واضح آرشیو وب فارسی:ایسکانیوز: همگام با نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي فجر(5) كاظم چليپا : جشنواره ها بهانه اي براي شناسايي خلاقيت ها هستند
تهران- خبرگزاري ايسكانيوز: دبير بخش نقاشي نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي خبر گفت: برگزاري جشنوار ها اعم از جشنواره فجر بهانه اي براي ايجاد فضاي كار بيشتر و بروز خلاقيت ها و شناسايي كارهاي خلاق است.
كاظم چليپا دبير بخش نقاشي نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي فجر در گفتگو با خبرنگار تجسمي باشگاه خبرنگاران دانشجويي ايران "ايسكانيوز"، در خصوص لزوم برگزاري جشنواره هنرهاي تجسمي فجر گفت: ما جشنواره هاي فيلم، تئاتر، موسيقي و ... را در اين ايام داشتيم و نقش هنرهاي تجسمي با توجه به گستردگي كه اين حوزه دارد در اين ميان كمرنگ بود.
وي افزود: برگزاري اين جشنواره ها بهانه اي است براي ايجاد فضايي براي كار بيشتر و بروز خلاقيت ها و شناسايي كارهاي خلاق و مساله بعدي اين است كه در رابطه با اين ايام مسلما اتفاق متفاوت تري خواهد بود.
چليپا اظهار داشت: هنر ويژگي ها و آزادي هاي خاص خود را دارد و با توجه به اينكه هر جشنواره هنري شعاري جنبي دارد « اميد به آينده» از طرف دبير كل و شوراي سياست گذاري جشنواره به عنوان شعار جنبي اين جشنواره معرفي شده است.
وي در خصوص مدت زماني كه اين طرح اعلام شده گفت: حدود يكماه است كه از برگزاري آن مطلع شده ايم و داورها و شورا و ... تعيين شده اندو فراخوان را به زودي اعلام خواهيم كرد.
وي افزود: اين جشنواره به عنوان جشنواره بين المللي تجسمي دهه فجر در رشته هاي نقاشي، كاريكاتور، گرافيك ( پوستر و تصوير سازي) و مجسمه برگزار مي شود و مهمترين نكته آن اين است كه جنبه بين المللي دارد و اميدواريم هنرمندان كشورهاي ديگر در اين جشنواره شركت كنند.
چليپا در خصوص برگزاري بخش نقاشي اين جشنواره گفت: در بخش نقاشي، يك بخش نمايشگاه و نمايش آثار است و بخش ديگر كارگاه هاي آموزشي هستند و آثار با توجه به كيفيت كار و نيروي خلاق هنرمند انتخاب خواهند شد.
دبير بخش نقاشي نخستين جشنواره هنرهاي تجسمي فجر خاطر نشان كرد: افراد زيادي از اين جشنواره استقبال و براي شركت در اين جشنواره اعلام آمادگي كردند، هنرمندان تا اواسط دي ماه فرصت دارند تا آثار خود را به دبيرخانه جشنواره كه موزه هنرهاي معاصر خواهد بود ارائه كنند .
چليپا تصريح كرد: كيفيت اصلي اين جشنواره در سال هاي بعد نمود پيدا مي كند و هميشه شروع هر كاري دشوار است مخصوصا در زمان محدود براي سطح بين المللي برنامه ريزي كردن بسيار دشوار است و با اين توصيفات نمي توان كيفيت برگزاري نخستين دوره اين جشنواره را پيشبيني كنيم امروزه فعاليت ايران در سطح منطقه در زمينه هنرهاي تجسمي شناخته شده است و اميدواريم كه از آن استقبال خوبي شود.
كاظم چليپا متولد 1336 تهران و فارغالتحصيل رشتة نقاشي (كارشناسيارشد) از دانشكده هنرهاي زيباي تهران ميباشد.از ثوابق كاري ايشان مي توان به مدرس دانشگاه (عضو هيئت علمي دانشكده هنر)؛ عضو هيئت انتخاب و داوران چند نگايشگاه ملي و بينالمللي و عضو مركز هنرهاي تجسمي حوزه هنري (مسئول گروه نقاشي حوزه هنري) اشاره نمود.
اخبار مرتبط
• معمارزاده: اميد به آينده موضوع اصلي جشنواره هنرهاي تجسمي است
• ساعتچي: جاي خالي خوشنويسي درجشنواره هنرهاي تجسمي فجر احساس خواهد شد
• دبيران نخستين جشنواره بين المللي هنرهاي تجسمي فجر معرفي شدند
• هيات داوران جشنواره هنرهاي تجسمي فجر انتخاب شدند
چهارشنبه 6 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسکانیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]