تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 26 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس روزه دارى را افطار دهد، براى او هم مثل اجر روزه دار است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815966429




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توليد كوچك‌ترين SRAM دنيا توسط سه شركت توشيبا ، آي‌بي‌ام ، و AMD


واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: توليد كوچك‌ترين SRAM دنيا توسط سه شركت توشيبا ، آي‌بي‌ام ، و AMD
تهران-خبرگزاري ايسكانيوز: شركت‌هاي توشيبا، آي‌بي‌ام، و AMD توانسته‌اند با همكاري هم كوچك‌ترين سلول حافظه دسترسي اتفاقي ايستا (SRAM) را كه تنها 128/0 ميكرومتر مربع مساحت دارد، توسعه دهند.
به گزارش روز دوشنبه باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز" اين سلول از ترانزيستورهاي اثر زمينه پره‌اي‌شكل (FinFETs) بهره مي‌برد.
اين سلول كه با يك ماده گيت با k بالا/فلز (HKMG) توليد شده است، نسبت به سلول‌‌هاي FET صفحه‌اي، مزايايي دارد. سلول‌هاي SRAM در بسياري از سيستم‌ها (همانند ميكروپردازنده‌ها) به عنوان قطعات مدار مورد استفاده قرار مي‌گيرند و سلول‌هاي SRAM كوچك‌تر مي‌توانند امكان توليد پردازنده‌هاي كوچك‌تر و سريع‌تر با مصرف انرژي كمتر را ايجاد نمايند.
اين فناوري در تاريخ 16 دسامبر در يك مقاله علمي كه در همايش بين‌المللي ابزارهاي الكتروني در سان‌فرانسيسكو كاليفرنيا برگزار شد، ارائه گرديد.
زماني كه سلول‌هاي SRAM با استفاده از ترانزيستورهاي صفحه‌اي معمولي ساخته مي‌شوند، توليدكنندگان IC معمولاً براي كاهش اندازه ترانزيستور، ويژگي‌هاي آن را با استفاده از وارد كردن ناخالصي‌هاي بيشتر درون ابزار تنظيم مي‌كنند. با اين حال وارد كردن اين ناخالصي‌ها عموماً تغييرات نامطلوبي در پي داشته و موجب كاهش پايداري SRAM مي‌شود. اين مسأله مخصوصاً در مورد گره فناوري‌هاي 22 نانومتري و كوچك‌تر از آن بسيار حاد مي‌شود. استفاده از FinFETها (ترانزيستورهاي عمودي با كانال‌هاي پره‌اي شكل خالص از جنس سيليكون) راهكار ديگري است كه امكان كاهش اندازه سلول‌هاي SRAM را بدون تغيير در ويژگي‌هاي آن ايجاد مي‌كند.
به گزارش ايسكانيوز به نقل از نانو پژوهشگران اين سه شركت با استفاده از HKMG يك سلول FinFET SRAM ساخته‌اند. اين سلول، كوچك‌ترين سلول SRAM غيرمسطح FET است كه تاكنون ساخته شده است. اندازه اين سلول كمتر از نصف سلول SRAM غيرمسطح FET است كه قبلاً ساخته شده بود. اين تيم تحقيقاتي براي رسيدن به اين هدف، فرايندها را بهينه نموده و به طور خاص فرايند رسوب‌دهي و حذف مواد (شامل رسوب‌دهي و حذف HKMG از سطوح عمودي ساختار FinFET غيرمسطح) را بهبود بخشيدند.
اين پژوهشگران همچنين متغيرهاي اتفاقي ويژگي‌هاي FinFET درون سلول‌هاي SRAM را مورد بررسي قرار داده و تغييرات سلول SRAM را در مقياس‌هاي كوچك‌تر شبيه‌سازي كردند. آنها دريافتند كه FinFETهاي بدون كانال تغييرپذيري ويژگي‌هاي ترانزيستور را تا 28 درصد بهبود مي‌دهند. شبيه‌سازي‌هاي آنها در مورد سلول‌هاي SRAM با مساحت 063/0 ميكرومتر مربع (معادل يا كمتر از اندازه گره فناوري 22 نانومتري) نشان داد كه انتظار مي‌رود سلول FinFET SRAM از نظر پايداري عملكرد نسبت به سلول SRAM با FET مسطح مزايايي در بر داشته باشد./د/190
 دوشنبه 30 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[مشاهده در: www.iscanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 473]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن