محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853100383
گزارش خبرنگاران كيهان از سازندگى گسترده در خوزستان
واضح آرشیو وب فارسی:کيهان: گزارش خبرنگاران كيهان از سازندگى گسترده در خوزستان
يك سال از سفر اول هيئت دولت به خوزستان مي گذرد، خوزستاني كه با 251 مصوبه پس از استان تهران بيشترين مصوبه را در سطح كشور داشت و قرار شد كه اين مصوبات موجبات آباداني و عمران اين خطه زرين را فراهم آورد، آستين هاي همت بالا زده شد. برخي با شتاب و تلاش بيشتر و برخي آرامتر و خرامان تر، اما اكنون در آستانه سفر دوم هيئت دولت به استان خوزستان همگام با تكاپويي كه در همه دستگاه هاي اجرايي و مديريتي استان براي داشتن پاسخي قانع كننده به رئيس جمهور ايجاد شده با چهار سؤال ذيل به ارزيابي عملكرد آنان طي يكسال گذشته مي پردازيم:
1- سه نياز و مشكل اساسي شهر خود كه بايد در سفر دوم مورد بررسي قرار گيرد.
2- ارزيابي شما از تأثيرات سفرهاي استان هيئت دولت چيست؟
3- مصوبات سفر اول در شهر شما تا چه حد محقق شده است؟
4- در كدام زمينه مصوبات به خوبي اجرا شده و در كدام بخش معطل مانده است؟
اهواز
فرماندار اهواز يكي از اولويت هاي اساسي اين شهر را در سفر دوم هيئت دولت، دفع آبهاي سطحي اهواز كه به بيش از 200ميليارد تومان اعتبار نيازمند است، عنوان كرد و گفت: معتقديم اين اعتبار از طريق فاينانس قابل تأمين نبوده و دولت بايد اعتبار موردنياز را براي تسريع در حل اين مشكل تأمين كند.
عبدالعزيز فدعمي قطار شهري و بازسازي فاضلاب مركز شهر اهواز و همچنين احداث فاضلاب در نقاط فاقد فاضلاب بويژه در شهرهاي حميديه، ملاثاني و باوي و احداث جاده كمربندي غرب اهواز و كمربند فضاي سبز را از ديگر نيازهاي شهر اهواز دانست.
وي ثمره سفرهاي رياست جمهوري را آشنايي ملموس و نزديك با مسائل و مشكلات مردم و دستگاههاي استان خوزستان و اشراف بر نيازهاي موجود و كمك در رفع آنها و ايجاد رشد و جهش در راستاي اهداف دولت به ويژه در بخش عمراني عنوان كرد و اظهار داشت: به اين ترتيب پروژه هايي كه به طور معمول ممكن است 5-4 سال طول بكشد با سفر هيئت دولت قطعاً پيگيري ها سريعتر و جدي تر صورت خواهد گرفت.
فدعمي درخصوص تحقق مصوبات سفر اول گفت: اعتبارات استاني پروژه هاي اهواز صددرصد تحقق يافته، اما پروژه هايي كه بايد از مجموع اعتبارات ملي و استاني اجرا مي شدند اعتبارات مليشان تأمين نشد و اين به دليل زمان نامناسب سفر اول بود كه در بودجه 86 لحاظ نشد. البته برخي پروژه ها مشمول زمان بوده و هنوز تا اتمام مراحلشان فرصت باقي مانده است.
انديمشك
در آستانه سفر دوم هيئت دولت به استان خوزستان مهندس محسن كرمي فرماندار شهرستان انديمشك در گفت وگو با خبرنگار ما نيازهاي اساسي را احداث جاده كمربندي راه آهن انديمشك- دوكوهه، مجوز طرح مطالعاتي ايجاد شهر صنعتي شمال خوزستان در منطقه پشمينه زار با مساحت 2هزار هكتار و مجوز واگذاري بيمارستان شهيد كلانتري راه آهن براي راه اندازي شهرك فني و حرفه اي يا آموزشكده فني آموزش و پرورش عنوان كرد.
وي در خصوص تاثيرات سفرهاي رئيس جمهور به استان گفت: اين سفرها موجب مي شود هيئت دولت و در راس آن رئيس جمهور از نزديك شاهد مسائل و مشكلات مردم و عقب افتادگي استان باشد. و اين مشكلات را از نزديك لمس كنند تا با برنامه ريزي دقيق، بودجه هاي هدفمندي براي رفع مشكلات مردم و همچنين توسعه استان اختصاص دهند.
فرماندار انديمشك همچنين در زمينه ميزان پيشرفت مصوبات سفر اول هيئت دولت به اين شهرستان اظهار داشت: 70درصد مصوبات سفر اول هيئت دولت محقق شده و مابقي آنها نيز به علت كمبود اعتبارات پيش بيني نشده، اجرا نشده اند كه اميدواريم در سفر دوم هيئت دولت به شهرستان بودجه لازم جهت تكميل اين مصوبات اختصاص يابد.
كرمي در مورد مصوبات اجرا نشده و معطل مانده شهرستان انديمشك گفت: متاسفانه براي احداث پتروشيمي اين شهرستان به علت عدم تامين اعتبارات لازم اقدام اساسي صورت نپذيرفته است. همچنين پروژه احداث سد بالارود نيز به دليل عدم تامين اعتبار و عدم احداث پست هاي برق و خطوط برق صورت نگرفته است.
ايذه
فرماندار ايذه نيز نيازهاي اصلي شهر خود را چهار بانده كردن محور ايذه- با غملك براي كاهش ترافيك سنگين اين محورها و احداث شبكه فاضلاب و تصفيه خانه ايذه كه مطالعاتش به اتمام رسيده و همچنين احداث سد كارون 2 در منطقه سوسن عنوان كرد.
خداداد محمدي انتقال آب از سد كارون 3 به دشت ايذه را از ديگر نيازهاي اين شهر دانست و افزود: انتقال آب به دشت ايذه علاوه بر آبياري اراضي پايين دست سد موجب اشتغال و رونق اقتصادي منطقه مي شود.
وي در خصوص اثرات سفرهاي استاني هيئت دولت خاطر نشان ساخت: اين سفرها از اثراتي همه جانبه برخوردار است زيرا ديدار مستقيم با مردم هم موجب شادماني و دلگرمي آنان مي شود و هم پروژه هايي كه پس از سفر تصويب مي شود موجبات رضايتمندي مردم را فراهم مي آورد.
محمدي از اجرايي شدن بيش از 50درصد مصوبات سفر اول هيئت دولت در شهرستان ايذه خبر داد و گفت: در بخش هاي آبرساني روستايي، احداث مجتمع هاي ورزشي و احداث راه روستايي پيشرفت خوب و قابل توجهي داشته ايم كه ماحصل آن 4سالن ورزشي، پروژه آبرساني سوسن شرقي و مجتمع آبرساني مرقاب و 65كيلومتر راه روستايي است.
ماهشهر
بهنام مريدي فرماندار ماهشهر در گفت وگو با خبرنگار ما آب، فاضلاب و اشتغال را سه مشكل و نياز اساسي ماهشهر عنوان كرد و افزود: موضوع فاضلاب يكي از اساسي ترين مشكلات ماهشهر است كه در صورت تخصيص اعتبار، حل خواهد شد.
وي اضافه كرد: البته تاكنون كارهاي مؤثري جهت حل مشكل فاضلاب شهر انجام شده اما رفع اين امر نيازمند رقم درشتي است كه در صورت تخصيص اين مشكل بخصوص در بندر امام و ماهشهر حل خواهد شد. وي مشكل بعدي شهر را موضوع آب عنوان كرد.
وي از ظرفيت آب به عنوان مشكل بعدي شهر نام برد و گفت: ما هر ساله در تابستان با كمبود ظرفيت آب ماهشهر مواجهيم كه اميدواريم در سفر دوم رياست جمهوري به اين مسئله نيز توجه شود.
وي افزود: مسئله اشتغال و موضوع بومي سازي و جذب نيروهاي بومي در شركتهاي صنعتي و پتروشيمي نيز از جمله مشكلات اساسي ماهشهر است كه اميدواريم هيئت دولت به اين امر نيز عنايت داشته باشند.
مريدي ميزان تحقق مصوبات هيئت دولت در سفر اول را در خصوص ماهشهر 70درصد اعلام كرد و افزود: تعداد زيادي از مصوبات هيئت محترم دولت طي سفر اول به استان خوزستان به طور كلي محقق شده كه از جمله آنها مي توان به الحاق 3 صنعت به سايت منطقه ويژه، راه اندازي پايانه صادراتي، مصالح ساختماني و پيشرفت 95درصدي روشنايي حدفاصل ماهشهر تا شهر چمران اشاره كرد.
وي در خصوص ارزيابي سفرهاي استان هيئت دولت گفت: سفر اول هيئت دولت به استان خوزستان بيش از 250 مصوبه براي استان را در پي داشت. اين پروژه ها كه اكثريت آنها تاكنون اجرايي شده اند و در سفر دوم هم قطعاً از سوي رئيس جمهور پيگيري خواهند شد، مي تواند آثار خوبي را براي مردم استان داشته باشد.
مسجد سليمان
امام جمعه مسجد سليمان نيز در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: به عنوان اولين جمله بنويسيد مسجدسليمان شهر ام المشاكل است و اين فضا در سطح كشور هم زبانزد گشته است.
حجت الاسلام والمسلمين محمدصادق اميني جابجايي سريع مناطق ممنوعه كه بر روي نفت و گاز زندگي مي كنند و رفع مشكل آب و فاضلاب را از مشكلات اوليه شهر مسجدسليمان عنوان كرد و افزود: روزي يك ساعت آب مي آيد و مردم مجبورند براي 24 ساعت آينده خود ذخيره كنند. سيستم فاضلاب هم كه اصلا وجود ندارد و آنچه هست متعلق به 70-60 سال پيش و زمان انگليسي ها است.
وي احداث محور جديد و ميانبر اهواز- مسجدسليمان كه 45 دقيقه اين مسير را كوتاهتر مي كند را اولويت ديگر اين شهر عنوان و خاطرنشان كرد: اشتغال نيز در مسجدسليمان بيداد مي كند و علت آن طرح هايي است كه مديران ناكارآمد آن را اجرا نكرده اند اين تنها به دولت بر نمي گردد، بلكه مديريت شهري ضعيف است.
شوشتر
سيدمحمد سادات ابراهيمي نماينده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شوراي اسلامي، حل بحران شركت كاغذسازي كارون، توسعه، تكميل و تجهيز بيمارستان خاتم و تامين اجتماعي، اجراي طرحهاي آب و فاضلاب شهري و روستايي و تسريع در اجراي پل شطيط را مهمترين مشكلات و نيازهاي شهرستان شوشتر و احداث بيمارستان، تكميل سد عظيم گتوند عليا و اجراي طرحهاي آبياري و زهكشي زمينهاي كشاورزي دشت بزرگ و آب بيدها را مهمترين خواسته مردم گتوند عنوان كرد و افزود: انجام سفرهاي استاني رئيس جمهور داراي محاسن فراواني است، از جمله مشاهده و لمس مشكلات مردم از نزديك و رو در رو قرار گرفتن با مردم و صحبت با آنها و قول و قرار دادن به آنهاست كه اين مسئله باعث مي شود مسئولان امر ملزم به پيگيري مشكلات شوند.
وي حسن ديگر اين سفرها را عدم اكتفاي مسئولان به آمارهاي صوري دانست و گفت: همين ملاقات هاي حضوري و چهره به چهره با مردم به ديگر مسئولان از جمله استاندار و فرماندار نيز سرايت كرده و ارتباط دولت با مردم سهل الوصول مي شود.
وي ضمن انتقاد از عدم اجراي برخي از مصوبات گفت: نبايد اعتبارات تملك دارايي ها را به حساب سفرهاي استاني گذاشت و انتظار نمايندگان از دولت اين است كه اعتبارات قابل توجهي غير از اعتبارات استاني جهت پروژه هاي مصوب منظور كنند.
يكي از خبرنگاران شهرستان شوشتر در گفت وگو با خبرنگار اهواز گفت: شهرستان شوشتر با بيش از 300هزار نفر جمعيت تنها يك پل دارد و اين امر مسائل و مشكلات عديده اي را براي مردم شهر به وجود آورده، چرا كه نيمي از جمعيت شهر و بيش از 20هزار نفر از دانشجويان و كارگران و كارمندان كارخانجات و شركتهاي عظيم و بزرگي همچون كشت و صنعت كارون و شركت امام خميني وغيره در آن سوي پل قرار دارند كه روزانه بايد از اين پل عبور كنند و همين امر باعث به وجود آمدن ترافيك هاي طويل المدت بر روي پل و همچنين باعث اتلاف وقت و انرژي مفيد مردم مي شود.
كوروش حاجي پور افزود: متاسفانه كار ساخت پل دوم بسيار كند و لاك پشت وار پيش مي رود و تاكنون فقط 30 تا 40درصد پيشرفت فيزيكي داشته كه متاسفانه وزارت راه و ترابري كه كار احداث اين پل را بر روي رودخانه كارون در حال اجرا دارد، عمليات اجرايي آن روند كندي را در پيش گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: آقاي رئيس جمهور، الان كه در آستانه سفر دوم شما به استان خوزستان هستيد، مردم شهرستان شوشتر از شما فقط و فقط تقاضا دارند كه فكري به حال تنها پل اين شهر بكنيد و ساخت و تكميل پل دوم را مدنظر خود قرار دهيد و در تسريع احداث هرچه سريعتر پل اقدام كنيد.
دزفول
حجت الاسلام والمسلمين عسگري امام جمعه دزفول اشتغال زايي و احداث كارخانه ادوات كشاورزي در دزفول را عمده مشكل مردم دزفول دانست و اظهار داشت: باتوجه به اينكه دزفول قطب كشاورزي خوزستان محسوب مي شود، لازم است در سفر دوم رئيس جمهور و هيئت دولت جهت اشتغال جوانان و احداث كارخانه ادوات كشاورزي اقدام كنيد.
وي افزود: صنايع بسته بندي و تبديل محصولات كشاورزي و احداث و تكميل راه هاي ارتباطي و همچنين رفع مشكلات فرودگاه دزفول از نيازهاي اساسي مردم دزفول است.
امام جمعه دزفول سفر رئيس جمهور و هيئت دولت را خوب و مثبت ارزيابي كرد و گفت: گزارشات رسيده به اينجانب نشان مي دهد كه مصوبات دولت نهم در سفر اول به خوبي در حال انجام است و حتي بعضي پروژه ها 100درصد انجام شده است.
وي افزود: اين موضوع هم اكنون از مهمترين دغدغه هاي مسئولان استان محسوب شده و در جريان سفر دوم رئيس جمهور به اين استان بطور جدي مطرح خواهد شد.
آوايي با اشاره به اينكه طي ساليان پس از جنگ تحميلي براي بازسازي خوزستان اقدام قابل توجهي صورت نگرفته، تصريح كرد: متأسفانه خسارات وارد شده به اين استان از نوع روبنايي فرض شده است و اين در حالي است كه حملات موشكي و هوايي دشمن طي دوران دفاع مقدس آسيبهاي جبران ناپذيري را به زيرساختها از جمله آب، برق، فاضلاب و راه وارد كرد.
نماينده مردم دزفول تخصيص نيافتن اعتبارات كافي عمراني در آن دوران به خوزستان را از ديگر موضوعاتي دانست كه باعث بالا رفتن بيش از پيش عمق عقب ماندگي ها در استان شده است.
فرماندار دزفول نيز در گفت وگو با خبرنگار ما گفت: در سفر اول رياست جمهوري و هيئت دولت به شهرستان دزفول 106 پروژه مصوب شد كه در حال حاضر 80 درصد آنان اجرايي شده كه شامل پروژه هاي ورزشي، افزايش توان قدرت شبكه هاي تلويزيوني، تامين بخشي از ناوگان اتوبوسراني شهري، كمك به تجهيز شهرداري ها و دهياري هاي دزفول و شهرهاي تابعه، كمك و تجهيز فضاهاي آموزشي، نصب 19 آنتن ماهواره اي BTS، كمك به پايانه صادرات گل و گياه، تبديل مجتمع آموزشي جندي شاپور به دانشگاه جندي شاپور در دزفول، صدور مجوز دانشكده پزشكي توسط مسئولان ذي ربط، اجراي زيرساختهاي گل و گياه دارويي و زينتي، زه كشي اراضي كشاورزي شرق دزفول، مرمت و احداث سيل بندها و انهار كشاورزي، اجراي پل ميانرود، تكميل زيرساختهاي شهرك هاي صنعتي، مطالعات فاضلاب شهرك هاي صنعتي و تملك زمين جهت احداث شهرك شماره 4دزفول است.
مهندس حميد قناعتي با بيان مطالب فوق در مورد ارزيابي سفر اول رياست جمهوري به شهرهاي ايران و بخصوص خوزستان اظهار داشت: يكي از ابتكارات دولت نهم برقراري و اجراي سفرهاي استاني است كه اقدامات عملياتي اين دولت را با ساير دولتها مجزا مي كند. اين سفرها نوعي ارتباط دولتها با مردم و جامعه است كه مردم، مسئولان ارشد نظام را در بين خود احساس مي كنند.
فرماندار دزفول به اجراي پروژه گازرساني به منطقه ميانرود، دزآب صفي آباد و 35 شهرك و روستاي اطراف شهرهاي جديد دزفول اشاره كرد و افزود: در فاز اول 144 كيلومتر خط انتقال گاز در قسمت شهرهاي جنوبي دزفول و روستاهاي اطراف داشته ايم كه در هفته دولت به بهره برداري رسيد و 8 هزار خانوار به مشتركين گاز افزوده شد.
قناعتي در پايان گفت: از پروژه هاي بسيار مهم و مورد درخواست مردم احداث آزادراه اهواز، شوشتر، گتوند، دزفول، پل زال به سمت خرم آباد است كه اميدواريم در سفر دوم رياست جمهوري نهايي شود.
شوش
فرماندار شوش نيز در گفت وگو با خبرنگار ما در تشريح مشكلات و معضلات شهرستان خود گفت: مشكلات و معضلات كه در شهرستان زياد است ولي به سه مشكل اساسي اشاره مي كنم. يكي از مشكلاتي كه با آن مواجهيم و در سفر اول رياست جمهوري نيز مصوب شد ولي انجام نشد، احداث دانشكده باستان شناسي در شهرستان شوش با توجه به آثار تاريخي و باستاني اين شهرستان بود. مشكل ديگر زهكشي و كانال كشي زمين هاي كشاورزي غرب كرخه است كه مي تواند در اشتغال منطقه مؤثر باشد و همچنين احداث دو پل (برروي رودخانه كرخه)، يكي پل شهيد ناجيان و يكي پل (روستاي) سن بهادل است.
هنديجان
امام جمعه هنديجان نيز بهره گيري از ظرفيت هاي موجود در زمينه پرورش ماهي و ميگو در زمين هاي شوره زار ساحلي، تكميل شبكه كانال كشي و زه كشي زمين هاي پايين دست سد آسك جهت تقويت كشاورزي هنديجان و همچنين تقويت تعاوني هاي مسكن مهر را سه نياز اصلي اين شهرستان عنوان كرد.
حجت الاسلام والمسلمين غبيشاوي حضور رئيس جمهور و هيئت دولت در استانها را پديده اي مبارك و باارزش دانست و گفت: از اين طريق مشكلات مردم را لمس و از نزديك از معضلات و ظرفيت هاي مختلف منطقه آگاهي پيدا مي كنند.
وي پيرامون اجراي مصوبات سفر اول در هنديجان اظهار داشت: برخي مصوبات حدود 50 تا 60 درصد پيشرفت داشته اند كه مي توان به تكميل بيمارستان و احداث سالن هاي ورزشي اشاره كرد، اما برخي از مصوبات نظير تكميل پروژه آبرساني به روستاهاي فاقد آب به كندي پيش مي رود.
غبيشاوي با اشاره به اينكه مصوبات سفر به خوبي و آنگونه كه بايد اجرا شود نبوده است، گفت: راه اندازي طرحهاي زودبازده به طور كلي معطل است و علت آن شرايط سخت صدور پروانه احداث پروژه ها و مراحل دريافت تسهيلات بانكي است بطوريكه در شهرك صنعتي هنديجان تا به حال حتي يك پروژه احداث و راه اندازي نشده است.
فرماندار شهرستان هنديجان نيز در گفت وگو با خبرنگار ما سه نياز اولويت دار شهرستان را شامل ايجاد قطب گردشگري در منطقه بحرمان، معافيت گمركي و مالياتي ده ساله و ايجاد بازار بزرگ كالاي همراه ملوان و ايجاد صنايع پايين دست پتروشيمي و صنايع فولاد، ذكر كرد.
وي در خصوص تحقق مصوبات سفر اول هيئت دولت نيز خاطرنشان كرد: برخي از مصوبات به طور صددرصد و برخي بين 50 تا 70 درصد اما يكي دو مورد نيز در حد صفر باقي مانده است.
بهبهان
فرماندار شهرستان بهبهان، چهار بانده كردن جاده بهبهان- رامهرمز كه در حال حاضر هم بار ترافيكي و ترانزيتي زيادي دارد و هم حادثه خيز است، ساماندهي كانال بزرگ آبخروار كه فاضلاب شهري در آن باعث بيماري و مشكلات عديده اي براي شهروندان شده است، همچنين ساخت دانشگاه و اعتبارات بانكي براي بنگاه هاي زودبازده را از مهمترين نيازهاي اين شهرستان عنوان كرد.
حائري سفرهاي هيئت دولت را داراي ثمرات و نتايج بسيار خوب و از ابتكارات عملي رئيس جمهور دانست و گفت: در اين سفرها رئيس جمهور و هيئت دولت با مشكلات و نيازهاي مردم آشنا شده و با برنامه ريزي به دنبال رفع مشكلات آنها در حد توان برمي آيند.
وي درخصوص مصوبات اجرا نشده سفر اول نيز گفت: بيمارستان شهر آغاجاري، سد خيرآباد، سد زهره و سد تنگ بن كه البته مشاور با بررسي ها و تحقيقاتي كه در منطقه انجام داد اظهار داشتند كه در اين مناطق سد جواب نمي دهد و بايد بند زده شود كه آن هم بايد زيرنظر جهاد كشاورزي باشد كه در سفر دور دوم به عنوان يك مصوبه منظور خواهد شد، نيروگاه برق 1000 مگاواتي بخش خصوصي كه 150 هكتار زمين در اختيار آنها قرار داده ايم و همچنين بيمارستان نيمه تمام ولي عصر(عج) كه به علت عدم اعتبار لازم تاكنون هيچ اقدامي صورت نگرفته، از جمله طرح هاي اجرا نشده اند.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: ولي در دو سه جلسه گذشته كه با مسئولان شهرستان، امام جمعه نماينده شهرستان و مسئولان استاني كه به مراكز مراجعه داشته ايم مبلغ 3 ميليارد تومان براي آن اختصاص دادند و اميدواريم هرچه سريعتر ساخت اين بيمارستان اجرايي شود.
خرمشهر
فرماندار خرمشهر پيرامون نيازهاي اساسي اين شهرستان گفت: ايجاد فرصت هاي شغلي از طريق اصلاح زمين هاي كشاورزي و ايجاد صنايعي كه از قبل در استان كلنگ زني شده اند، منطقه آزاد و تاثيرش در عمران و كاهش بيماري، كالاي همراه مسافر و بحث وضعيت مالي شهرداري و عمران شهري از مباحث عمده مورد طرح در سفر دوم هيئت دولت است.
آملازاده 250 كيلومتر گازرساني، احداث 6سالن ورزشي چند منظوره، پيشرفت 60درصدي خط راه آهن خرمشهر- شلمچه، پيشرفت 60 درصدي طرح تامين و توليد آب شهرستان خرمشهر را از ديگر پروژه هاي در دست اجرا معرفي كرد و گفت: آبرساني به 12 روستا، توسعه باغات، احداث 42 كلاس درس در قالب 5 مدرسه و توسعه فضاي آموزشي دانشگاه علوم و فنون خرمشهر از ديگر پروژه هايي است كه به بهره برداري رسيده اند.
فرماندار خرمشهر طرح هاي معوق را خريد سي تي اسكن و آماده سازي زمين هاي واگذار شده مناطق 90 و 120 هكتاري عنوان كرد و گفت: از اعتبارات آماده سازي مصوب تنها 10درصد آن پرداخت شده است.
شادگان
نماينده مردم شادگان در مجلس شوراي اسلامي پيرامون اولويت هاي اساسي اين شهرستان به خبرنگار ما گفت: عمده ترين مشكل شادگان آب شرب آن است كه براساس گزارش رسمي بهداشت آب اين شهرستان داراي 50درصد آلودگي است البته مناطقي كه از آب برخوردارند.
مجيد ناصري نژاد مشكل آب كشاورزي را مشكل ديگر اين شهرستان عنوان و خاطر نشان كرد: با توجه به اينكه پايين دست سد مارون هستيم واين سد بسته شده، دو ماه است رودخانه خشك است و وضعيت كشاورزان منطقه نيز رو به بحران مي رود چرا كه كشت آنها به طور كامل از بين رفته است.
وي در ادامه گفت: در بحث برق نيز وضعيت مطلوبي نداريم و احتمال مي رود با آغاز فصل گرما مشكلات سال گذشته تكرار شود. همچنين در بخش اشتغال نيز شادگان بالاترين نرخ بيكاري منطقه را دارد و طبق آمار رسمي نرخ بيكاري اين شهرستان 35درصد است كه بحران هاي اجتماعي، خانوادگي و فقر را در پي دارد.
وي بابيان اينكه مصوبات سفر اول در شادگان اجرا نشده، اظهار داشت: احياي بندر تجاري خور دورق و شادگان از مصوباتي است كه در حضور مردم از سوي رئيس جمهور اعلام شد ولي تاكنون هيچ گونه اقدامي در اين راستا صورت نگرفته است. همچنين پتروشيمي شادگان نيز از ديگر مصوبات سفر اول بود كه متوقف مانده است.
آبادان
فرماندار آبادان هم در ادامه گزارش در مورد مشكلات و نيازهاي حياتي شهرش گفت: احيا مجدد رديف بازسازي مناطق جنگ زده خوزستان اولين ضرورت آبادان است كه مورد اعتراض مسئولان محلي است چرا كه بازسازي اين مناطق به اتمام نرسيده و بسياري از زيرساخت هاي شهري در آبادان و خرمشهر تكميل نشده است كه از آن جمله مي توان به طرحهاي زيرساخت شهري نظير فاضلاب، آسفالت و زيرساخت هاي اقتصادي اشاره كرد كه احيا مجدد اين رديف اعتباري در برنامه پنجم توسعه رونق و حيات منطقه را در پي خواهد داشت.
سيد خلف موسوي تأمين اعتبار بخشي از طرحهاي نيمه تمام سفر اول را ديگر نياز اساسي آبادان عنوان كرد و افزود:تكميل طرح آبياري و زهكشي جزيره آبادان كه 16هزار هكتار از اراضي و نخلستانهاي آبادان را تحت پوشش مي برد، بزرگترين طرح نخيلات كشور است كه وضعيت كشاورزان آباداني را متحول خواهد ساخت.
وي سفرهاي استاني هيئت دولت را يكي از موفقيت هاي منحصر به فرد دولت نهم دانست و اظهار داشت: اين سفرها نه تنها به عنوان الگوي جديد مديريت در ايران بلكه مي تواند به عنوان مديريتي در دنيا مورد استفاده قرار گيرد چرا كه پيش از اين خيلي ها تشكيل جلسه و استقرار دولت در مراكز استانها را امري غيرممكن قلمداد مي كردند.
موسوي خاطرنشان كرد: ولي دكتر احمدي نژاد با اين اقدام انقلابي توانست اين مهم را محقق كرده و كليه دولتمردان را به مناطق محروم بكشاند و علاوه بر آثار و بركات معنوي موجب حل و فصل مشكلات مناطق مي شود.
وي در خصوص مصوبات سفر اول نيز گفت: آبادان در سفر اول 38 مصوبه داشته كه 24 مصوبه به طور كامل اجرا و 10 مصوبه در حال اجراست و 4 مصوبه به دلايلي تاكنون اجرا نشده اند كه عبارتند از لايروبي اروندرود كه نياز به توافق با طرف عراقي دارد كه توسط وزارت خارجه در دست پيگيري است. همچنين وامهاي بازسازي و تأمين اعتبار آبرساني 7 روستا از سوي وزارت نفت از ديگر مصوبات معوق سفر اول است.
فرماندار آبادان آبرساني به آبادان و اروندكنار و روستاهاي تابعه با 250 ميليارد ريال از محل اعتبارات سفر كه بزرگترين طرح آبرساني جنوب خوزستان است را از مهمترين مصوبات در حال اجرا عنوان كرد و افزود: گازرساني به شهر آبادان و روستاهاي اطراف كه براي 5500 خانواده ظرفيت اشتراك پذيري ايجاد شده بيش از 95درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
وي از راه اندازي بندر اروندكنار در آذرماه امسال توسط وزير راه كه از مصوبات سفر اول بود خبر داد و گفت: تجهيز بيمارستان طالقاني آبادان و راه اندازي مجدد بيمارستان شهيد بهشتي به طور كامل و تكميل بيمارستان اروندكنار از ديگر طرح هاي در دست اجرا است.
هفتكل
بهترين دستاوردي كه دولت عدالت محور نهم براي هفتكل به ارمغان آورد ارتقاي آن به شهرستان بود.
حجت الاسلام والمسلمين علي ابراهيمي پور امام جمعه شهرستان هفتكل با بيان مطلب بالا در گفت وگو با خبرنگار كيهان، يكي از مشكلات و معضلات مردم هفتكل را دفع غير بهداشتي فاضلاب در كانالهاي روباز عنوان كرد و افزود: با وجود دستور رئيس جمهور مبني بر حل مشكلات فاضلاب هفتكل متأسفانه روند اين پيگيريها نمود ظاهري چشمگيري ندارد هر چند مسئولان مربوطه اعلام كردند كه فاز اول مطالعات اين پروژه را به اتمام رساندند.
وي از دولت خواست براي حل مشكلات فاضلاب هفتكل از اعتبارات ملي و شركت نفت هزينه كند زيرا هفتكل هم يكي از شهرهاي نفت خيز كشور اسلامي است كه مسئولان نبايد از آن غافل شوند.
سه شنبه 26 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: کيهان]
[مشاهده در: www.kayhannews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 365]
-
گوناگون
پربازدیدترینها