واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سيره نبوي و علوي برترين الگو براي رفتارسازي است
ساري - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در مازندران با حضور در آيين اختتاميه سومين جشنواره فرهنگي هنري سيره نبوي و علوي در ساري، پيروي از ائمه اطهار (ع) را والاترين الگوي رفتاري دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، آيت الله نورالله طبرسي پيش از ظهر شنبه در آيين اختتاميه سومين جشنواره سيره نبوي و علوي گفت: رفتار و منش پيامبر اعظم(ص) بزرگترين سرمشق هدايت بشري است و تاسي از اين بزرگان در زندگي، والاترين نعمت خدادادي است.
وي افزود: سيره نبوي و علوي فقط يك گفتار و تئوري نيست، بلكه بايد با الگوپذيري از ائمه اطهار(ع) زندگي خويش را سامان داده و همواره خود را در حضور ايشان بپنداريم و سعي در عملي كردن اوصاف اين عزيزان در وجود خودمان داشته باشيم.
طبرسي همچنين با ارزيابي خوب و مثبت از برگزاري سومين دوره از جشنواره فرهنگي هنري سيره نبوي و علوي در استان مازندران، از زحمات مسئولان و دست اندركاران آن قدرداني كرد.
وي گفت: عبوديت و بندگي، خدمت به محرومين و خلق خدا از بارزترين جلوه هاي معصومين (ع) بوده و مسئولان فرهنگي كشور با برگزاري اينگونه فعاليت ها، بايد سعي داشته باشند تا الگوسازي براي جوانان را سرلوحه كارهاي فرهنگي قرار دهند.
نماينده ولي فقيه در مازندران اذعان داشت: اين جشنواره به خوبي نشان داده كه هنر با بهترين شكل ممكن مي تواند به نشر معارف حق و الهي بپردازد و اين نعمتي بس عالي براي اين افراد هنرمند است
در اين مراسم همچنين مديركل ارشاد خراسان شمالي از تلاش براي ترويج معارف ديني تقدير كرد و گفت: شناخت نهج البلاغه در جامعه بايد تقويت شود.
محمد رضا سوگندي گفت: بنيادهاي فكري و فرهنگي بايد با توليد آثار فاخر مبتني بر علم و دانش و نيز معرفت شناسي حقيقي، جزء جداناپذير اهداف نوآورانه در جشنواره هايي نظير جشنواره فرهنگي هنري سيره نبوي و علوي شود.
وي افزود: مطالعه و تحقيق يكي از اساسي ترين پشتوانه هاي علمي يك هنرمند محسوب مي شود و نشر و گسترش تعاليم ديني بايد هدفمند و نظام يافته باشد.
سوگندي در ادامه تصريح كرد: مخالفان نظام اسلامي سعي دارند با خدشه وارد كردن به نظام هاي علمي و پژوهشي كشورمان و مأيوس ساختن جوانان از مطالعه و تحقيق، آنان را به سوي انديشه هاي پوچ خود سوق دهند و ما بايد با بهره جويي صحيح از معارف الهي، جلوي اين حركت هاي خزنده را بگيريم.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان شمالي افزود: مسئولان فرهنگي بايد در شناساندن معارف نهج البلاغه به جوانان اين كشور بيشتر تلاش كنند و الحمدلله با برگزاري اين جشنواره، آثار گرانسنگ و قابل توجهي به دبيرخانه رسيد كه در خور تامل است.
شنبه 23 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]