تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بنده اى نيست كه به خداوند خوش گمان باشد مگر آن كه خداوند نيز طبق همان گمان با او ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802707461




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

ارائه ويژه‌نامه اينترنتي روز بزرگداشت شيخ مفيد(ره) در سايت حوزه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: ارائه ويژه‌نامه اينترنتي روز بزرگداشت شيخ مفيد(ره) در سايت حوزه
گروه وبلاگ وIT: پايگاه اطلاع‌رساني حوزه به مناسبت رحلت عالم بزرگ شيعي شيخ مفيد(ره) ويژه‌نامه‌اي اينترنتي ارائه كرده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، زندگي‌نامه شيخ مفيد، بزرگداشت شيخ مفيد، فضايل اخلاقي شيخ مفيد از ديدگاه بزرگاني از هل سنت، شيخ مفيد ـ زندگاني ـ مكتب مفيد ـ از ديدگاه دانشمندان، تاريخچه تشيع، درگذشت شيخ مفيد، نامه به شيخ مفيد و نگاهي به تأليفات و آثار مهم شيخ مفيد از بخش‌هاي مختلف اين ويژه‌نامه است.

گرايش فقهي شيخ مفيد، روش پژوهشي شيخ مفيد، غلات از ديدگاه شيخ مفيد، كاربرد عقل در فقه از ديدگاه شيخ مفيد، جايگاه عقل در انديشه شيخ مفيد، علم امام در ديدگاه شيخ مفيد و شاگردان وي، موقعيت شيعه در عصر شيخ مفيد و شيخ مفيد و معتزله از ديگر بخش‌هاي اين ويژه‌نامه اينترنتي را تشكيل مي‌دهد.

در بخش «فضايل اخلاقي شيخ مفيد از ديدگاه بزرگاني از اهل سنت» ويژگي‌هاي اخلاقي شيخ مفيد از زبان بزرگان اهل سنت همچون ابن حجر عسقلاني و عماد حنبلي بيان شده است.

در اين قسمت مي‌خوانيم: «ابن حجر عسقلاني درباره او گويد: او بسيار عابد و زاهد و اهل خشوع و تهجد بود و مداومت ‏بر علم و دانش داشت. جماعت‏بسياري از محضر او بهره بردند او بر تمام شيعيان حق دارد.»

«عماد حنبلي، يكي ديگر از دانشمندان اهل سنت از تاريخ ابن ابي طي حلبي در مورد او نقل كرده است: او بزرگي از بزرگان اماميه و رئيس بخش فقه و كلام و مباحثه است. او با پيروان هر عقيده به مباحثه و مناظره مي‏پرداخت. موقعيت شايان توجهي در تشكيلات دولت آل بويه داشت. او صدقه فراوان مي‏داد.»

همچنين در بخش «جايگاه عقل در انديشه مفيد» اين ويژه‌نامه مي‌خوانيم: «قرن چهارم هجري، قرن گسترش علوم و تمدن اسلامي بود. قرني كه متكلمان به مكتب‌هاي خود شكل داده بودند. پايه‌هاي مذاهب فقهي ريخته شده و مردم در پيروي از فقيهان دسته بندي شده بودند.»

«در مراكز علمي شيعه، هر چند ابن ابي عقيل و ابن جنيد اسكافي به تفكر عقلاني و كاربرد عقل در كلام و فقه معتقد بودند و آراء خود را تبيين و تشريح كرده بودند، ولي تفكر حاكم در كلام وفقه، با اهل حديث بود. در ميان اهل تسنن نيز، مكتب معتزله و اشاعره ميدان دار بودند.»

«در اواخر همين قرن، عالم فرزانه، متكلم برجسته و فقيه توانمند، شيخ مفيد، با گرايش‌هاي عقلي، ظهور كرد. آثار وي، كه در برگيرنده پاسخ به اشكالات ومسائل نوپيدا در حوزه تشيع است و همچنين مناظرات او با نحله‌هاي فرقه‌هاي گوناگون و رد نظرگاه‌هاي عالمان شيعي در برخي از مسايل، نمايانگر وجه علمي اوست.»

اين ويژه‌نامه همچون ويژه‌نامه‌هاي ديگر پايگاه اطلاع‌رساني حوزه اگرچه از لحاظ غناي مباحث در حد قابل قبولي است اما از گرافيك و تصوير برخوردار نيست و زياد بودن بخش‌ها و طولاني بودن هر بخش به‌طور مجزا از جذابيت آن كاسته و كاربر را كه مجبور به مطالعه اين متن طولاني است دچار خستگي مي‌كند.

استفاده از امكانات چند‌رسانه‌اي چون تصوير، صدا و عكس مي‌تواند بر جذابيت مطالب افزوده و موجب انتقال موثرتر مفاهيم ديني از طريق اين ابزار شود.

اين ويژه‌نامه را اينجا كليك كنيد!
 شنبه 9 آذر 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 290]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن