تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): هر كس باطل را يارى كند، به حق ستم كرده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853541230




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ستاد اقامه نماز تدوين سند چشم‌انداز توسعه فرهنگ نماز در كشور را به پايان رساند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: ستاد اقامه نماز تدوين سند چشم‌انداز توسعه فرهنگ نماز در كشور را به پايان رساند
گروه خبرنگاران افتخاري / حسين اميري: معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز‌ كشور گفت: يكي از كارهاي بسيار مفيد ستاد اقامه نماز تدوين سند چشم‌انداز توسعه فرهنگ نماز در كشور است كه تدوين آن تا امروز پايان يافته و برنامه‌ريزي‌هاي فرهنگي و عملياتي كشور در اين خصوص از سال 88 بر مبناي آن صورت مي‌گيرد.
به گزارش خبرنگار افتخاري خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) در گناباد، «سيد محمد عبداللهي» معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز‌ كشور در جمع خبرنگاران شهرستان گناباد با اعلام اين مطلب گفت: در تدوين اين سند آنچه بررسي شد، بررسي چالش‌ها بوده است.

وي با بيان اينكه كه در حال حاضر وضعيت موجود خيلي بد نيست تصريح كرد: اقامه نماز از آنچه كه ما در جامعه مي‌خواهيم فاصله زيادي دارد.

عبداللهي با اشاره به بررسي‌هايي انجام شده، از ناكارآمدي‌ها در نظام خانواده خبر داد و گفت: نخستين گام در برنامه‌ريزي سال 88 توانمندسازي خانواده، به ويژه مادران در معارف نماز و شيوه‌هاي دعوت فرزندان به نماز است.

وي ادامه داد: اين طرح عملياتي شده و در قالب كارگاه‌ها و نشست‌هاي توانمندسازي، همايش‌‌هاي توانمندسازي، مسابقات مكاتبه‌اي ‌بحث خانواده در توسعه و ترويج نماز در سال آينده عملياتي مي‌شود.

معاون ستاد اقامه نماز كشور گفت: وظيفه ما توسعه و ترويج فرهنگ نماز با روش‌هاي نوين علمي است ‌و وظيفه عمده ما اين است معرفت‌ها را نسبت به نماز افزايش داده و نمازي كه خوانده مي‌شود، به يك سطح مطلوب در پايان سند چشم‌انداز برسيم.

عبداللهي با اشاره به شاخص‌هاي اقامه نماز مطلوب گفت: جامعه‌ به جايي برسد كه همه نمازخوان باشند، نماز در اول وقت برگزار شود، اين نماز در مسجد اقامه شود و مسئولان فضاهاي لازم را براي اقامه اين فريضه الهي به‌ وجود آورند، نماز به جماعت خوانده شده و سرانجام همه اين مراحل به تحول در بين آحاد جامعه تبديل شود.

معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز‌ در ادامه گفت: در سال جاري بيش از 52 برنامه اجرا كرديم و بيش از 95 درصد برنامه‌هايي كه پيش‌بيني كرديم، تا اين لحظه عملياتي شده است.

وي افزود: در راستاي اهداف فرهنگي نظام جمهوري اسلامي ايران برنامه‌ريزي‌ها بايد بر مبناي سند چشم‌انداز صورت بگيرد و به مرحله اجرا درآيد، از اهداف چشم‌انداز آگاهي‌بخشي و افزايش آحاد مردم نسبت به ابعاد مختلف نماز از همه حيث است.

معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز‌ در مورد اماكن اقامه نماز در سطح كشور گفت: امروز با همت و عزم همگاني 900 نمازخانه و مسجد بين‌راهي در كشور داريم، تمام راهدارخانه‌هاي ما از نمازخانه برخوردارند، در مدخل ورودي اكثر شهرها مسجد وجود دارد و در اكثر پارك‌ها نمازخانه يا مسجد قابل قبولي به چشم مي‌خورد، در تمام پايانه‌ها، فرودگاه‌ها و ايستگاه‌هاي را‌ه‌آهن در سطح كشور نيز نمازخانه وجود دارد.

وي افزود: گاهي اوقات آسيب‌هايي در نمازخانه‌هاي بين راهي وجود دارد كه از دلايل آسيب‌هايي كه در نمازخانه‌هاي بين‌راهي موجود است، كثرت متوليان است و سبب شده تصميم‌گيري واحدي وجود نداشته باشد و در نظر داريم جاهايي كه رسيدگي نمي‌شود، به يك متولي محكمي واگذارشود.

معاون فرهنگي، آموزشي و پژوهشي ستاد اقامه نماز كشور در خصوص برگزاري نماز جماعت در مدارس گفت: بيش از 16 هزار امام جماعت جوان و روحاني در سطح كشور در مدارس براي برپايي نماز جماعت فعاليت مي‌كنند.

سيد محمد عبداللهي در گناباد گفت: از دستاوردهاي مهم ستاد اقامه نماز در اين 14 سال اين است كه بيشترين خدمتي كه در جامعه براي نماز صورت گرفته در مورد نمازخانه مدارس بوده است.

وي ادامه داد: هم‌اينك در بيش 50 درصد مدارس در سطح كشور نماز جماعت اقامه مي‌شود و اين از كارهاي خوب ستاد اقامه نماز بوده كه سبب ارتباط تنگاتنگ بين روحانيون و جوانان شده است.

عبداللهي افزود: امسال كارگاه‌هاي آموزشي مدرسان آموزش خانواده در سطح مدارس را داشتيم كه حدود 70 كارگاه در سطح كشور تشكيل شده و اثر غيرمستقيم آن به دانش‌آموزمي‌رسد و در عين حال 70 نشست خانواده و بيش از 400 نشست دانش‌آموزي در مورد نماز در كشور انجام شده است.

وي در مورد وضعيت نمازخانه‌هاي مدارس و دانشگاه‌ها گفت: علاوه بر بودجه خود آموزش و پرورش براي رسيدگي به مدارس بيش از 80 درصد اعتبار ستاد اقامه نماز كشور نيز براي انجام كارها جذب آموزش و پرورش و مدارس مي‌شود و 70 درصد برنامه‌هاي ستاد نيز متوجه قشر دانش‌آموز و آموزش و پرورش است.

عبداللهي اضافه كرد: در گذشته فقط در پنج دانشگاه نمازخانه و مسجد داشتيم اما امروز در سطح دانشگاه‌هاي كشور دانشگاهي نداريم كه نمازخانه نداشته باشند.

وي اظهار كرد: باتوجه به اينكه جامعه آماري دانشجو از نظرآماري محدود است و پايان‌نامه‌هاي دانشجويي براي كارهاي فرهنگي نمي‌تواند جوابگو باشد، در عين حال با تعاملي كه با وزارت ارشاد داريم از پايان‌نامه‌ها و كتاب‌هايي كه در زمينه نماز باشند حمايت كرده و خود دانشگاه‌ها نيز در اين راستا همكاري لازم را دارند.

عبداللهي در مورد دولتي بودن مساجد تصريح كرد: در عين حالي كه مساجد نبايد دولتي شوند ولي در نظام ديني دولت و مردم يكي هستند و به همين علت دولت بايد بسترهايي فراهم كند كه مردم مشتاقانه به سمت مسجد بيايند.

وي افزود: در نظام ديني نمي‌توانيم مردم و نظام را از يكديگر تفكيك كنيم ولي كمك دولت به نمازخانه‌ها و مساجد به عنوان يك نكته تشويقي است.

عبداللهي اظهار كرد: در برنامه توسعه پنجم وزارت مسكن و شهرسازي به عنوان متولي اصلي شهرسازي مكلف شده مساجد را در نقشه‌هاي همه شهرك‌ها و مناطق مسكوني و ساختمان‌هاي عمومي مدنظر قرار دهد و متناسب با جمعيتي كه ساكن خواهد شد و متناسب با معماري اسلامي مساجد را ببينند و ساخت و ساز را انجام دهند.

وي با بيان اينكه بر اساس مطالعاتي كه انجام شده حداقل در شهر ها در هر سه كيلومتر جايگاهي براي نماز مردم پيش‌بيني مي‌شود گفت: در جاده‌هاي بين‌راهي نيز در هر 50 كيلومتري نمازخانه تعبيه شود.

عبداللهي در پايان وضعيت نماز و نمازخانه‌ها در گناباد را مطلوب و از بهترين‌ها دانست و افزود: براي اين سطح مطلوبيت چند عامل وجود دارد كه شامل باورمندي خود مردم نسبت به مسائل ديني، وحدت و همدلي بين مديران شهر است، به نحوي كه اداره‌ها فرهنگي شهر فعال عمل مي‌كنند و انسجام كلي اين برنامه‌ها با امام جمعه شهرستان است كه به عنوان يك پدر ايفاي نقش مي‌كنند.

يکشنبه|ا|18|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1260]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن