واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مس چي خبر داد:توليد بيش از 400 نرم افزار توسط مركز تحقيقات علوم اسلامي قم
توليد بيش از 400 نرم افزار توسط مركز تحقيقات علوم اسلامي قم
قم - خبرگزاري مهر: مدير بين الملل مركز تحقيقات علوم اسلامي از توليد بيش از 400 نرم افزار در زمينه علوم اسلامي و انساني توسط بخش بين الملل اين مركز خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محسن مس چي قبل از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از توليد بيش از 400 نرم افزار توسط مركز تحقيقات علوم اسلامي قم خبر داد و گفت: از اين تعداد 180 مورد به سفارش گروه ها، نهادها و موسسات بوده 50 پروژه ديگر نيز در دست اقدام دارد.
وي افزود: مجموعه آثار شيخ مفيد، بهايي، ملا محسن فيض، نراقي، ابوالفتوح رازي، آخوند خراساني و ... از جمله نرم افزارهايي است كه اين مركز توليد كرده است.
فعاليت هاي بين المللي مركز
مدير بين الملل مركز تحقيقات علوم اسلامي بازديد مسئولان رده بالاي سراسر جهان از اين مركز، تاسيس بانك اطلاعات خارجي، شركت در نمايشگاه هاي بين المللي، توليد نرم افزار براي كاربران خارج از ايران و تاسيس نمايندگي در خارج از كشور را از جمله فعاليت هاي بين المللي مركز تحقيقات علوم اسلامي ذكر كرد.
مس چي ايجاد پايگاه مجلات اسلامي با 6.5 ميليون صفحه و بيش از 630 هزار مقاله، راه اندازي 500 بانك اطلاعات در مراكز حوزوي و دانشگاهي، توليد اولين نرم افزار انفورماتيك اسلامي با عنوان رهاورد نور و برگزاري كارگاه هاي آموزش نرم افزار اسلامي را از ديگر فعاليت هاي انجام شده توسط اين مركز برشمرد.
وي گفت: اين مركز هم اكنون در 10 كشور جهان مثل سوريه، عراق، لبنان، تركيه، آلمان و انگليس نمايندگي دارد و تا كنون 350 بانك اطلاعات در بيش از 70 كشور دنيا راه اندازي كرده است.
افزايش سالانه حضور نمايشگاهي
مدير بين الملل مركز تحقيقات علوم اسلامي با اعلام اينكه مركز تحقيقات علوم اسلامي تا كنون در 700 نمايشگاه داخلي و 181 نمايشگاه در خارج از كشور شركت كرده است ادامه داد: اين روند سالانه به بيش از يكصد مورد در حال افزايش است.
مس چي افزود: در آغاز شروع فعاليت اين مركز چه در بخش داخلي و چه در بخش بين المللي از تمام كشورهاي صاحب نرم افزار عقب بوديم اما امروز به خواست خدا توانسته ايم اين عقب ماندگي را جبران كنيم و در اين زمينه در دنيا حرفي براي گفتن داشته باشيم.
وي با اشاره به حضور 900 محقق حوزوي و دانشگاهي در مركز تحقيقات كامپيوتري نور ادامه داد: اين مركز از مصاديق بارز وحدت حوزه و دانشگاه است كه اين وحدت به صورت عملي در آن ديده مي شود.
مدير بين الملل مركز تحقيقات علوم اسلامي توليد نرم افزارهاي علوم اسلامي و ايجاد زمينه دسترسي آسان طلاب و دانشجويان به منابع اسلامي و انساني را از وظايف اين مركز عنوان كرد و بيان داشت: اين مركز توانسته زمينه ارتقاء سطح دانش را براي محققان داخلي و خارجي فراهم و باعث تعميق و گسترش علوم اسلامي و انساني بشود.
© 2003 Mehr News Agency .
دوشنبه|ا|12|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 260]