تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براى كسب بلند مرتبگى از وطن خود دور شو و سفر كن كه در مسافرت پنج فايده است: برطرف ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821042419




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كزازي: بايد از آداب ايراني در سينما بهره برد


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: كزازي: بايد از آداب ايراني در سينما بهره برد
جام جم آنلاين: دكتر جلال الدين كزازي استاد دانشگاه گفت: اگر مي خواهيم به منش ايراني برسيم و بازتاب دهنده آن در سينما باشيم، كوتاهترين راه آن است كه از آداب ايراني در سينما بهره ببريم.


به گزارش ايرنا، اين استاد دانشگاه، در نشست تخصصي "سينماي ملي، كاوش در تاريخ" كه در قالب همايش سينماي ملي امروز دوشنبه در موزه هنرهاي معاصر برپا شد، افزود: منش ايراني داراي پايگاهي چند هزار ساله است و با فرهنگ داراي تفاوت هايي است، چرا كه فرهنگ برگرفته از خودآگاهي و منش ريشه در ضمير ناخودآگاه ايرانيان دارد.

كزازي، يادآور شد: منش برگرفته از ارزش هايي است كه هزاران سال در ايران زمين، نهادينه شده، ‌سينماي ملي با بهره گيري از اين خصوصيات است كه مي تواند در برگيرنده باشد.

اين استاد دانشگاه، تصريح كرد: سرنوشت سينما در ايران زمين با همين منش رقم مي خورد، هر چند كه سينماگران ما با پهنه ادبيات فارسي بيگانه هستند.

نصرت الله تابش، سردبير مجله "فيلم نگار" نيز در اين نشست گفت: در بعضي مواقع يك ايده درخشان، مي تواند موجب ساخت اثري درخشان در سينما شود، هر چند كه اين امر در اغلب مواقع صدق نمي كند.

وي، تصريح كرد: براي اينكه بتوانيم هويت ايراني را در سينما منعكس كنيم بايد نگاهمان را به پديده ها با پشتوانه اعتقادي همسو و در توليدات سينمايي انتقال دهيم.

سردبير مجله فيلم نگار، افزود: بخش اعظم آداب و رسوم ما ريشه در اعتقادات دارد و پرداخت مناسب و صحيح به آنها، مي تواند بستري براي رهنمون شدن به سينماي ملي باشد.

تابش، از وجود اخلاق به عنوان دريچه اي براي عمق بخشي به آثار سينمايي نام برد و گفت: وجود اخلاق در سينما به فيلم عمق مي بخشد و مخاطب را به لايه هاي زيرين روايت رهنمون مي سازد.

دكتر "حميد دهقانپور"، مدرس سينما نيز گفت: ما به ادبيات آنگونه كه شايسته است توجه نكرده ايم، سينماي ملي مي تواند برگرفته از ادبيات باشد.
وي، تأكيد كرد: برگشت به فرهنگ شيعي و ايراني، بسترهاي مناسب براي پديدآوردن سينماي ملي است.

اين استاد دانشگاه، افزود: سينماي ملي به صورت فردي و توليدات اختصاصي بوجود نمي آيد، بلكه به صورت گروهي و حركت به سمت تجلي يك آرمان و انديشه شكل مي گيرد.

دهقانپور، يادآور شد كه سينماي ملي، ارتباط مستقيم با فرهنگ ملي دارد و از درون آن فرهنگ ها زايش پيدا مي كند.
 سه شنبه 3 دي 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 274]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن