پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851376711
4 ( عيار )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 ( عيار )
ميوه فروشي هاي خراسان شمالي ؛1860 بازرسي، 186 تخلف
بجنورد- خبرنگار قدس: مديركل سازمان بازرگاني خراسان شمالي گفت: قيمت ميوه در اين استان نسبت به استانهاي ديگر چندان بالا نيست و آن مقدار كم نيز به مشكل زيرساختي در استان برمي گردد.
كفاشي به خبرنگار ما گفت: كمبود رقابت در سطح استان، عدم خريد عمده فروشان استان از مبادي توليد ميوه، بالا بردن اجاره واحدهاي صنفي، عدم درج قيمت بر روي اقلام و وجود برخي از واحدهاي صنفي بدون پروانه از جمله مشكلات موجود در بازار ميوه و تره بار شهرستان بجنورد است.
وي افزود: بيش از 1860 مورد بازرسي طي سال جاري از ميوه فروشي هاي استان صورت گرفت كه منجر به تشكيل 186 پرونده تخلف شد.
به گفته وي اكثر ميوه فروشي ها و واحدهاي خرده فروشي، هفته اي حداقل يك نوبت كنترل مي شوند.
وي يادآور شد: ايجاد روزبازار كه در آن توليد كننده مستقيم، ميوه خود را عرضه كند، مي تواند تا حدودي مشكلات را در اين زمينه حل كند.
كفاشي تصريح كرد: به منظور بررسي نابسامانيهاي وضعيت ميوه و مشكلات موجود، جلسه شوراي نظارت و كنترل بازار تشكيل شد كه در اين جلسه ضمن تأكيد بر ساماندهي وضعيت غرفه هاي شهرداري مقرر گرديد به مدت دو هفته نسبت به شناسنامه دار كردن غرفه هاي مذكور در قالب ارايه پروانه فعاليت موقت از سوي اتحاديه صنف ميوه و تره بار فروشان اقدام و اين اتحاديه نسبت به جمع آوري واحدهاي بدون پروانه وارد عمل شود.
وي ادامه داد: با توجه به وضعيت نامناسب فعاليت واحدهاي سيار ميوه فروشي در سطح شهر، مقرر شد شهرداري نسبت به ساماندهي اين واحدها و استقرار آنان در مكانهاي مناسب اقدام كند.
وي تشكيل شركت پخش از سوي عمده فروشان ميوه با امكانات سورتينگ، بسته بندي و حمل و نقل را از جمله راهكارهاي دراز مدت عنوان كرد و افزود: اين سازمان آمادگي خود را در خصوص ارايه مجوز فعاليت شركت و ثبت آن اعلام مي كند.
وي با بيان اين كه آمار صحيح در خصوص تعداد صنفهاي فعال در زمينه ميوه وجود ندارد، گفت: به زودي اقدام لازم نسبت به شناسايي كل صنفها اعم از داراي پروانه، فاقد پروانه يا صنفهاي فعال با تداخل صنفي در سطح شهر بجنورد انجام مي گيرد.
وي افزود: در حالي كه در اين استان به ازاي هر 40 نفر يك واحد صنفي وجود دارد، ميانگين كشوري به ازاي هر 120 نفر يك واحد صنفي است.
وي افزود: با توجه به لزوم تنظيم بازار عرضه ميوه به صورت مستقيم، شهرداري به زودي جهت تبديل دوشنبه بازار به صورت موقت به بازار روز ميوه و تره بار و همچنين پيگيري جهت امكان سنجي و مكان يابي فضاهايي مناسب در سطح شهر جهت دسترسي سريع و آسان مردم به بازارهاي عرضه مستقيم ميوه اقدام مي كند.
وي خاطرنشان كرد: براي رفع مشكل مربوط به فاكتورهاي خريد و فروش، اتحاديه ميوه و تره بار بايد نسبت به ارايه فاكتورهاي متحدالشكل به صنوف و الزام آنها به ارايه فاكتورهاي معامله ممهور به مهر و امضاي فروشنده اقدام كرده و معاون بازرسي و نظارت اين سازمان نيز نسبت به كنترل فاكتورهاي خريد و فروش صنوف نظارت نمايد.
همكاري 17 هزار ساعته جوانان بسيجي نيشابور با جهاد كشاورزي
درود- خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي نيشابور گفت: جوانان بسيجي اين شهرستان طي سال جاري بيش از 17 هزار و 408 ساعت معادل 2 هزار و 176 نفر روز با جهاد كشاورزي همكاري كرده اند.
علي دهباشيان افزود: با هماهنگي و همكاري نيروي مقاومت بسيج سپاه طي اين مدت 45 نفر فارغ التحصيل دانشجوي دختر و پسر در رشته هاي زراعت، باغباني، گياه پزشكي، آبياري، خاك شناسي، علوم دامي و 40 نفر دانش آموز پسر در قالب طرح بسيج سازندگي در فعاليتهاي عمراني جهاد كشاورزي به كارگرفته شده اند.
وي عرصه هاي زراعت و باغباني از قبيل مبارزه با سن گندم، مبارزه با بيماريها و آفات درختان ميوه، نظارت بر سيستم هاي آبياري نوين، نظارت بر كار ماشين هاي كشاورزي، كمك به اجراي پروژه هاي مبارزه با آفات نباتي و جوندگان صحرايي و در زمينه هاي امور دام و دامپزشكي در خصوص بهبود كيفيت شير، مبارزه با انگل هاي خارجي دام و كمك به حفظ كاربري اراضي زراعي و باغي را محورهاي اين فعاليتها ذكر كرد.
مدير جهاد كشاورزي نيشابور اعتبار هزينه شده در طرحهاي بسيج سازندگي طي سال جاري را بيش از 80 ميليون ريال ذكر كرد كه با هماهنگي نيروي مقاومت بسيج نيشابور تأمين شده است.
وي هدف از اجراي اين طرح را آشنا ساختن جوانان تحصيل كرده با عرصه هاي كار و توليد و فعاليتهاي اجرايي ذكر كرد.
مهندس حسين علي تجلي پور رئيس مركز ترويج و خدمات جهاد كشاورزي زبرخان گفت: گروهي از باغداران و كارشناسان ناظر بخش زبرخان طي بازديدي يك روزه طرحهاي آبياري تحت فشار مزارع كلزاي اين بخش و طرح هاي زودبازده را مورد مشاهده قرار دادند و از نزديك در جريان فعاليت آنها قرار گرفتند.
با تلاش مسؤولان تا سه سال آينده محقق مي شود ؛ چهره اي متحول از فرودگاه شهيد هاشمي نژاد
خراسان امروز: استاندار خراسان رضوي گفت: پروتكل توسعه كمي فرودگاه در خراسان رضوي براي 50 سال آينده در حال تكميل است و بايد به توسعه كيفي فرودگاهها بپردازيم.
محمدجواد محمدي زاده در ديدار مديران فرودگاه بين المللي شهيد هاشمي نژاد مشهد، اين فرودگاه را ويترين خراسان رضوي معرفي كرد و گفت: به دليل تأثيرگذاري فضاي فيزيكي و خدمات ارايه شده به مسافران در فرودگاه، نبايد از تأثيرگذاري فرودگاه بر اذهان عمومي غافل شد.
وي با تقدير از اقدامهاي صورت گرفته در طرح توسعه فرودگاه مشهد گفت: در خراسان رضوي ظرفيت اقتصادي بالايي وجود دارد كه براي شكوفايي اين ظرفيت ها، فرودگاه و خدمات وابسته يك ضرورت است.محمدي زاده به برگزاري سه نمايشگاه خارجي در بغداد، تركمنستان و قزاقستان طي 15 روز توسط خراسان رضوي اشاره كرد و افزود: براي توسعه اين اقدامها و افتخارها در استان به خدمات فرودگاهي چشم دوخته ايم.
وي بر لزوم نظارت شديد بر فعاليتها و سرويسهاي ارايه شده در فرودگاه توسط دستگاههاي دولتي و غيردولتي تأكيد كرد و گفت: نظم دادن كار، كيفي كردن، توسعه و تعميق فعاليتها و خدمات ارايه شده در فرودگاه، بر عهده اداره كل فرودگاه هاي مشهد مي باشد.
استاندار با بيان اينكه مشهد در هيچ زمان ديگري شاهد چنين توسعه اي در حوزه فرودگاه ها نبوده است، افزود: اميدواريم با جذب اعتبارات لازم، تا سه سال ديگر چهره اي متحول از فرودگاه مشهد را شاهد باشيم.
اطلاعيه مهم دامپزشكي خراسان رضوي در مورد كشتار دام در روز عيد قربان
خراسان امروز: اداره كل دامپزشكي خراسان رضوي با صدور اطلاعيه اي اعلام كرد: همزمان با عيد قربان و با توجه به انجام سنت حسنه قرباني در اين روز، نظارت بهداشتي و شرعي بر كشتار دام در تمامي شهرستانهاي استان انجام خواهد شد.
در اين اطلاعيه آمده است: با توجه به فرا رسيدن عيد سعيد قربان و همچنين بازگشت حجاج بيت ا... الحرام و با عنايت به سنت حسنه قرباني و كشتار دام در معابر و منازل توسط خيرين و استقبال كنندگان، به اطلاع مي رساند كشتار دام خارج از كشتارگاه مخاطره آميز بوده و نه تنها سلامت شهروندان را تهديد مي كند، بلكه باعث آلودگي محيط زيست شده و امكان ابتلا به بيماريهاي خطرناك و مهلك مشترك بين انسان و دام از جمله تب مالت، سل، تب خونريزي دهنده كريمه كنگو، سياه زخم و صدها بيماري ديگر را بين افراد جامعه فراهم مي نمايد.
به همين دليل اين اداره كل در روز عيد قربان با همكاري مؤسسات خيريه، كشتارگاه صنعتي مشهد و همچنين كشتارگاه طرقبه و شانديز با هدف هدايت كشتار دامهاي قرباني به كشتارگاه تمهيداتي را براي اين روز در نظر گرفته است.
اين اداره كل از شهروندان خواست به منظور پيشگيري از مخاطرات مذكور و نيز استفاده بهينه از تمهيدات فراهم شده، دامهاي زنده را جهت كشتار به مؤسسات خيريه تحت نظارت دامپزشكي تحويل دهند تا در اسرع وقت ضمن انتقال دامها به كشتارگاه، عمليات كشتار و بسته بندي تحت نظارت بهداشتي دامپزشكي انجام و گوشت بسته بندي شده را دريافت نمايند.
تمامي خدمات در روز عيدقربان در كشتارگاههاي مشهد، طرقبه و شانديز به طور رايگان انجام مي شود.
ذبح دام در روز عيدقربان بايد در كشتارگاه انجام شود
خليل آباد- خبرنگار قدس: رئيس دامپزشكي خليل آباد گفت: همزمان با عيد سعيد قربان، كشتارگاه اين شهرستان فعال و آماده خدمت رساني به شهروندان است.
دكتر عباس محمدزاده از شهروندان خواست به منظور جلوگيري از آلودگي و ايجاد مشكلات روحي، رواني و بهداشتي از ذبح دام در نقاط مختلف پرهيز نمايند.
وي با اشاره به اينكه ذبح و قرباني دام در منازل و معابر موجب آلودگي محيط زيست و انتشار بيماريهاي قابل انتقال از دام به انسان مي شود، تأكيد كرد: كشتار دام بايد در كشتارگاههاي مجاز و مراكز تحت نظارت دامپزشكي صورت گيرد.لازم به ذكر است، شهرستان خليل آباد تنها داراي يك كشتارگاه قديمي است كه كمبود امكانات و مشكلات بهداشتي آن بارها در جلسات شوراي بهداشت مطرح شده است.
تغيير نام كارخانه سيمان جوين به جغتاي
جغتاي- خبرنگار قدس: فرماندار جغتاي در ديدار مديرعامل كارخانه سيمان جغتاي با بيان اينكه آغاز به كار اين كارخانه علاوه بر ثمره اقتصادي، مزاياي فرهنگي نيز به دنبال خواهد داشت، بيكاري را معضل مهمي در جغتاي عنوان كرد.
وي از مديران اين كارخانه خواست با توجه به وجود نيروي هاي متخصص در اين شهرستان، نيروهاي بومي را در كارخانه جذب نمايند.
مديرعامل كارخانه سيمان جغتاي نيز در اين مراسم با اعلام خبر تغيير نام كارخانه تصريح كرد: با توجه به استقلال شهرستان جغتاي و استفاده از امكانات اين شهرستان، نام كارخانه از جوين به جغتاي تغيير مي كند.
وي با اشاره به پيشرفت فيزيكي 85 درصدي كارخانه گفت: تا 6 ماه آينده كارخانه به بهره برداري مي رسد و در حال حاضر ماشين آلات آن در حال نصب مي باشد.
استقرار 11 گروه برف روبي در گردنه هاي خراسان جنوبي
بيرجند- خبرنگارقدس: مديركل راه و ترابري خراسان جنوبي از استقرار 11 گروه برفروبي و راهداري در گردنه هاي برفگير اين استان خبر داد.
مهندس ابراهيم نصري در حاشيه اعزام گروههاي برفروبي و راهداري زمستاني تصريح كرد: اين گروه ها با 30 دستگاه ماشين سبك و سنگين و 65 نفر نيروي عملياتي براي بازنگهداري بيش از 13 هزار و 500 كيلومتر از محورهاي استان تا بيستم فروردين ماه آينده در راههاي مواصلاتي، گردنه هاي برفگير و صعب العبور حضور خواهند داشت.
به گفته وي، اين گروه ها با همكاري پليس راه، هلال احمر و اورژانس به مسافران خدمات ارايه مي دهند.
وي افزود: علاوه بر گروه هاي مستقر در گردنه هاي برفگير، هشت تيم آماده با 25 دستگاه ماشين آلات، پشتيباني اكيپها را برعهده خواهند داشت.وي خاطرنشان كرد: زمستان سال گذشته، شن پاشي در جاده هاي استان به صورت دستي انجام مي شد، اما امسال با اختصاص اعتبارات ملي و استاني، چهار دستگاه نمك پاش مكانيكي، سه دستگاه گريدر و هشت دستگاه كاميون خريداري شده است.وي پيش بيني كرد: سال آينده، ماشين آلات راهداري اين استان به ميزان 100 درصد افزايش يابد.وي در پايان از مسافران خواست ضمن تجهيز وسيله نقليه خود به زنجير چرخ و وسايل ايمني، قبل از حركت وضعيت مسير مورد نظر خود را از سامانه گوياي وزارت راه و ترابري با شماره تلفن 121 جويا شوند.
مدير كل ستاد حوادث غيرمترقبه خراسان رضوي خبرداد؛ تداوم خشكسالي در 11 سال آينده
بجستان- خبرنگارقدس:فرماندار بجستان در جلسه ستاد حوادث غيرمترقبه اين شهرستان بافت فرسوده بجستان و روستاها را بسيار آسيب پذير عنوان كرد.
وي گفت: دو طرف خيابان مركزي اين شهرستان و بافت قديمي بسيار فرسوده بوده و اگر حادثه اي رخ دهد، پيامدهاي ناگواري را به دنبال خواهد داشت.غلامرضا كافي ادامه داد: اي كاش سال گذشته هم خشكسالي بود، زيرا سرمازدگي سرمايه مردم را به طور كامل از بين برده و با اين وضعيت به وجود آمده آمار مراجعان به بهزيستي و كميته امداد بيشتر شده و انتظار مي رود در آينده تعداد بيشتري به اين ادارات براي كمك روي بياورند.وي حمله گرگها به گله هاي گوسفند اطراف روستاها و شهر و اتلاف دامها بر اثر نبود تغذيه مناسب و نيز افت شديد محصول زعفران و قرار داشتن باغها، قنوات و خانه ها در مسير سيل را از مشكلات و دلايل آسيب پذير بودن مردم اين شهرستان در مقابل حوادث عنوان كرد.
در ادامه اين جلسه، مدير كل حوادث غيرمترقبه استانداري خراسان رضوي نيز خشكسالي در 94 درصد از استان را حاد عنوان كرد و گفت: با سياستگذاريهاي خوبي كه انجام شده اعتبارات مناسبي به اين امر اختصاص يافته است.
عرفانيان افزود: خشكسالي 85 درصد آبهاي روان را كم كرده و 95 درصد نيز كاهش بارندگي داشته ايم.
وي گفت: با توجه به پيش بيني هاي كارشناسان، اين روند در 11 سال آينده نيز ادامه داشته و افزايش دما نيز مزيد بر علت خواهد شد.او از كشاورزان و مسؤولان خواست نگران اين موضوع نبوده بلكه بايد خودشان را با شرايط ايجاد شده تطبيق دهند و ضمن تشويق كشاورزان را به آبياري قطره اي و كشت گلخانه اي هدايت كنند.
وي اضافه كرد: با توجه به اينكه 93 درصد از آبها در بخش كشاورزي مصرف مي شود، با تغيير الگوي كشت با هدف كاهش مصرف و بازدهي بيشتر، امكان دارد با يك سوم مصرف آب، توليد سه برابر داشته باشيم.
ارسال پستي اسناد مالكيت بجنورديها
بجنورد- خبرنگار قدس: در پي انعقاد قرارداد بين ادارات كل ثبت اسناد و املاك و پست خراسان شمالي، اسناد مالكيت اراضي و املاك شهرستان بجنورد پس از صدور به وسيله پست به آدرس مالكان در هر نقطه كشور تحويل مي گردد.
مديركل ثبت اسناد و املاك خراسان شمالي ضمن بيان اين مطالب گفت: اين قرارداد به منظور پيشگيري از اتلاف وقت، كاهش هزينه هاي مادي و معنوي ناشي از تردد و تسهيل در ارائه خدمات ثبتي به ارباب رجوع فعلاً در حوزه ثبتي شهرستان بجنورد منعقد شده است.
رحمتي زاده اظهار داشت: براساس مفاد اين قرارداد، مالكان پس از ارائه درخواست منضم به مستندات مالكيت و نيز پرداخت هزينه هاي دولتي و پستي و دريافت رسيد قانوني، درخواست مزبور را به باجه پست مستقر در اداره ثبت اسناد و املاك بجنورد تحويل مي دهند و ادامه عمليات صدور سند مالكيت به وسيله نماينده پست مستقر در ثبت پيگيري و پس از صدور سند مالكيت از طريق پست دو قبضه در مقصد تحويل مالكان مي شود.
كاهش شديد توليد زعفران در كاشمر
كاشمر- خبرنگار قدس: برداشت محصول زعفران در كاشمر به پايان رسيد.
مدير جهاد كشاورزي كاشمر با بيان اين مطلب گفت: سرماي زمستان گذشته و تداوم خشكسالي در سال جاري باعث كاهش ميانگين برداشت زعفران از 3/7كيلوگرم به حدود 700 گرم در هر هكتار شده است.
مهندس صوابي افزود: سرماي دي ماه گذشته باعث شد گياه زعفران از رويش مناسبي برخوردار نبوده و تغذيه مطلوبي نداشته باشد كه در نتيجه ضعيف بودن پيازها، كاهش تعداد گلها و ميزان عملكرد مزارع زعفران را به دنبال داشت.
وي خاطر نشان كرد: زعفرانكاران براي تقويت و افزايش رشد و گل دهي پيازها، عمليات بهزراعي مانند استفاده از كودهاي حيواني و ريزمغذي، وجين زعفران و آبياري به موقع را در سال زراعي جاري انجام دهند.
اجراي طرح اسكان در كانونهاي توسعه عشايري سربيشه
سربيشه - خبرنگار قدس: عمليات اسكان در كانونهاي توسعه عشايري دشتهاي حسين آباد غيناب و درح شهرستان سربيشه در حال اجراست.
مسؤول اداره عشاير سربيشه افزود: از ابتداي برنامه دوم توسعه 90 درصد عمليات اجرايي اسكان در كانون توسعه عشايري نازدشت و 35 درصد كانون توسعه درح با حفر 14 حلقه چاه عميق از محل اعتبارات ملي و استاني و تسهيلات بانكي انجام و به 410 خانوار عشايري متقاضي اسكان واگذار شد.
وي افزود: در اين راستا توسط دستگاه هاي اجرايي شهرستان، طرحهاي زيربنايي همچون لوله كشي بهداشتي، برق رساني، مخابرات، خانه بهداشت، مدرسه، حمام بهداشتي، مسجد، جايگاه عرضه مواد سوختي، فروشگاه مصرف عشاير و راه آسفالته ايجاد شده است.
سورگي ظرفيت كانونهاي توسعه درح و نازدشت را 700 و كل جمعيت عشايري شهرستان را 1464 خانوار اعلام كرد.
وي هدف از اجراي طرح ساماندهي را جلوگيري از پراكنش محله هاي عشايري، ايجاد اشتغال و استفاده مطلوب از امكانات ارزيابي كرد و خواستار همكاري بانكهاي عامل در اعطاي تسهيلات مسكن روستايي و عشايري شد
براثر گرماي هوا طي روزهاي گذشته؛ درخت آلو در شهر خرو به شكوفه نشست
خرو- خبرنگار قدس: درخت آلويي كه هنوز برگهاي زرد بر شاخه هاي آن ديده مي شود، مجدداً شكوفه داد.به گفته كارشناسان اين اتفاق كه در شهر خرو نيشابور و پايتخت آلوي كشور رخ داده است، ناشي از گرم شدن هوا طي روزهاي گذشته مي باشد.شهر خرو امسال در پي خشكساليهاي پي در پي با كمبود شديد منابع آبي مواجه بود و سرماي سال گذشته نيز خسارتهاي فراواني به باغهاي آلوي اين منطقه وارد كرد.
خبرنگار ما از مشهد نيز گزارش كرد درخت آلبالوي يكي از شهروندان مشهدي نيز شكوفه داد،
اصلاح يك خبر
در پي چاپ خبري به عنوان «مشكلي در عرضه گوشت وجود ندارد» در صفحه 4 خراسان امروز يازدهم آذر ماه جاري سازمان جهاد كشاورزي خراسان شمالي با ارسال نمابري برخي اعداد و ارقام چاپ شده در اين خبر را به شرح زير اصلاح كرد.1- به جاي 351 ميليارد ريال براي تأمين يارانه نهاده هاي كشاورزي و خريد علوفه به: 351 ميليارد ريال كل اعتبارات ابلاغي براي جبران خسارت سرمازدگي و خشكسالي صحيح است.2- 180 ميليارد ريال به كشاورزان بدون پوشش بيمه اي به: 27/5 ميليارد ريال براي پرداخت خسارت به كشاورزان فاقد پوشش بيمه اي تغيير كرد.3- 20 ميليارد ريال كمك به صندوق بيمه محصولات صحيح است.4- 61 ميليارد ريال براي مهلت دادن به وامهاي معوقه كشاورزان به: 62/815 ميليارد ريال براي سود و كارمزد امهال يك ساله تسهيلات تغيير پيدا گردد.5- 60 ميليارد ريال آبياري تحت فشار به: 60 ميليارد ريال به آبياري تحت فشار، اصلاح مي شود.
يکشنبه 17 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
-