تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816770190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

متبرك باد نام تو


واضح آرشیو وب فارسی:تبیان: متبرك باد نام تو
پوستر اسماء الحسنی
سومین دوسالانه تایپوگرافی پوستر اسماء الحسنی هم از راه رسید.آنها که شماره‌های قبل مجله را خوانده‌اند، نمونه آثار دوره‌های پیش را دیده‌اند؛ کارهایی که بعضا خاطره تصویری‌شان در ذهن آدم می‌ماند. مثلا تایپوگرافی ساده و خلاقانه اسم مبارک «ودود» در دوره گذشته چیزی نیست که به راحتی از خاطر کسی برود.
پوستر اسماء الحسنی
امسال تعداد اسما محدود شده بود و هنرمندان برای راه یافتن به بخش داوری باید روی «ارحم الراحمین»، «احكم الحاكمین»، «احسن الخالقین»، «خیرالرازقین»، «ذوالجلال والاكرام»، «مالك الملك»، «ذوالفضل العظیم»، «رفیع الدرجات»، «عالم‌الغیب و الشهاده» و «اهل التقوی» کار می‌کردند.
پوستر اسماء الحسنی
این محدودیت هم طبق گفته علی وزیریان - رئیس نمایشگاه - به این دلیل بوده که تعداد حروف برای همه یکسان باشد تا قضاوت درست‌تری صورت بگیرد.نکته قابل توجه در تعریف آثار این‌چنینی بخش محتوایی آن است. نمی‌توان ربط این‌گونه آثار را با مفهومی که بازتاب می‌دهند، نادیده گرفت.
پوستر اسماء الحسنی
نکته بعدی هم توقع چشم‌نواز بودن آنهاست؛ مسئله‌ای که می‌تواند به عمومی شدن این آثار - با توجه به تقاضای مخاطب برای عرضه آثاری که هم به لحاظ هنری بی‌نقص باشند و هم به نیازهای مذهبی پاسخ دهند - کمک کند. آثار این دوره را فرزاد ادیبیریا، کورش پارسانژاد، پریسا تشکری، مهدی سعیدی و سیدحسن موسی‌زاده داوری کرده بودند و حمیدرضا منتظری هم دبیر اجرایی نمایشگاه بود. هفته پیش همراه با افتتاحیه نمایشگاه برندگان هم اعلام شدند. تا 5 مهر هم می‌شود کارهای این نمایشگاه را در خانه هنرمندان دید و حتی خرید.
پوستر اسماء الحسنی
فرم ساده حروف همراه با تكرار، شكل گرافیكی جذابی را برای نوشتن سوره حمد تشكیل داده است.این اثر محمدحسین شیرازی جزو كارهایی بود كه به نمایشگاه راه یافت. از مجموعه کارهای هما دلورا تقدیر شد. بین مجموعه آثار، این یکی (مالك‌ الملك) متمرکز‌تر و به مفهوم مربوط‌تر بود. خام‌ بودن كار برای خودش انگار راه تازه‌ای است؛ هرچند چنین کارهایی در خودشان تمام می‌شوند.
پوستر اسماء الحسنی
از یک طرف شبیه حروف نگارهای هندسی کاشی‌های ایرانی با خطوط کوفی بنایی است و از طرف دیگر شبیه آثار ویکتور وازارلی. حروف بیشتر از خوانایی، ترکیب فرمی‌شان را به رخ می‌کشند. این کار اثر محمدرضا چیت‌ساز است. در این نمایشگاه ترافیک خطوط کوفی بنایی چشمگیر بود. این هنرمند جزو 2نفری بود که از مجموعه کارهایشان  تقدیر شد. تایپوگرافی کار با حروف است، اما طراح این اثر بیشتر از آنکه با حروف ور رفته باشد، با ایده‌ای نو مسیر تازه‌ای را برای ربط معنای «خیرالرازقین» با نگارش این عبارت پیدا کرده. این پوستر چشم‌نواز کار علی چکاو است. او جزو 3نفری بود که جایزه تقدیر از استعدادهای این جشنواره را برد.
پوستر اسماء الحسنی
گندم نشانه‌ای برای رزق و روزی است و مفهوم این عبارت با تصویر گندم بازتاب داده شده. طراح این اثر عبدالحمید زنگانه است که جایزه اول این جشنواره را برد.ساده و مستقیم. نام «مبارک‌ الله» خیلی ساده نوشته شده و از طرفی شبیه یک نشانه آشنا شده. این کار اثر علی جواهر است.احسن الخالقین. در این نمایشگاه کارهای دیگری هم بودند که از فرم‌های دیجیتالی در آنها استفاده شده بود. این سرو اثر محمد اعتمادی است كه جایزه نفر دوم را گرفت.ارحم الرحمین. ارحم الرحمین در این اثر در 3بخش و به 3 شکل تکرار شده. ابتدایی بودن فرم خطوط به آنها شکل بصری جذابی داده. این کار اثر سمیه نیك‌زاد است.





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تبیان]
[مشاهده در: www.tebyan.net]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8639]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن