واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: قائم مقام صندوق بيمه: ۸۰درصد خسارت وارده به كشاورزان پرداخت شد
داخلي. اقتصادي. كشاورزي. صندوق بيمه.
همدان- قائم مقام صندوق بيمه محصولات كشاورزي كشور گفت: ۸۰درصد خسارت وارده به كشاورزان پرداخت شد.
" محمد حسين صفرپورطاهر" روز سهشنبه در همايش آشنايي با بيمه محصولات كشاورزي در همدان افزود : خسارت سرمازدگي و يخبندان چهار هزار و ۵۵۷ ميليارد ريال برآورد شده كه تاكنون ۸۰درصد آن پرداخت شده است.
وي اضافه كرد: باتوجه به عنايت جدي دولت و مجلس منابع موردنياز تامين شده و هيچ محدوديتي براي پرداخت غرامت به كشاورزان در كشور وجود ندارد.
وي اظهار داشت: پنج ميليون و ۴۰۰هزار هكتار از سطح اراضي زراعي، ۴۰۴ هزار و ۸۷۲هكتار از باغات و ۴۶۰ميليون و ۵۶۶هزار و ۹۰۳قطعه طيور در كشور زيرپوشش بيمه قرار دارند.
صفرپورطاهر افزود: در سال زراعي جاري نيز قرار است كه پنج ميليون و ۴۷۶هزار و ۵۸۰هكتار اراضي زراعي، ۳۸۸هزار و ۲۰هكتار از باغات و ۱۰ ميليون و ۹۶۶هزار و ۱۴۷واحد دامي در كشور بيمه شود.
وي همچنين گفت: با وجود اينكه ماهيت اصلي كشاورزي ريسك زياد است، هنوز فرهنگ بيمه آنگونه كه بايد در بين كشاورزان نهادينه نشده است.
وي تاكيد كرد: كشاورزان بايد از شرايط بسيار مطلوب فراهم شده از سوي دولت و مجلس براي افزايش سطح بيمه محصولات و اراضي خود اقدم كنند.
وي از افزايش حق بيمه دولت به منظور حمايت از كشاورزان خبر داد و افزود: كشاورزان تنها ۲۰درصد هزينههاي بيمه را پرداخت كرده و مابقي را دولت تقبل كرده است.
معاون عمراني استاندار همدان نيز ضمن با اهميت دانستن بخش كشاورزي در اقتصاد استان افزود: بيش از ۳۰درصد اقتصاد اين استان مربوط به بخش كشاورزي است.
سيد "حسن موسوي" افزود: يكي از راههاي حمايت و تقويت اين بخش توسعه سطح بيمه محصولات كشاورزي است.
وي اضافه كرد: در سال زراعي گذشته پنج هزار و ۶۰۰ميليون ريال سرمازدگي و خشكسالي به بخش كشاورزي استان خسارت وارد كرد كه درصورت بيمه بخش قابل توجهي از اين خسارت جبران ميشد.
وي بهترين راه حمايت از كشاورزان را افزايش سطح بيمه عنوان كرد و افزود: دولت توانايي پرداخت اين ميزان خسارت را ندارد و عمده حمايت دولت از كشاورزان از طريق اين صندوق است.
وي اضافه كرد: مزاياي بيمه بايد براي كشاورزان تبيين شود تا آنها براي بيمه محصولات خود ترغيب شوند.
وي همچنين گفت: ترويج كشت محصولات با ارزش افزوده بيشتر و افزايش ميزان تخصيص تسهيلات به اين محصولات در استان براي رشد اقتصاد كشاورزي ضروري است.
مدير بانك كشاورزي همدان نيز گفت: ۶۰محصول كشاورزي شامل گندم و جو آبي و ديم، ذرت، كلزا، چغندرقند، خيار، گوجه فرنگي و باغهاي انگور، گردو ، سيب، بادام و زردآلو در اين استان زيرپوشش بيمه قرار ميگيرد.
"خدارضا دشتباني" افزود: دام روستايي و عشاير، كليه طيور و آبزيان سردآبي و گرم آبي بيمه ميشوند.
وي ميزان بيمهشدگان محصولات كشاورزي استان را در سال زراعي جاري ۶۶ هزار و ۵۴۱فقره عنوان كرد.
وي افزود: ۱۳۰ميليارد ريال غرامت نيز به كشاورزان استان اختصاص يافته كه بزودي پرداخت ميشود.
استان همدان داراي ۱۴۱هزار بهرهبردار كشاورزي است و سالانه ۴/۵ميليون تن انواع محصولات كشاورزي را توليد ميكند. ك/۲
سه شنبه 12 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 256]