واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول نمايندگي وليفقيه در لشكر عملياتي ثارالله:
خبرگزاري فارس: مسئول نمايندگي وليفقيه در لشكر عملياتي 41 ثارالله گفت: حضرت زينب (س) در زمينه فهم و بصيرت از اعجوبههاي روزگار است، كسي است كه هم حقايق را ميداند و هم درك ميكند،
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، حجتالاسلام محمدعلي محسنزاده پيش از ظهر امروز در همايش زينبپژوهان اظهار داشت: يكي از راههاي شناخت حضرت زينب (س) القاب و صفاتي است كه ائمه معصومين (ع) به ايشان دادهاند و به لحاظ ويژگيهايي كه اين بانوي بزرگ دارد، كسي به خود اجازه نداده تا خارج از القابي كه معصومين (ع) به ايشان دادهاند از لقب ديگري استفاده كند.
وي با بيان اينكه حضرت زينب (س) ويژگيهايي دارد كه او را در بين زنان مسلمان و خاندان پيامبران و ائمه (ع) الگو و اسوه قرار داده، افزود: ايشان بانويي است كه اهل درك و فهم و داراي بينش عميق بوده و به دليل اين صفات است كه لقب فهيمه به ايشان داده شد.
محسنزاده تصريح كرد: صفت ديگري كه عمق عظمت وجودي حضرت زينب (س) را نشان ميدهد، عالم بدون معلم است به اين معني كه علم ايشان حضوري و غيراكتسابي بوده، لذا روشن ميشود كه فهم و دانش وي الهي است.
وي با بيان اينكه يكي ديگر از القاب حضرت زينب (س) نائبةالزهرا است، خاطرنشان كرد: ايشان مقام نيابت از حضرت زهرا (س) دارد و مشخص ميشود كه حضرت زينب (س) علاوه بر صفات ديگر، صاحب مقام عصمت نيز هست، زيرا كسي ميتواند نيابت از معصوم داشته باشد كه هم سنخ او باشد.
مسئول نمايندگي وليفقيه در لشكر عملياتي ثارالله كرمان بيان داشت: يكي ديگر از صفات عظيم حضرت زينب (س)، سلالةالولاية به معني عصاره ولايت است، ايشان حيا و عصمت را از مادر بزرگوار خود، شيوايي و فصاحت كلام را از پدر خود، صبر و بردباري را از امام حسن (ع) و شجاعت و قوت قلب را از امام حسين (ع) دارد.
وي افزود: حضرت زينب (س) در اخلاق مانند رسول خدا (ص) و در عمل مانند امام علي (ع) بود و در زمينه حفظ حرمت خانواده و احترام همسر در جامعه خود الگو بوده است.
محسنزاده تصريح كرد: حضرت زينب (س) صاحب ولايت تكويني است و بعد از حادثه كربلا حفظ جان امام سجاد (ع) از سوي امام حسين (ع) به ايشان موكول شده بود و در اين مسير اين بانوي بزرگ بارها دشمن را از به شهادت رساندن امام سجاد (ع) بازداشته است.
وي خاطرنشان كرد: اين بانوي بزرگ اسلام در زمينه فهم و بصيرت از اعجوبههاي روزگار است، كسي است كه هم حقايق را ميداند و هم درك ميكند، لذا ايشان هم برادرش را در كربلا همراهي كرده و هم بعد از آن واقعه رسالت پيامرساني خود را به نحو احسن انجام داده است.
محسنزاده گفت: حضرت زينب (س) حتي در حال اسارت از حجت و امام زمان خود به خوبي دفاع كرده و در بدترين شرايط شخصيت و شأن ولي خدا را حفظ كرده و اين درس بزرگي براي ما است.
وي اظهار داشت: ايشان در روند مديريتي خود از هر فرصتي كه پيش ميآمد، پيامرساني شهداي كربلا را انجام ميداد و امروز وظيفه ما نيز پيامرساني شهداي كربلا، انقلاب اسلامي و دفاع مقدس است و بايد راه آنها را زنده نگه داريم كه حيات ما در گرو حفظ اين مكتب است.
مريم نژادصاحبي معاون فرهنگي بسيج جامعه زنان سپاه ثارالله استان كرمان نيز در اين همايش گفت: به منظور تحقق بخشيدن به منويات مقام معظم رهبري مبني بر واكاوي ابعاد شخصيتي حضرت زينب (س) و ارائه الگوي مناسب به جويندگان معرفت اهلبيت (ع) همايش زينبپژوهان با فراخوان مقاله و آثار در مرداد ماه سال جاري آغاز به كار كرد.
وي افزود: طي اين مدت 183 اثر شامل مقاله، شعر، نقاشي، قطعه ادبي، وبلاگنويسي، طراحي پوستر و ... به دبيرخانه ارسال و اين آثار توسط دو كميته علمي و ادبي هنري مورد ارزيابي قرار گرفته و در نهايت 20 اثر به عنوان برگزيده انتخاب شد.
به گزارش فارس در اين مراسم كه با حضور فرمانده سپاه ثارالله و مسئول نمايندگي وليفقيه در سپاه ثارالله استان كرمان برگزار شد از 20 برگزيده همايش زينبپژوهان استان كرمان تجليل به عمل آمد.
انتهاي پيام/ش10
پنجشنبه|ا|8|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]