واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: استاندار گيلان: تشكيل اتحاديه تخصصي چاي، كمك بسيار خوبي به امر ساماندهي و تسريع در حل مشكل چاي خواهدداشت 39هزار تن چاي خشك از باغات گيلان استحصال ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: شهرستانها
استاندار گيلان گفت: تشكيل اتحاديه تخصصي در بحث چاي، ميتواند كمك بسيار خوبي به امر ساماندهي و سرعت بخشيدن به حل مشكل اين محصول كند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خزر، مهندس روحالله قهرماني، در ديدار با مهندس موسوي، معاون وزير بازرگاني و رييس سازمان مركزي تعاون روستايي كشور، افزود: راه بسيار زيادي را تاكنون براي حل مشكل چاي طي كردهايم و قسمت اصلي اين بحث كه خارج از اختيارات ما بود و در طول ساليان گذشته با وجود تمام دلسوزيها و تلاشهاي مديران و مسئولان امر، نتيجهاي به دست نيامده بود، خوشبختانه آن مراحل سخت را پشت سر گذاشتهايم و مصوبات خوبي جهت حل مشكل اين محصول به تصويب رسيده است.
وي ادامه داد: يكي از مصوبات خوب و صريحي كه دولت محترم جهت فائق آمدن بر مشكل چاي به تصويب رساند، قرار گرفتن چاي گيلان در سبد كالاي كارمندان در صورت تأييد كيفيت آن توسط استاندار گيلان است كه اجراي اين مصوبه ميتواند بخش اعظمي از مشكلات موجود را از سر راه بردارد.
استاندار گيلان اظهار داشت: ما با جديت تمام قيمت برگ سبز چاي و همچنين چاي خشك را دنبال خواهيم كرد تا به قيمت واقعي خود برسد و مديران جهت حل مشكلات چاي مصمم هستند و عزم و اراده جدي دارند.
وي تصريح كرد: در بخش بهزراعي، مبلغ 100 ميليارد ريال تسهيلات براي اصلاح باغات چاي اختصاص يافته كه توزيع 20 ميليارد ريال آن صورت گرفته است.
مهندس قهرماني با بيان اينكه تكليف چاي سنواتي به طور قطع روشن خواهد شد، خاطرنشان كرد: بنده به همه آحاد ذيربط و از هر انسان دلسوز و شخصيت حقيقي و حقوقي خصوصا در گيلان ميخواهم كه اجازه ندهند با فرافكنيها و بحثهاي غيركارشناسي، تلاشهايي كه در بخش چاي صورت ميگيرد، با گره و مشكل مواجه شود.
به گزارش ايسنا، استاندار گيلان گفت: تشكيل اتحاديه تخصصي در بحث چاي ميتواند كمك بسيار خوبي به ساماندهي و سرعت بخشيدن به حل مشكل اين محصول كند.
وي با بيان اينكه بايد همه نگاهها را جهت ساماندهي اين كار متمركز كنيم، خاطرنشان ساخت: بايد مسئولان امر در بحث تحويل گرفتن برگ سبز چاي از باغداران، با دقت بيشتري عمل كنند و محصولي كه تحويل ميگيرند از كيفيت بالايي برخوردار باشد. البته بايد در اين جهت انگيزه لازم ايجاد كرد به صورتي كه با بالا بردن قيمت برگ سبز چاي، باغدار را جهت برداشت برگ سبز درجه يك تشويق كرد.
نماينده ويژه رئيسجمهور و هيأت دولت در امر ساماندهي چاي، اظهار داشت: با قرار گرفتن چاي مرغوب داخلي در سبد حمايتي خانوارها، همه مردم ايران با كيفيت، رنگ و طعم چاي داخلي آشنا خواهند شد و از مصرف چاي خارجي كه داراي مضرات بسياري است، خوداري خواهند كرد.
استاندار گيلان در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر ضرورت اجرايي شدن مصوبات ستاد راهبردي چاي، اظهار داشت: در حال حاضر شرايط كشور براي ساماندهي چاي فراهم شده و همه مسئولان عزم خود را در اين راستا جزم كردهاند.
وي تأكيد كرد: قاچاق چاي خارجي به كشور يكي از مهمترين معضلات صنعت چاي محسوب ميشود كه باعث ميشود اقداماتي كه در حال شكل گرفتن است و زحماتي كه تلاشگران و دلسوزان بخش چاي ميكشند، به هدر برود. بايد دستاندركاران امر جهت جلوگيري از ورود اين كالاي قاچاق به داخل كشور، اقدامات لازم را انجام دهند.
استاندار گيلان گفت: در گذشته مقدار 9 هزار تن از باغات استان گيلان چاي خشك استحصال ميشد كه اين رقم هم اكنون به 39 هزار تن افزايش يافته كه اين اعداد و ارقام نشاندهنده اين است كه بايد به كيفيت اين محصول توجه زيادي كرد و چايكاران، كارخانهداران و مسئولان امر نسبت به كيفيسازي اين محصول اقدام كنند.
انتهاي پيام
جمعه 27 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]