واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: بيمارستان 224 تختخوابي اميرالمومنين(ع) اراك به بهرهبرداري رسيد
اراك - خبرنگار اطلاعات: بيمارستان 224تختخوابي اميرالمومنين(ع) اراك با حضور وزير بهداشت درمان و آموزش پزشكي به بهرهبرداري رسيد.
اين بيمارستان در زميني به وسعت چهار هكتار و با زيربناي درماني و خدماتي 19هزار مترمربع ايجاد شده است.
براي ساخت اين بيمارستان 75ميليارد ريال و براي تجهيز آن 95ميليارد ريال اعتبار هزينه شده است.
اين بيمارستان داراي بخش فوق تخصصي نفرولوژي، غدد، ريه، گوارش، روماتولوژي و عمومي و جراحيهاي توراكس (قفسه صدري)، ارتوپدي، ارولوژي و اطفال است كه در هر بخش تخصصي آن 32تخت درماني وجود دارد.
اين بيمارستان در پنج طبقه ساخته شده و داراي سه بخش داخلي، سه بخش جراحي، پنج اتاق عمل و شش درمانگاه تخصصي است كه در بخش آيسييو، سيسييو و اورژانس آن به ترتيب 11، 9و 14تخت فعال است.
براي تجهيز نهايي اين بيمارستان مبلغ يكصد ميليارد ريال اعتبار ديگر نياز است و تا پايان امسال بخش جراحي قلب، آنژيوگرافي و سيتياسكن آن هم راهاندازي مي شود.
بيمارستان اميرالمومنين(ع) با 250نيروي انساني اينك در بخشهاي داخلي داراي ضريب اشتغال تخت 50درصد و در بخشهاي جراحي 30درصد تختهاي آن اشغال شده است.
وزير بهداشت در آيين بهرهبرداري از اين بيمارستان گفت: تقويت حوزه سلامت از اولويتهاي دولت نهم است ودر 37ماه اخير استان مركزي در زمينه بهداشت، درمان،آموزش و پژوهش سلامت رشد چشمگيري داشته است.
دكتر كامران باقري لنكراني افزود: مطالعات ساخت بيمارستان اميرالمومنين(ع) از سال 74 آغازشد و تا پيش از دولت نهم كمتر از 50درصد پيشرفت فيزيكي داشت كه با بهرهبرداري از اين بيمارستان علاوه بر جبران كاهش ميزان تخت بيمارستاني استان مركزي، بستر مناسبي براي درمان و آموزش پزشكي در منطقه ايجاد شده است.
وزير بهداشت و درمان و هيات همراه در جريان بازديد از بخشهاي بيمارستان اميرالمومنين(ع) اراك از بيماران بخشهاي آيسييو و داخلي عيادت كرد.
همچنين در جريان اين بازديد عمليات اجرايي دانشكده بهداشت اراك و خوابگاه دانشجويان دختر اين دانشگاه نيز آغاز شد.
ديدار با دانشگاهيان
وزير بهداشت و درمان و آموزش پزشكي گفت: ايجاد رشتههاي دستياري تخصصي در استان مركزي درطول سه سال اخير موفقيت بزرگي است كه بايد توسعه آن دنبال شود.
باقري لنكراني در جمع پرسنل، دانشجويان و اعضاي هيات علمي در حوزه سلامت استان مركزي افزود: در اين مدت چهار رشته دستياري در استان ايجاد شده است و زمينه افزايش اين رشتهها به 12مورد با همكاري و عزم جدي مسئولان استاني و اعضاي هيات علمي امكانپذير است.
وي گفت: در بحث آموزش و پژوهش پزشكي نيز اكنون بامهيا شدن زيرساختهاي لازم، بستر تبديل شدن دانشگاه علوم پزشكي اراك به دانشگاه تيپ يك مهيا است و وزارت بهداشت و درمان نيز آمادگي كامل دارد كه دانشگاه علوم پزشكي اراك را به واحد بينالمللي آموزشي تبديل كند.
وي تصريح كرد: رشد مراكز پيش بيمارستاني در استان مركزي از پنج واحد به 15واحد طي دو سال اخير يك موفقيت جدي در حوزه سلامت اين منطقه است و با برنامههاي طراحي شده از مجوز تامين 300آمبولانس كشور سهم مناسبي براي اين استان در بخش پايگاههاي جادهاي و بيمارستانها در نظر گرفتهايم.
استاندار استان مركزي نيز گفت: اجرايي شدن مصوبات حوزه سلامت در دو سفر استاني دولت به استان مركزي بسياري از عقبماندگيها را جبران كرد.
علياكبر شعبانيفرد افزود: استان مركزي قلب استانهاي كشور است اما در مقوله سلامت به خاطر نزديكي به پايتخت در سالهاي قبل از كاستيهاي جدي رنج برده است.
وي گفت: راهاندازي بيمارستان فرمهين، پيگيري مركز اورژانس سوانح و سوختگي اراك با كمك صنايع، راهاندازي اورژانس 115، بخش جراحي قلب بيمارستان اميرالمومنين(ع) و ساخت خوابگاه دختران و دانشكده بهداشت در سايت دانشگاهي علوم پزشكي اراك از مصوباتي است كه به ثمر نشستن آن نياز به مساعدت و كمك جدي وزارت بهداشت و درمان دارد.
قائم مقام وزير بهداشت و درمان و رئيس دانشگاه علوم پزشكي اراك نيز در اين نشست گفت: در طول سه سال اخير اين دانشگاه در زمينه آموزشي و پژوهشي رشد مناسبي داشته و دانشجويان آن از يكهزار و 100نفر به يكهزار و 400نفر رسيده است. دكتر مجيد رمضاني افزود: رشتههاي اين دانشگاه در اين مدت از 12رشته به 16رشته رسيده است.
وي گفت: در زمينه ارائه مقالات در مجلات معتبر داخلي و خارجي طي دو سال اخير رشد 100درصدي در اين دانشگاه حاصل شده و مركز تحقيقات سلولي و ملكولي نيز براي اولين بار در اين منطقه ايجاد شده است.
بهرهبرداري ازپلي كلينيك
همچنين باحضور وزير بهداشت، پلي كلينيك فوق تخصصي امام رضا(ع) اراك نيز مورد بهرهبرداري قرار گرفت.
اين پليكلينيك در زميني به وسعت سه هزار و 500 مترمربع در شش طبقه ساخته شده كه داراي 14 درمانگاه فعال است.
براي تغيير كاربري اين مكان از خوابگاه دانشجويي به پليكلينيك، مبلغ هفت ميليارد ريال و براي تجهيز آن نيز همين ميزان اعتبار سرمايهگذاري شده است.
اين پليكلينيك با امكانات داروخانه، آزمايشگاههاي مجهز، اتاق عمل سرپايي و درمانگاهها، روزانه بين 300 تا 500 مراجعهكننده دارد.
نخستين كلينيك تخصصي ديابت استان مركزي در اين پليكلينيك راهاندازي شده است كه همزمان خدمات تخصصي نفرولوژي، آموزش تزريق انسولين، تغذيه و غدد را به بيماران ارائه ميدهد. در مرحله دوم اجرايي اين پليكلينيك ايجاد امكانات ماموگرافي، آندوسكوپي، كلونوسكوپي، اكوكارديوگرافي، اسپيرومتري، دستگاه نوار قلب و آنژيوگرافي چشم پيشبيني شده است.
ديدار با نماينده ولي فقيه
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با نماينده ولي فقيه در استان مركزي نيز ديدار كرد.
در اين ديدار آيتالله محسني گركاني امام جمعه اراك با تقدير از فعاليتهاي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در راهاندازي بيمارستانهاي اميرالمؤمنين(ع) و آيتالله خوانساري اراك گفت: راهاندازي مركز تخصصي و سرطانشناسي آيتالله خوانساري، خدمت بزرگي به مردم استان مركزي است.
وي با تأكيد بر اختصاص اعتباري براي راهاندازي كامل اين بيمارستان، افزود: اگر بخش اين بيمارستان راهاندازي شود، مردم استانهاي لرستان و همدان هم از خدمات آن بهرهمند ميشوند.
سه شنبه 10 دي 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]