تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 13 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849134101




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«رژيم شنوايي براي مخاطبان راديو» گزارشي از نخستين نشست «بررسي كاربرد‌هاي موسيقي در برنامه‌سازي راديو» ايرج برخوردار: زيبايي و اصالت موسيقي خود را حفظ كنيم


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: «رژيم شنوايي براي مخاطبان راديو» گزارشي از نخستين نشست «بررسي كاربرد‌هاي موسيقي در برنامه‌سازي راديو» ايرج برخوردار: زيبايي و اصالت موسيقي خود را حفظ كنيم


خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: تلويزيون و راديو

نخستين جلسه‌ از سلسله كارگاه‌هاي «بررسي كاربرد‌هاي موسيقي در برنامه‌سازي راديو» با موضوع بررسي موسيقي ايراني ـ27 بهمن ماه ـ در آمفي‌تئاتر ساختمان شهداي راديو برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرويس راديو خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين كارگاه با حضور قائم مقام معاون صدا، مديركل برنامه‌ريزي و نظارت صدا، تعدادي از مديران شبكه‌ها، تهيه‌كنندگان و برنامه‌سازان راديو و هم‌چنين ايرج برخوردار از پيشكسوتان راديو از ساعت 9‌و30 دقيقه تا 12‌و30 دقيقه برگزار شد.

***

در ابتداي اين كارگاه مهندس محمديان مديركل اداره برنامه‌ريزي و نظارت راديو مطالبي درباره‌ي برگزاري اين نشست علمي بيان كرد و سپس عليرضا اميني از پژوهشگران موسيقي و كارشناس در صداوسيما، درباره‌ي فرم‌هاي مختلف موسيقي اصيل ايراني از جمله چهار مضراب، ضربي، تصنيف، ترانه، پيش درآمد و غيره صحبت و ضمن توضيح اين فرم‌ها قطعاتي را براي نمونه پخش ‌كرد.

اميني با تاكيد بر اين‌كه ما مي‌خواهيم در شنوندگان راديو يك رژيم شنوايي ايجاد كنيم گفت: برخي از آثار موسيقي در طي سال‌ها در شرايط خاص به فرهنگ ما سنجاق شده است، ولي اكنون در رژيم شنوايي مخاطب ما جايي ندارند و بايد حذف شوند.

وي موسيقي رنگ را خطرناك و حساس عنوان كرد كه امكان لغزش در آن وجود دارد، ولي فرم چهار مضراب را اوج «دنياميسم موسيقي ايراني» خواند و گفت: مي‌گويند كه موسيقي ايراني موسيقي حزن واندوه است ولي چهار مضراب حزن نهفته در موسيقي ايراني را به‌سوي شور سوق مي‌دهد و نشان مي‌دهد كه موسيقي ايراني موسيقي اندوه نيست.

اميني به تهيه‌كنندگان و سردبيران توصيه كرد در انتخاب موسيقي مناسب براي برنامه مورد‌نظر خود دقت كنند و تا جايي كه ممكن است از فرم‌هاي نمادين (Simple) استفاده نكنند، رژيم شنوايي رسانه اين را نمي‌پسندد.

***

در پايان اين كارگاه ايرج برخوردار و ساعد آذري به پرسش هاي حاضران درجلسه پاسخ دادند. پرسش‌هاي مطرح‌شده بيشتر حول اين محور بود كه «چگونه مي‌توان موسيقي پخش كرد كه هم موجوديت، تاريخ و فرهنگ ما را حفظ كند و هم مخاطبان را كه بيشتر جوانان هستند پاي راديو نگه دارد؟»

اميني در پايان به اين پرسش گفت: شما به‌عنوان تهيه‌كننده بايد به اين نكته توجه كنيد كه مخاطب آيا به‌دليل محتواي برنامه شما آن را دنبال مي‌كند يا اين‌كه به‌خاطر موسيقي آن. اگر به خاطر محتواي برنامه باشد شما هر موسيقي پخش كنيد او را از دنبال‌كردن آن منصرف نمي‌كند و اگر به‌خاطر موسيقي باشد خوب اصلا راديو گوش نمي‌كند و از راه‌هاي مختلف موسيقي مورد علاقه خود را تهيه مي‌كند.

استاد ايرج برخوردار نيز اظهار كرد: به عقيده من ما نبايد از نياز جوانان فارغ شويم چرا كه اگر موسيقي مناسب حال و زمان خود بخش نكنيم آن جوان خوراك خودش را از جاي ديگر مي‌گيرد.

وي ادامه داد: راه ما اين است كه هم آن زيبايي و اصالت موسيقي خود را حفظ كنيم و هم ذائقه جوانانمان را در نظر بگيريم كه اين امر نيز به موسيقيدانان با فرهنگ كشورمان باز مي‌گردد كه با ساختن چنين قطعاتي به غناي فرهنگ كشورمان كمك كنند.

***

به گزارش ايسنا هم‌چنين ليلا نيك‌دنيا، مدير آموزش راديو درباره‌ي جلسه بعدي اين كارگاه گفت: كارگاه‌ها يا كلاس‌هاي آموزشي براساس موضوع و نيازسنجي‌ها برگزار و در مورد موضوع موسيقي نيز باتوجه به اهميت و حساسيت آن كارگاه‌ها مداوم برگزار مي‌شود؛ سعي ما براين است كه هر ماه حداقل يك جلسه برگزار كنيم.

انتهاي پيام

دوشنبه|ا|28|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 231]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن