تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852338045




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

لاريجاني: طرح وحدت ملي ربطي به انتخابات ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: لاريجاني: طرح وحدت ملي ربطي به انتخابات ندارد


------------

رئيس مجلس شوراي اسلامي : در شرايطي كه برخي كشورهاي بزرگ نگاه ماجراجويانه به منطقه و ايران دارند ، نشست اخير نمايندگان و روساي ادوار مجلس ، حاوي اين پيام مهم بود كه نيروهاي دوستدار انقلاب ، در برابر آنان ايستادگي مي كنند.

لاريجاني در گفتگوي ويژه خبري شبكه دو سيما با اشاره به مراسمي كه با حضور نمايندگان و روساي همه ادوار مجلس برگزار شد ، گفت : يك پيام مهم اين بود كه در شرايطي كه برخي كشورهاي بزرگ نگاه ماجراجويانه به منطقه و ايران دارند، نيروهاي دوستدار انقلاب ، پيرو امام و رهبري و آرمان هاي انقلاب اسلامي سيماي خوبي از ايستادگي كشور در مقابل آنها نشان دادند.

وي گفت: فلسفه اين جلسه استفاده از آرا و تجربيات نمايندگان دوره هاي پيشين و همچنين قدرداني و تشكر از زحمات آنان بود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين درباره جايگاه مجلس شوراي اسلامي گفت: مجلس مهمترين پشتوانه احقاق حقوق ملت و جايي است كه مسائل مهم كشور را ديده باني مي كند و اين امر موجب دلگرمي مردم و نشانگر دموكراسي مي شود.

وي قانون گزاري و تصميم سازي را دو وظيفه مهم مجلس ذكر كرد و افزود: تصميم گيري در برخي مسائل مهم كشور مانند موضوع جاسوس هاي امريكايي، لغو صلاحيت بني صدر و اتخاذ تصميم هاي مهم در زمان جنگ از نقاط قوت ادوار مجلس بوده است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي ، سابقه قانون گزاري را در كشور حدود 102 سال ذكر كرد و گفت: پيش از انقلاب ، در مدت 72 سال 5700 تا 5800 قانون تصويب شده بود ولي در 30 سال پس از انقلاب به تنهايي حدود 2500 قانون تصويب شده است كه شامل قوانين مهم از جمله صادرات و واردات، ديوان محاسبات، اتاق بازرگاني، اداره صدا و سيما، قانون مطبوعات و اصل 44 مي شود.

وي خاطر نشان كرد: البته برخي قوانين هم نادرست تصويب شدند كه دولتي كردن بازرگاني خارجي يا دولتي كردن برخي كارهاي اقتصادي از جمله تاسيس صنايع سنگين از اين جمله هستند ولي در مجموع 2500 قانون ، اينها موارد نادري هستند.

لاريجاني بخش ديگر فعاليت مجلس را نظارت برشمرد كه از طريق مراجع ذيربط از جمله كميسيون اصل 90 ، ديوان محاسبات و كميسيون هاي تخصصي انجام مي شود.

وي درباره ارزيابي فعاليت مجلس هشتم نيز گفت : در 7 ماهي كه از تشكيل اين مجلس مي گذرد ، به طور طبيعي مقداري از وقت به اعتبارنامه هاي نمايندگان، تشكيل كميسيون ها و شكل گرفتن بدنه كاري مجلس گذشت،‌ ولي نقاط قوت اين مجلس در برجستگي وجه كارشناسي و تجربه مديريتي بالاي نمايندگان است كه تسلط نگاه كارشناسي را موجب شده است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: به نظر من ادوار مجلس از اين نظر روند تكاملي را طي كرده اند و هم اكنون گروه هاي سياسي مجلس با توجه به شرايط داخلي و بين المللي به جاي حاشيه هاي سياسي، به حل مسائل كشور متمركز شدند.

لاريجاني در اين گفتگوي ويژه خبري هم چنين از جمله فعاليت هاي مجلس هشتم را توجه به موضوع خشكسالي و تخصيص بودجه براي حل اين مشكل و همچنين اتخاد راهبرد جلوگيري از لوايح تورم زا ذكر و خاطر نشان كرد: ايستادگي در موضوع برداشت از صندوق ذخيره ارزي براي كمك به بانك ها به جهت تورم زا بودن آن و برعكس، موافقت با فروش اوراق قرضه براي كاهش تورم و همچنين اجازه دادن به بانك ها براي مشاركت در طرح هاي عمراني از جمله فعاليت هاي راهبردي اين دوره از مجلس بودند.

وي افزود: يكي از نكات مهم ديگر در مجلس تدوين راهبرد مجلس بود كه براساس آن اولويت هاي هر كميسيون تعيين شد و اين از نقاط قوت مجلس هشتم است كه راهش تقريبا روشن است.

رئيس مجلس در ادامه سخنانش تصويب قوانين شفاف و جامع را موجب آساني كارها ذكر كرد و افزود: هم اكنون قانون مجازات اسلامي با 800 تا 900 ماده يا قانون تجارت با 1000 ماده در كميسيون هاي تخصصي در حال بررسي هستند و قوانين تسهيل فضاي كسب و كار، سرمايه گزاري خارجي، فعاليت احزاب، انتخابات، مطبوعات، قانون جامع انرژي و اساسنامه شركت نفت هم از جمله فعاليت هاي جاري اين مجلس هستند.

لاريجاني تصريح كرد:‌اين قوانين در توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري درباره لزوم جامعيت قانون در دستور كار قرار دارند و هم چنين برخي قوانين خرد نيز بررسي مي شوندكه با توجه به اوضاع كشور ضرورت مي يابند .

وي درباره اصلاح آيين نامه مجلس گفت: تغييرات آن شامل چند بخش از جمله تغييرات فوري ، بهينه كردن زمان استفاده نمايندگان از مجلس است. براي مثال هم اكنون در برخي موارد كه امكان دارد شور اول و دوم در يك جلسه برگزار و به اين ترتيب از اتلاف 7 يا 8 ماه زمان مجلس جلو گيري مي شود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي كاهش تعداد صحبت نمايندگان در باره طرح ها و لوايح از 5 موافق و 5 مخالف و پرداختن به دستور كار جلسه بلافاصله پس از تلاوت قرآن را از ديگر اصلاحات در آيين نامه جديد مجلس ذكر كرد.

وي ديگر ويژگي هاي آيين نامه جديد را توجه به نظارت ذكر كرد و افزود: چند بخش آن دقيق تر شد مثلا كميته تخصصي وظيفه نظارت بر وزارت خانه هاي ذيربط را دارد و اگر تخلفي صورت گرفت به صحن مجلس خواهد آمد و همچنين در تحقيق و تفحص ها به ارسال گزارش به قوه قضاييه اكتفا نمي شود و همزمان ممكن است حتي به استيضاح وزير منجر شود ، يا در باره سوالاتي كه دستگاه هاي اجرايي مطرح مي شود اگر مجلس از پاسخ مسئول مربوطه قانع نشد، اين به معني يك كارت قرمز است و اگر 3 بار صورت گرفت، مقدمات استيضاح وزير فراهم مي شود. سوالات هم بايد دقيق باشند از اين رو تعداد سوالات كم مي شود و همچنين اين سوالات به دو دسته منطقه اي و ملي تقسيم شده و بخش منطقه اي در كميسيون مطرح خواهد شد مگر اين كه حل نشود.

لاريجاني در بخش ديگري از سخنانش درباره لايحه اصلاح ساختاري اقتصاد كشور نيز گفت :‌ براي بررسي اين لايحه كميسيون ويژه اي در مجلس تشكيل شده است كه صاحب نظران همكاري پيوسته اي را با نمايندگان دولت براي روشن شدن ابعاد طرح برگزار مي كنند و تا كنون دو گزارش داده شده كه در آن دغدغه هاي كميسيون از جمله چيستي مدل محاسبه ميزان تورم يا چگونه ديده شدن عوارض آن يا چگونگي اجرا، مطرح شده است.

وي افزود: اين همكاري به شكل پيوسته ادامه دارد البته در اين طرح برخي وجوه مثل اصلاحات در گمرك يا بالا بردن بهره وري ساده تر و قاعدتا قابل حل هستند ولي در برخي وجوه ديگر از جمله تغييرات در حوزه بانكي و نقدي كردن يارانه ها سيماي كار روشن نيست و كميسيون هم هنوز گزارش خود را ارائه نكرده است.

لاريجاني تصريح كرد: وضع كنوني يارانه ها مشكل دارد ولي اصلاح آن نبايد معضل بزرگتري ايجاد كند البته اين لايحه هنوز به شكل رسمي به صحن مجلس نيامده است. نگاه ما مثبت است و صرفا در بعد كارشناسي كار، دغدغه هايي وجود دارد از جمله اين كه وقتي يارانه ها برداشته شود قيمت اقلام نظير گاز، برق ، بنزين و حتي نان آزاد مي شود، حال چه جهش قيمتي و چه ميزان تورم به وجود مي آيد روشن نيست.

رئيس مجلس دقت در طرح تحول اقتصادي را طبيعي دانست و گفت: ما براي بررسي بودجه سالانه 2 تا 3 ماه از زمان دريافت لايحه وقت مي گذاريم در حالي كه طرح تحول اقتصادي خيلي با اهميت تر از بودجه سالانه است و اگر اين طرح بخواهد از سال آينده اجرايي شود، بايد در بودجه سال آينده لحاظ شود.

لاريجاني تداخل و تعارض بين قوه مقننه و مجريه را رد كرد و گفت: نظارت مجلس به معناي تعارض نيست همانگونه كه اگر مهندس ناظر مشكلي را در ساخت يك بنا يادآور شد به معني دخالت وي تلقي نمي شود.

طرح وحدت ملي ربطي به انتخابات ندارد

رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنين در برنامه گفتگوي ويژه خبري شبكه دو سيما گفت: طرح وحدت ملي فراتر از موضوع انتخابات و دولت است.

لاريجاني تصريح كرد : پيشنهادش در اين باره غيرمرتبط با انتخابات و تشكيل دولت وحدت ملي بوده است.

وي گفت: بحث وحدت ملي موضوع مهم براي حركت درست كشور است، به طور طبيعي وقتي گروههاي سياسي فعاليت مي كنند، مسائل خرد غلبه مي يابند و تمركز روي وحدت در شرايط حساس كنوني و توجه همه نيروهاي سياسي به اين موضوع پر اهميت است و از آنجا كه فصل انتخابات است، بايد مرتب مراقب بود كه رقابت هاي انتخاباتي به اين همه لطمه نزند.

توصيه لاريجاني به اوباما

رئيس مجلس شوراي اسلامي به آمريكا توصيه كرد از سياست هاي كهنه و ناكارآمد در قبال ايران دست بردارند.

علي لاريجاني در گفتگوي ويژه خبري شبكه دو سيما خطاب به اوباما رئيس جمهور آمريكا گفت: سياست هاي كهنه در قبال ايران و منطقه جواب نمي دهد.

وي در باره نظر يكي از مقامات امريكا درباره استفاده از سياست قوي تر چماق و هويج افزود:‌ادبيات چماق و هويج بوي كهنگي و توحش مي دهد و از دل آن تغيير و نوگرايي درنمي آيد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد:اين چه ادبياتي است آن هم نسبت به ملتي كهن مثل ايران، نفس چماق و هويج بوي توحش دارد، يعني به جاي تعامل منطق مبتني بر حقوق بين الملل چوبي مي گيريم كه آنچه ما مي خواهيم شما انجام دهيد.

لاريجاني تصريح كرد:‌اين كار جواب نمي گيرد، در اين 30 سال، اينها از اين حرفها زياد زدند مثل مهار دو گانه و انكار انقلاب اسلامي؛ آنچه واقعيت دارد اينست كه جمهوري اسلامي ايران ظرفيت هاي دروني و منطقه اي دارد و سياست انكار و ماجراجويي در قبال آن جواب نداده است، در مسئله هسته اي خواستند ما را متوقف كنند كه نشد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در ادامه سخنان خود گفت: اگر آنها فكر مي كنند با كارهاي تاكتيكي مي توانند با ايران، ابزاري برخورد كنند در اشتباه هستند چرا كه سياست مداران ايران، آدم هاي ساده انديشي نيستند.

در اين حال رئيس مجلس شوراي اسلامي ارزيابي رويكرد دولت جديد امريكا را نيازمند زمان بيشتر دانست و گفت: ارزيابي از شعار "تغيير" رئيس جمهور امريكا و انتخاب افراد از طرف وي زود است، براي ما مهم نيست چه كسي آمده بلكه چه كسي رفته موضوع مهم تري است.

وي افزود: بايد قدري منتظر آينده بود تا ببينيم در پي اين شعارهاي اوليه چه راهبردي دنبال مي شود البته حدس هايي هست كه نقاط تمركز دموكرات ها چيست. در مسائل منطقه اي تا حد زيادي بايد پذيرفت كه شكل درون گرايانه در رفتارشان و تاكتيك هاي متفاوتي دارند، حتما نقاط مشترك زيادي هم دارند ولي روشها متفاوت است.

وي افزود: به علت سياست هاي غلط بوش، تنفر بي سابقه اي نسبت به كل سياست هاي امريكا به وجود آمد كه بيشترين بهره را از تغيير خود آنها بردند ولي وضع كنوني فلسطين و غزه نشان مي دهد كه امريكايي ها همچنان به دنبال سياست هاي كهنه خود هستند و مهم ترين ضربه را هم خودشان مي خورند.

لاريجاني گفت : دموكرات هايي كه شعار حقوق بشر مي دهند با وجود مسائل غزه سازگاري بين شعار و عمل آنها ديده نمي شود.
 پنجشنبه 14 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 122]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن