوم دولت مردمي و مبارزه با فساد را از جمله مسائلي دانست كه بايد توسط دولتمردان دنبال شود و خواستار پيگيري سفرهاي استاني با هدف حل مشكلات مردم شد.

* جامعه اسلامي دانشگاه تهران به دنبال راه‌اندازي كرسي‌هاي آزاد انديشي است

اميدي‌فر در ادامه سخنانش در خصوص رويكرد جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با آغاز سال تحصيلي جديد اظهار داشت: اين تشكل به دنبال رويكردي است كه تمام زمينه‌هاي فرهنگي را در بر بگيرد و در راستاي افزايش آگاهي دانشجويان گام برخواهد داشت.
وي اضافه كرد: دليل عمده‌اي كه عده‌اي نتوانستند توطئه دشمن را بشناسند نبود آگاهي در بين آنها بود و همين نبود آگاهي و بصيرت باعث ايجاد رخنه‌هايي در صف دانشجويان شده است و با توجه به وظيفه سنگيني كه بر عهده دانشجويان است، بايستي در راستاي آگاهي دانشجويان كوشيد كه اين مسئله مدنظر جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران است.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با بيان اينكه با توجه به تعبير رهبري دانشگاه به نوعي محل قرارگاه نيروهاي جنگ نرم است، خاطرنشان كرد: به همين دليل از اساتيد توقع مي‌رود كه به عنوان فرماندهان جنگ نرم سياستي را دنبال كنند كه باعث ايجاد بصيرت و پيشرفت در دانشجويان مي‌شود تا بتوانيم ايراني آباد و آگاه داشته باشيم.
اين فعال دانشجويي وجود كرسي‌هاي آزاد انديشي در دانشگاه‌ها را از ديگر برنامه‌هايي دانست كه توسط جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران دنبال مي‌شود و اتخاذ راهكارهايي براي ايجاد اتحاد بين گروه‌هاي مختلف دانشجويي را براي تمام تشكل‌هاي دانشجويي ضروري عنوان كرد.
اميد‌ي‌فر با تاكيد بر اينكه در دانشگاه‌ها بايستي تريبون در اختيار تمام تشكل‌هايي كه در چارچوب خط امام خميني (ره) حركت مي‌كنند، قرار گيرد، تصريح كرد: فضاي دانشگاه‌ها بايد آرام باشد و در اين فضاي آرام در جهت ارتقاي سطح علمي دانشجويان كوشيد كه البته برخي از تشكل‌هاي دانشجويي برخلاف اين هدف حركت مي‌كنند.

* انتقاد اميدي‌فر از حضور اعضاي يك تشكل دانشجويي دانشگاه‌ تهران در تجمع 6 مهر

دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با اشاره به تجمع تعدادي از دانشجويان در دانشگاه تهران خاطرنشان كرد: بعد از اين تجمع عده‌اي با صدور بيانيه‌اي از اين تجمع اعلام برائت كردند اما مشخص شد كه عده‌اي از اعضاي همان تشكل دانشجويي در يكي از دانشكده‌ها جزو اعضاي اصلي تجمع بودند.
وي در ادامه تصريح كرد: صدور بيانيه و سخن گفتن براي آرام كردن فضا، فايده‌اي ندارد و اين هدف بايد در عمل افراد مشاهده شود.
اين فعال دانشجويي در ادامه به اعلام برائت شوراي مركزي يك تشكل از تجمع عده‌اي از دانشجويان در دانشگاه تهران اشاره كرد و افزود: متاسفانه در روزهاي اخير فضايي احساسي در بين بعضي از دانشجويان شكل گرفته است كه به وجود آمدن اين فضا نه به نفع دانشجويان و نه به نفع دانشگاه است و بايستي فضا توسط تشكل‌هاي دانشجويي كنترل و آرام شود تا بتوان در فضاي آرام سخنان خود را طرح و در خصوص آن بحث و تبادل افكار كرد.
به گزارش فارس، اشاره اميدي‌فر به حضور برخي اعضاي انجمن‌هاي اسلامي دانشكده‌هاي دانشگاه تهران در تجمع روز دوشنبه 6 مهر بود كه در آن شعارهايي بر عليه مسئولان نظام، دولت و برخي شخصيت‌هاي حوزوي سر داده شد.
انجمن اسلامي دانشجويان دانشكده‌هاي دانشگاه تهران زير نظر انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران فعاليت مي‌كنند و سخنان اميدي‌فر نيز ناظر بر بيانيه انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران در اعلام برائت از تجمع‌كنندگان روز دوشنبه 6 مهر ايراد شده است.
اين گزارش مي‌افزايد: اميدي‌فر در خصوص استراتژي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با گروه‌هايي كه به دنبال ايجاد اغتشاش در فضاي دانشگاه هستند، اظهار داشت: استراتژي اين تشكل با توجه به فرمايشات امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري چيده مي‌شود.
وي در ادامه يادآور شد: در اوايل انقلاب زماني كه قرار بود دانشگاه‌ها باز شود و عده‌اي بحث اغتشاش در دانشگاه‌ها را مطرح مي‌كردند،‌حضرت امام خميني (ره) بيان فرمودند كه بايد به جاي درگيري در دانشگاه‌ها فضايي آرام را براي بيان سخنان منطقي مهيا كرد.
دبير جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با تاكيد بر اينكه تشكل‌هاي دانشجويي به كمك يكديگر بايستي دانشگاه‌ها را هم از لحاظ علمي و هم از لحاظ معنوي بسازند، گفت: بايد در دانشگا‌ه‌ها فضاي بانشاط، سياسي و مبتني بر بصيرت و آگاهي تشكيل شود تا شاهد بروز بعضي رفتارهاي نابهنجار در محيط‌هاي دانشگاهي نباشيم.

* ‌‌ميرزايي: دانشگاه‌ها اولويت اول دشمن در جنگ نرم با ايران هستند

در ادامه اين كنفرانس خبري، محمدجواد علي‌ميرزايي قائم‌مقام جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران به تشريح جنگ نرم و مسائل مربوط به آن پرداخت و گفت: جنگ نرم از دو بعد شناخته مي‌شود كه بعد اول پرداختن به اينكه آيا چنين جنگي وجود دارد يا نه و بعد دوم نيز بررسي زواياي آن است.
وي اضافه كرد: هنوز متاسفانه عده‌اي به اين باور نرسيده‌اند كه جنگ نرم وجود دارد و هنوز در اصل وجود اين جنگ مانده‌اند.
اين فعال دانشجويي با يادآوري جنگ هشت ساله و تحريم‌هاي اقتصادي بعد از آن كه توسط دشمنان اين مرز و بوم براي سركوبي انقلاب دنبال شد، تصريح كرد: ما آن دوران‌ها را پشت سر گذاشتيم و دشمن به موفقيت‌هايي دست نيافت و به همين دليل امروز دشمن براي مقابله با انقلاب اسلامي در ايران به جنگ فرهنگي و نرم متوسل شده است.
قائم‌مقام ‌جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران در ادامه با بيان اينكه جنگ نرم كه توسط دشمن در سال‌هاي اخير دنبال مي‌شود، شامل اقدامات رواني و رسانه‌اي است، تاكيد كرد: شاخص‌هاي جنگ فرهنگي و نرم استفاده از ابزارهاي فرهنگي و رسانه‌اي است.
علي‌ميرزايي خاطرنشان كرد: زماني كه دشمنان متوجه شدند كه نمي‌توانند با سلطه بر ملت‌ها به اهداف خود دست يابند، به دنبال جنگ نرم رفتند و سعي كردند با استفاده از رسانه تاثيرگذاري خود را حداكثر برسانند.
وي در خصوص راه‌هاي مقابله با جنگ نرم اظهار داشت: امروزه يكي از هدف‌هايي كه دشمن در جنگ نرم دنبال مي‌كند، دانشگاه‌ها است و چون دانشگاهيان با علم سر و كار دارند، اولويت اول دشمن محسوب مي‌شوند.
اين فعال دانشجويي ادامه داد: اولين راه مقابله با جنگ نرم اين است كه حس كنيم در جنگ هستيم و زماني كه طرف مقابل به دنبال تحقق اهداف خود است، اگر ما خود را در جنگ حس نكنيم،‌ نمي‌توانيم براي مبارزه با جنگ نرم دشمن راهكارهاي مناسبي را اتخاذ كنيم.
قائم‌مقام ‌جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با بيان اينكه در قدم دوم براي مقابله با دشمن در جنگ نرم بايستي برنامه دشمن در اين خصوص را مورد ارزيابي و تحقيق و تفحص قرار دهيم، خاطرنشان كرد:‌ در جنگ نرم دشمن راست و دروغ را به هم مي‌آميزد تا بتواند به اهداف خود دست يابد و اگر در آن زمان القائات دشمن را بشناسيم، مي‌توانيم از تاثيرات القائات دشمن بكاهيم كه مهمترين راهكار براي دستيابي به اين هدف ايجاد آگاهي و بينش در بين مردم است.
علي‌ميرزايي در بخش ديگري از سخنانش به گفته مقام معظم رهبري در خصوص اينكه دانشجويان افسران جنگ نرم به شمار مي‌رود، اشاره كرد و افزود: طبق گفته مقام عظماي ولايت اساتيد دانشگاه‌ها، فرماندهان جنگ نرم و دانشجويان و افسران آن هستند، به همين خاطر اين دو قشر از جامعه در ايفاي نقش خود اهتمام بيشتري ورزند.
وي در ادامه با بيان اينكه دوران دانشجويي، ‌دوراني است كه توانايي عجيبي در بين دانشجويان ايجاد مي‌كند، تصريح كرد: در اين دوران دانشجويان از يك طرف روحيه جستجوگري بالايي داشته و از طرف ديگر گروه خود را از دست داده‌اند، به همين خاطر براي انجام فعاليت‌هاي گوناگون آمادگي دارند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به آيه 194 سوره بقره و بيان اين مطلب كه در اين آيه خداوند راه‌هاي مبارزه با جنگ نرم را تشريح كرده است، خاطرنشان كرد: براي مقابله با دشمن بايد افكار و آگاهي خود را تقويت كنيم كه در اين صورت توانايي خنثي كردن اقدامات نرم دشمن را خواهيم داشت.
علي‌ميرزايي در خصوص نقش اساتيد دانشگاه‌ها در هنگام بروز جنگ نرم اظهار داشت: اساتيد وظيفه روشنگري دانشجويان را بر عهده دارند و بايستي القائات دشمن را كالبدشكافي كنند، تا شاهد فريب خوردن دانشجويان و دانشگاهيان در برابر اقدامات نرم دشمنان نباشيم.
وي در پايان تاكيد كرد: وظيفه مردم به خصوص دانشجويان بعد از انقلاب اين است كه در چارچوب آرمان‌هاي امام خميني (ره) حركت كنند كه در اين صورت دشمن توانايي ضربه زدن به اين نظام و انقلاب را نداشته و انشاءالله نخواهد داشت.

*قرباني: برخي به دنبال جدا كردن تشكل‌هاي دانشجويي از دين هستند

در ادامه اين كنفرانس خبري، محسن قرباني دبير واحد تشكيلات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران طي سخناني به تعريف تشكيلات پرداخت و گفت: تشكيلات به مجموعه‌اي از نيروهاي انساني كه با هدف خاص و در چارچوب‌هاي خاص جمع شده و فعاليت مي‌كند، گفته مي‌شود.
وي افزود: مهمترين تقسيم‌بندي براي تشكل‌ها در واقع تقسيم‌بندي الهي يا غيرالهي و اسلامي يا غيراسلامي است.
اين فعال دانشجويي در ادامه با يادآوري اينكه شهيد بهشتي و افرادي كه جامعه اسلامي دانشجويان را پايه‌گذاري كردند، به دنبال رعايت معيارهاي اسلامي در تمام جنبه‌ها در اين تشكل‌ بودند، ‌خاطرنشان كرد: متاسفانه امروز برخي تشكل‌هاي دانشجويي كه ظاهري مذهبي نيز دارند، به راحتي دروغ مي‌گويند و يا در برابر نظريه‌هاي اسلامي مي‌ايستند، زيرا به دنبال جدايي دين از تشكل‌ها هستند.
قرباني در بخش ديگري از سخنانش در خصوص اهداف و رويكردهايي كه واحد تشكيلات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با آغاز سال تحصيلي جديد دنبال مي‌كند، اظهار داشت: اين تشكل به دنبال حفظ اسلامي بودنش و حركت در جهت اسلام است و اين رويكرد را مدنظر خود قرار خواهد داد.
دبير واحد تشكيلات جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران افزود: برگزاري كلاس‌ها و برنامه‌هاي پژوهشي، تلاش براي ايجاد انسجام تشكيلاتي دانشكده‌هاي زيرمجموعه اين تشكل و برگزاري اردوهاي عقيدتي و تفريحي قم و مشهد براي ايجاد انسجام تشكيلاتي جزو اهم برنامه‌هاي اين واحد در سال تحصيلي 88-89 به شمار مي‌رود.
اين فعال دانشجويي در پايان تاكيد كرد: انشاءالله كه در سال جديد بتوانيم هم روح اسلامي را كه در اين تشكل وجود دارد، حفظ كرده و هم بتوانيم اين روح را ارتقا‌‌ بخشيم.

* پوره:دانشجويان به دنبال اسلامي كردن كامل دانشگاه‌ها هستند

در ادامه اين كنفرانس خبري، فرناز پوره مسئول واحد خواهران جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران اظهار داشت: امروز دانشجويان انقلابي و مسلمان تلاش خود را براي اسلامي كردن دانشگاه‌ها آغاز كرده‌اند و دليل اين تلاش ايجاد محيط اسلامي و شكل‌گرفته بر اساس مباني دين مبين اسلام است.
وي اضافه كرد: دانشجو، آرمانگرا و به دنبال اصلاح امور و به سامان رساندن امور است و به همين دليل دانشجويان مسلمان تمام تلاش خود را براي ايجاد محيطي اسلامي در دانشگاه‌ها به كار گرفته و خواهند گرفت.
اين فعال دانشجويي در خصوص تشكل جامعه اسلامي دانشجويان گفت: ما در تشكلي فعاليت مي‌كنيم كه نسبت به اوضاع و اتفاقات پيرامون خود حساس بوده و واكنش نشان مي‌دهد.
مسئول واحد خواهران جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با بيان اينكه دانشجويان نسبت به مسائل اطراف و پيراموني خود بايد حساس باشند و انفعال دانشگاه‌ها و دانشجويان مصيبتي به شمار مي‌رود، خاطرنشان كرد: زماني كه دانشجويان حساسيت منفي نسبت به وقايع اتفاق افتاده پيرامون خود نشان دهند، باعث وارد آمدن ضربه به جامعه مي‌شوند اما زماني كه اين حساسيت منطقي و درست باشد، نتايج مطلوبي را در پي خواهد داشت.
پوره در بخش ديگري از سخنانش به تبيين جايگاه زنان در جامعه پرداخت و اظهار داشت: ما معتقديم كه اسلام به هيچ عنوان مخالف حضور زنان در جامعه نبوده و نيست و حتي دين مبين اسلام الگويي صحيح براي حضور زنان در جامعه و ايفاي نقش آنها ارائه كرده است.
اين فعال دانشجويي با اشاره به ديدگاه امام در خصوص حضور زنان در جامعه و اشاره به اين سخن بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي مبني بر اينكه "اگر زنان در انقلاب نبودند، شايد انقلاب به ثمر نمي‌رسيد "، تصريح كرد: زنان ايراني در پيروزي انقلاب اسلامي، جنگ تحميلي و اقتدار نظام مقدس جمهوري اسلامي حضور موفقي را در صحنه‌ها داشتند.
مسئول واحد خواهران جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با تاكيد بر اينكه بايد تعريف درستي از حضور زنان در جامعه انجام شود، خاطرنشان كرد: تعريف غرب از حضور زنان در جامعه تعريف درستي نيست، زيرا آنها زن را به يك ابزار تبديل كردند در حاليكه اسلام تعريف درست و منطقي از حضور زنان در جامعه ارائه كرده است.
وي در ادامه به دهه چهارم انقلاب اسلامي كه به دهه پيشرفت و عدالت ناميده شده است،‌ اشاره كرد و افزود: ما هنوز در آستانه دهه چهارم الگوي صحيحي براي حضور زنان در جامعه ارائه نكرده‌ايم و در خصوص بحث زنان مسلمان و حضور اين قشر در جامعه دچار افراط و تفريط شده‌ايم و همين عامل باعث شده كه بسياري از تعاريفي كه غرب ارائه كرده است ‌را سرمشق خود قرار دهيم كه اين اصلا مطلوب نيست.
پوره ادامه داد: ما به دنبال آن هستيم كه الگوي درستي از زن مسلمان ارائه كنيم و براي ارائه اين الگو كار را از دانشگاه‌ها آغاز خواهيم كرد زيرا اگر دانشجو و دانشگاهيان درست شوند، جامعه نيز درست خواهد شد.
اين فعال دانشجويي در بخش ديگري از سخنانش به فضاي خاص دانشگاه تهران اشاره كرد و افزود: جامعه اسلامي دانشگاه تهران به دنبال اصلاح فضاي نامطلوب ايجاد شده در اين دانشگاه است تا در اين دانشگاه با پديدار شدن فضايي سالم، دانشجويان در راستاي ايجاد علم بكوشند.
مسئول واحد خواهران جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با اشاره به ديدار زنان نخبه با مقام معظم رهبري در سال 86 اظهار داشت: در آن ديدار مقام عظماي ولايت در خصوص اينكه در مورد زنان كم كار شده، انتقادهايي كردند و با توجه به ديدگاه‌هاي امام راحل و سخنان مقام معظم رهبري بايد الگويي مناسب براي زن مسلمان ارائه كرد زيرا با پتانسيلي كه در بين بانوان وجود دارد تعداد زنان موفق جامعه كم است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: در آستانه دهه چهارم شاهد حضور اولين وزير زن در كابينه دهم هستيم كه اين مسئله خودنمايي مي‌كند كه چرا بايد حضور زنان در دولت بعد از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامي انجام شود؟
پوره در خصوص وظيفه دانشجويان در قبال ارائه تعريف براي حضور زن مسلمان در جامعه اظهار داشت: دانشجويان بايستي به دنبال تبيين جايگاه زن در جامعه بوده و الگويي صحيح در اين زمينه ارائه كنند.

* زارعي: تشكل‌هاي دانشجويي بايد ارتباط خود با بدنه دانشجويان را افزايش دهند

در ادامه اين كنفرانس خبري، عاطفه زارعي دبير واحد سياسي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران طي سخناني به نقش واحدهاي سياسي تشكل‌هاي دانشجويي پرداخت و گفت: واحدهاي سياسي تشكل‌هاي دانشجويي بايد با توجه به اقتضائات خود، دو رويكرد را مد نظر داشته باشند كه رويكرد اول ارتباط با بدنه دانشجويي و رويكرد دوم ارتباط با بيرون دانشگاه است.
وي ادامه داد: در چند سال اخير واحد سياسي تشكل‌هاي مختلف دانشجويي روي ارتباط با بيرون دانشگاه زوم كرده و هزينه‌هاي فراواني را در اين خصوص پرداخته‌اند، ولي متاسفانه به ارتباط با بدنه دانشجويي توجه چنداني نكرده و از دانشجويان فاصله گرفتند.
دبير واحد سياسي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با تاكيد بر اينكه پايه اصلي فعاليت‌هاي تشكل‌هاي دانشجويي بايستي بدنه دانشجويي باشد، خاطرنشان كرد: اگر دانشجو و دانشگاهي بداند در دنياي سياست چه مي‌خواهد و بايد چه ارتباطي با سياست داشته باشد،‌ آنگاه ارتباطش با بيرون دانشگاه نيز درست خواهد شد.
اين فعال دانشجويي با يادآوري اين نكته كه مقام معظم رهبري به وجود تحليل و بينش سياسي در دانشجويان تاكيد داشتند، گفت: دانشگاهيان بايستي نسبت به اتفاقاتي كه در پيرامونشان رخ مي‌دهد، آگاهي داشته باشند تا بتوانند رفتار مناسبي را در خصوص مسائل مختلف از خود نشان دهند.
زارعي در بخش ديگري از سخنانش در خصوص رويكرد واحد سياسي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با شروع سال تحصيلي جديد دانشگاه‌ها، اظهار داشت: در ترم جديد اين واحد تمام توان خود را براي افزايش بصيرت در بين دانشجويان خواهد گذاشت.
وي اضافه كرد: زماني كه بعضي جريانات را موشكافي كنيم، درخواهيم يافت كه بعضي از جريان‌هاي شكل گرفته در بعد از انتخابات به جريان‌هايي كه قبل از انتخابات فعاليت‌هايي را در فضاي سياسي كشور داشته‌اند، مرتبط هستند كه بررسي و ارزيابي عملكرد جريان‌هاي سياسي در حوادث بعد از انتخابات و قبل از انتخابات مسائل گوناگوني را براي دانشجويان روشن خواهد ساخت.
دبير واحد سياسي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران برگزاري كلاس‌هاي فلسفه سياسي را از ديگر برنامه‌هاي اين واحد براي دانشجويان دانشگاه تهران برشمرد و هدف برگزاري اين كلاس‌ها را مبارزه با سياست‌زدگي دانشجويان عنوان كرد.
زارعي با اشاره به اينكه بسياري از دانشجويان ارتباط با سياست با مسائل گوناگون را درنمي‌يابند، تصريح كرد: برگزاري كلاس‌هاي سياسي براي دانشجويان و پرداختن به چنين مسائلي دانشجويان را آگاه كرده و بصيرت لازم را در آنها ايجاد مي‌كند.
وي در پايان خاطرنشان كرد: تشكل‌هاي دانشجويي بايد يك دولت ايده‌ال اسلامي را در ذهن دانشجويان شكل دهند تا دانشجويان بتوانند با مقايسه دولت‌هاي به روي كار آمده در نظام جمهوري اسلامي ايران با آن دولت ايده‌آل، كاستي‌هاي موجود را به مسئولان گوشزد كنند.

* رضايي: تشكل‌هاي دانشجويي بايد جنگ نرم را تبيين كنند

در ادامه اين كنفرانس خبري، مسعود رضايي مسئول واحد آموزش جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران با اشاره به اينكه جامعه اسلامي دانشجويان قرين دو دهه در فضاي كشور فعاليت كرده است، اظهار داشت: موضع‌گيري‌هاي سياسي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در سال هاي اخير باعث شده است كه جامعه يك ديد سياسي نسبت به اين تشكل داشته باشد، كه در واقع اين تشكل در تمام زواياي موجود فعاليت كرده و خواهد كرد.
وي در ادامه در خصوص نبود بصيرت و آگاهي لازم در جامعه، گفت: براي رسيدن به بصيرت لازم در جامعه دانشجويان بايستي مردم عمق معرفتي خود را افزايش دهند، تا بتوانند در لحظات حساس تصميم‌ درستي را اتخاذ كنند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به اينكه جامعه اسلامي دانشجويان تلاش گسترده‌اي انجام داد، تا از سياسي‌بازي كه در بعضي از تشكل‌هاي دانشجويي شكل گرفت، مصون بماند، خاطرنشان كرد: بعضي تشكل‌هاي دانشجويي در فعاليت‌هاي خود به جاي مطالبه‌گري، بعضي بازي‌هاي سياسي را دنبال كردند كه اين مناسب دانشجو و دانشگاه نبود.
مسئول واحد آموزش جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران در بخش ديگري از سخنانش در خصوص فعاليت واحد متبوعش در سال تحصيلي 88-89 دانشگاه‌ها، گفت: براي اينكه راه درستي را براي آينده خود ترسيم كنيم، بايد در ابتدا مسير طي شده در سال‌هاي اخير را مشخص و از نقطه‌اي كه در آن هستيم،‌ آگاهي بيابيم و در اين خصوص دانشگاه‌ها مسئوليت سنگيني را بر دوش خواهند داشت.
وي در ادامه سخنانش در خصوص وظيفه اصلي تشكل‌هاي دانشجويي، اظهار داشت: تشكل‌هاي دانشجويي بايستي نيروهايي را به صورت منسجم و مناسب براي ادامه مسير انقلاب و در انتها ظهور امام زمان (عج) تربيت كنند كه اين نيروها بايستي داراي دو ويژگي صبر و بصيرت باشند.
اين فعال دانشجويي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اينكه در سي سال بعد از انقلاب افرادي از قطار انقلاب فاصله گرفته و يا پياده شدند، تصريح كرد: با نگاهي به دلايل فاصله گرفتن و يا جدا شدن اين افراد از انقلاب مي‌توانيم مسير درست را انتخاب كنبم.
رضايي با تاكيد بر اينكه وجود ايمان قوي باعث موفقيت ملت و بخصوص قشر دانشجو مي‌شود، خاطرنشان كرد: نگاه به سقوط بعضي از افراد و فاصله گرفتن آنها از آرمان‌هاي انقلاب و امام خميني (ره) به همگان نشان مي‌دهد كه نبود ايمان قوي دليل اصلي اين سقوط و يا فاصله گرفتن افراد به شمار مي‌رود.
مسئول واحد آموزش جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران، ادامه داد: موضوع معنويت و دين امروز به عنوان يك نياز اساسي،‌ احساس مي‌شود و نبود آن لطمات جبران ناپذيري را مي‌تواند به افراد وارد آورد، كه برگزاري جلسات مذهبي از سوي جامعه اسلامي دانشگاه تهران در راستاي تقويت همين معنويت در بين دانشجويان بوده است كه در سال تحصيلي جديد نيز ادامه خواهد داشت.
وي در بخش ديگري از سخنانش با تاكيد بر اينكه تشكل‌هاي دانشجويي بايستي يك بينش درست و صحيح را در دانشجويان شكل دهند، تصريح كرد: اگر بصيرت و آگاهي لازم در قشر دانشجو وجود داشته باشد، بعضي بلواها كه براي ايجاد نااميدي در اين قشر از جامعه توسط دشمنان انجام مي‌شود، تاثيري در بين دانشجويان نخواهد داشت.
رضايي اضافه كرد: براي رسيدن به بصيرت لازم بايد افق‌هاي پيش روي جامعه نمونه را براي دانشجويان تبيين و جنبش نرم‌افزاري صحيحي را در دانشگاه‌ها به وجود آورد و با موانع موجود براي رسيدن به اين اهداف به مبارزه پرداخت.
اين فعال دانشجويي در پايان سخنانش به جنگ نرم اشاره كرد و افزود: تشكل‌هاي دانشجويي بايد جنگ نرم و ابعاد آن را براي دانشجويان تبيين كرده و صبر و بصيرت لازم را در دانشجويان ايجاد كنند كه در اين صورت نيروي مناسبي براي حفظ و گسترش انقلاب اسلامي در اختيار نظام مقدس جمهوري اسلامي خواهد بود.

* رضايي: اسلامي كردن دانشگاه‌ها يكي از راه‌هاي مقابله با جنگ نرم است

در ادامه اين كنفرانس خبري،‌ طاهره رضايي دبير واحد فرهنگي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران طي سخناني ضمن ابراز خوشحالي نسبت به اينكه دانشجويان توانستند مسير درست خود را در قبال جنگ نرم بيابند، اظهار داشت: ما در دوراني به سر مي‌بريم كه با توجه به پيشرفت‌هاي علمي كشور و موفقيت‌هاي نظام جمهوري اسلامي ايران در عرصه‌هاي بين‌المللي، دشمن تمام تلاش خود را براي ايجاد خدشه به اين موفقيت‌هاي نظام به كار بسته است.
وي افزود: كشورمان امروز در عرصه‌هاي گوناگون در شرايط مطلوبي به سر مي‌برد و به يك قدرت بي‌نظير در منطقه و قدرتي تاثيرگذار در جهان تبديل شده است و همين مسائل باعث شده كه دشمن براي نابودي كشور تمام توان خود را به كار گيرد.
اين فعال دانشجويي با اشاره به اينكه دشمن در جنگ نظامي و حتي اقتصادي با ايران شكست خورد،‌ تصريح كرد: امروز دشمن براي مقابله با انقلاب ايران يك جنگ نامحسوس و كم هزينه و بدون هيچ گونه سر و صدايي را دنبال مي‌كند.
رضايي با ابراز تاسف نسبت به اينكه در كشور و در بين بعضي نخبگان و خواص در قبال مقابله با جنگ نرم تعلل‌هايي صورت گرفت، خاطرنشان كرد: مردم و بخصوص قشر دانشگاهي نسبت به اين مسئله هوشيار و حساس بوده و تمهيدات لازم را انديشيده و انجام داده است.
دبير واحد فرهنگي جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران در خصوص پارادايم‌هاي جنگ نرم گفت:‌ يكي از پارادايم‌هاي جنگ نرم تهاجم به وسيله فرهنگ است.
وي اضافه كرد: ‌اخلاق، ايمان و انديشه جزو محورهاي حوزه فرهنگ به شمار مي‌روند به همين دليل اگر اخلاق از ملت گرفته شود، نتايج نامطلوبي همچون ايجاد اختلاف عميق را در پي خواهد داشت و گرفتن ايمان نيز باعث زدوده شدن هنجارهايي از روح جامعه خواهد شد و زماني كه انديشه از جامعه گرفته شود، آنگاه مي‌توان هر خوراكي را به جامعه داد.
اين فعال دانشجويي در خصوص هنر و ادبيات كه جزو ابزار‌هاي جنگ نرم به شمار مي‌رود، اظهار داشت: در دو وادي هنر و ادبيات هجمه سنگيني در روزهاي بعد از انتخابات به كشور وارد شد، كه در وادي هنر فيلم‌‌هاي سينمايي متعددي با هدف نشر اكاذيب و در وادي ادبيات در دو بخش نظم و نثر با فاصله گرفتن ما از شعرهاي اصيل و كهن ادبيات فارسي، اشعار مبتذلي در قالب رپ به مردم عرضه ‌شد.
رضايي با تاكيد بر اينكه در جنگ نرم بايستي ما در ابتدا فرهنگ خود را بشناسيم، تصريح كرد: در چنين جنگي كه ماهيتي نامحسوس دارد، بايد طبق برنامه‌هايي از پيش تعيين شده عمل كرد كه در اين راستا بايد براي جلوگيري از نشر اكاذيب كه توسط دشمن دنبال مي‌شود، با اقداماتي مناسب ماهيت دروغ‌هاي غرض‌ورزان را افشا و سپس اشكالات فرهنگ بيگانه را فاش كرد.
وي در ادامه با طرح اين پرسش كه چرا امواج جنگ نرم به سمت دانشگاه‌ها فرستاده مي‌شود؟، اظهار داشت: اگر به وسيله جنگ نرم بتوان قشر دانشجو را درگير مسائل ديگري كرد و روزمرگي را بين دانشجويان پديد آورد، در واقع اهداف دشمن محقق مي‌شود و اين براي كشور زيانبار است.
اين فعال دانشجويي در خصوص راه‌هاي مقابله با جنگ نرم اظهار داشت: براي مقابله با جنگ نرم بايستي چند هدف را در دانشگاه‌ها دنبال كنيم كه اين اهداف شامل اسلامي كردن دانشگاه‌ها، بازگرداندن هويت پرافتخار دانشجو، ايجاد اميد به آينده و شور و نشاط در بين دانشگاهيان و تقويت خودباوري در بين قشر دانشجو به شمار مي‌رود.
1388/07/09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[مشاهده در: www.unp.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن