واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: شهردارشيراز: شهرداري مطالبات خودراطلب مي كند صدقه بگيرنيست
شيراز- شهردار شيراز با بيان اينكه ماازاكثر ادارات طلب داريم ، گفت: دستگاه هاي دولتي همواره خواستار اين هستند كه عوارض خود را به شهرداري يا نپردازند و يا كمتر بپردازند وبعضا تصور مي كنند كه صدقه به شهرداري مي دهند.
به گزارش ايرنا؛ مهندس مهران اعتمادي ؛ دوشنبه در نشست خبري با خبرنگاران اظهار داشت: هم اينك دستگاه هاي دولتي موجود درشيراز افزون بر300 ميليارد ريال به شهرداري شيراز بدهكارند.
وي ادامه داد: انتظار داريم دستگاه هاي دولتي ديون خود را هم در زمينه عوارض نوسازي و هم در زمينه ساخت و سازهايي كه در سنوات اخير در شهر شيراز داشته اند به شهرداري بپردازند .
اعتمادي افزود: دستگاههاي دولتي تصور مي كنند كه شهرداري با اعتبارات دولتي اداره مي شود و از اين حيث ما هم نگران هستيم و هم گلايه مند زيرا اين اين دستگاه ها هم در گذشته و وهم اينك انتظاردارند خدمات را بصورت رايگان از شهرداري دريافت كنند.
وي گفت: دستگاه هاي دولتي در پرداخت ساير قبوض خود روند كار را به راحتي انجام مي دهند ولي برخي از اين دستگاه ها در زمان پرداخت قبوض نوسازي و يا عوارض خود تصور مي كنند مي خواهند به شهرداري صدقه بپردازند.
اعتمادي افزود:شهرداري شيراز در قبال خدماتي كه شمار آنها به 315 وظيفه مي رسد انتظار دارد دستگاه هاي دولتي هم با اين سازمان همكاري لازم را داشته باشد.
شهردار شيراز بيان كرد: بدون ترديد در صورت عدم پرداخت عوارض نوسازي و ساختمان از سوي دستگاههاي دولتي ؛ بار آن را مردم طور مستقيم متحمل مي شوند زيرا 95 درصد از اعتبارات شهرداري غير دولتي است و منابع تامين اين درآمد شهروندان هستند.
اعتمادي با اشاره به اينكه مسوولان استان فارس قول مساعد در زمينه همكاري مبني بر اخذ ديون شهرداري شيراز از دستگاههاي دولتي را به ما داده اند افزود: همچنين در حوزه اداري و مالي شهرداري تلاش دارد حركت خود را به سمت تعامل در قالب تهاتر در خدمات مختلف يا تهاتر با زمين هايي كه مناسب براي شهرداري است ؛ با دستگاههاي مختلف دولتي دنبال كند تا با اين شيوه نيز به بودجه دستگاههاي دولتي نيز فشاري تحميل نشود.
وي گفت: در صورتي كه دستگاههاي دولتي نتوانند در اين شيوه نيز با شهرداري به نتيجه برسند ما نيز از راههاي قانوني خود براي اخذ مطالبات شهرداري ؛ بطور جد استفاده خواهيم كرد.
اعتمادي بيان كرد: نيروهاي مسلح؛ دانشگاه هاي شيراز؛آزاد و پيام نور از جمله بدهكاران به شهرداري شيراز هستند وهنگامي كه ما از ابزارهاي قانوني براي وصول مطالبات شهرداري اقدام مي كنيم، بعضا دستگاه هاي بدهكار تلاش مي كنند كه از طرق سياسي در اين زمينه بر ما فشار بياورند ولي مطمئنا ما در اين زمينه كوتاه نخواهيم آمد.
وي در خصوص فعاليت هاي شهرداري شيراز در حوزه فني و عمراني بيان داشت: امسال 60 پروژه عمراني يا افتتاح و به بهره برداري رسيده است و يا در هفته دولت كلنگ آنها به زمين زده شده است.
اعتمادي اضافه كرد: از جمله اين پروژه ها ؛ لوله گذاري آب هاي سطحي است و در اين خصوص طي شش ماه نخست امسال ؛ صد در صد اعتبار آن جذب شده است و بخش قابل توجهي از آن در جنوب شيراز از جمله در شهرك شهيد دستغيب شيراز؛ هزينه شده است.
او بيان داشت: در حوزه اداري و مالي ؛ به نسبت پيش بيني هاي صورت گرفته طي هشت ماه امسال حدود75درصد تحقق بودجه را داشتيم كه با توجه به ركود موجود در بازار و مشكلاتي كه در عرصه ساخت و ساز وجود دارد اين ميزان ؛ رقم مناسبي است و نگران هستيم با توجه به ركودي كه در بازار به ويژه در آذرماه امسال مشهودتر بود اميدداريم كه در سه ماه پايان سال با رشد تقاضاي تقاضاي ساخت و ساز و توليد مسكن باشيم.
شهردار شيراز گفت: ركود در اين بخش ضررهاي جبران ناپذيري هم براي بخش مسكن و هم براي تحقق بودجه شهرداري ها دارد به سبب اينكه اتكاي شهرداري ها بيشتربه بخش ساخت و ساز است و اين خاص شهرداري شيراز نيست و اگر چه شهرداري شيراز بطورنسبي كمتر از ساير كلان شهرهاي اتكا به درآمدهاي ساخت و ساز و خصوصا در مقوله تراكم ساختماني است كه شيراز پايين ترين رتبه را در بين كلان شهرها دارد و اين امر خود امتياز مثبتي در اين زمينه است.
اعتمادي افزود: همچنين در حوزه اداري و مالي تلاش شهرداري شيراز مكانيزه كردن درآمدهاي شهرداري هم در ساختارهاي مختلف شهرداري كه مشتمل بر 45 مركز مركز توليد درآمد هزينه است و از اين حيث بسيار گسترده است و هم در بخش عرضه خدمات به شهروندان در حال پيگيري و انجام است.
وي گفت: در حوزه درآمدي نيز عقب ماندگي كه در سه ماهه اول و دوم امسال نسبت به اخذ وام داشتيم بخش عمده اي از آن در سه ماهه سوم انجام شد و بخش عمده اي از رقم 500 ميليارد ريال وامي كه توسط شوراي شهر شيراز مصوب شد از بانك ها اخذ شد.
شهردارشيراز افزود: امروز نيز كلنگ 10 پروژه با اعتباري افزون بر 600 ميليارد ريال به زمين زده خواهد شد كه اين امر به لحاظ عددي و هزينه اي يك جا سابقه نداشته است و معادل سه سال كاري برخي از سنوات شهرداري شيراز است.
اعتمادي بيان داشت: پروژه بزرگراه آرين؛ تقاطع غير همسطح ميدان دفاع مقدس؛ تقاطع غير همسطح ساحلي شمالي – پل شهيد پرويزي؛ محوطه سازي بند نهر اعظم؛ احداث آتش نشاني والفجرو پروژه پارك كوهستان سايه از جمله اين پروژه هاست.
وي گفت: پروژه بزرگراه آرين شيراز با هدف ايجاد و تكميل رينگ دور شهر و اتصال آن به تونل ايحان از طريق اتصال به كمربندي غرب شيراز و بزرگراه كوهسار مهدي در نظر گرفته شده است .
شهردار شيراز؛ همچنين هدف از اجراي پروژه تقاطع غير همسطح ساحلي شمالي – پل شهيد پرويزي؛ شيرازرا بهبود عبور و مرور و روان سازي ترافيك در رفت و آمد تقاطع هاي ساحلي شمالي و جنوبي با بلوار اصلي در اين منطقه عنوان كرد.ك/2
679 /675
دوشنبه 25 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]