تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816878895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ايران آماده انتقال گاز به پاكستان بدون كمك هند است


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: ايران آماده انتقال گاز به پاكستان بدون كمك هند است
بيزينس مونيتور:تهران - خبرگزاري اقتصادي ايراناكونيوز: ايران آمادگي خود را براي امضاي قرارداد صادرات گاز به پاكستان بدون مشاركت هند در خط لوله صلح اعلام كرده است .


به گزارش خبرگزاري اقتصادي ايران به نقل از نشريه بيزينس مونيتور ، پروژه خط لوله انتقال گاز ايران به هند و پاكستان سالهاست كه تنها در حد مذاكره و امضاي چند قرارداد و يادداشت همكاري متوقف مانده است . مذاكرات مربوط به اين خط لوله از سال 1994 ميلادي آغاز شده ولي به علت تنش در روابط دهلي نو و اسلام آباد تا كنون به نتيجه عملي دست نيافته است .

آمريكا نيز فشارهاي تازه اي را بر هند وارد كرده تا از پيوستن به اين خط لوله انصراف دهد . ادامه تنش در روابط ايران و امريكا بر سر مساله هسته اي ، عامل اصلي تشديد فشارهاي واشنگتن بر دهلي نو است . هند از سپتامبر 2008 به بعد در مذاكرات سه جانبه خط لوله صلح شركت نكرده و پيش شرطي را براي حضور در اين مذاكرات تعيين كرده است .

هند مي خواهد ابتدا هزينه تعرفه ترانزيت گاز از طريق مرزهاي پاكستان مشخص شود و اختلاف دو كشور در اين خصوص برطرف گردد تا در مرحله بعد در مذاكرات شركت كند . 10 نوامبر 2007 ايران و پاكستان چارچوب قرارداد خط لوله را نهايي كردند .

در آن زمان دو كشور چهار ماه به هند فرصت دادند تا رسما به اين خط لوله بپيوندد . به نظر مي رسد از آن زمان تا كنون مذاكرات خط لوله صلح عملا پيشرفت محسوسي نداشته است . هند و پاكستان بايد در خصوص برخي از مسائل از جمله تعرفه ترانزيت و حمل و نقل به توافق نهايي برسند . خط لوله 23/7 ميليارد دلاري قرار است گاز توليدي ميدان پارس جنوبي ايران را به پاكستان و هند منتقل كند .

اين پروژه قرار است تا سال 2014 ميلادي به بهره برداري برسد . ايران مدعي است كه تا كنون 18 درصد عمليات اجرايي اين خط لوله را براي انتقال گاز به مرزهاي پاكستان انجام داده است . پاكستان هنوز عمليات اجرايي خط لوله انتقال گاز ايران به هند را آغاز نكرده است . خط لوله 2600 كيلومتري صلح ، ظرفيت انتقال 60 ميليون متر مكعب گاز طبيعي را در روز دارد .

اين رقم معادل 9/21 ميليارد متر مكعب در سال خواهد بود . هند و پاكستان هر يك 95/10 ميليارد متر مكعب از گاز صادراتي ايران را دريافت خواهند كرد . در فاز بعدي ظرفيت اين خط لوله به بيش از 8/54 ميليارد متر مكعب در سال افزايش خواهد يافت . گرچه خط لوله صلح فرصت بسيار بي نظيري براي هند و پاكستان است تا انرژي مورد نياز خود طي سالهاي آينده را تامين كند ولي بعيد به نظر مي رسد با توجه به تنش هاي موجود در روابط دو كشور ، توافق خاصي در كوتاه مدت براي اجراي اين خط لوله حاصل شود .

به نظر مي رسد سال 2014 ميلادي زمان واقعي و حقيقي براي اجرايي شدن اين خط لوله نباشد .

بيزينس مونيتور در پايان گزارش خود آورده است: ايران در آينده اي نزديك كار صادرات گاز به پاكستان را آغاز خواهد كرد . اين مساله نيز بستگي به سرعت ايران در احداث خط لوله گازي دارد .

انتهاي پيام//
 جمعه 4 بهمن 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن