واضح آرشیو وب فارسی:موج: محمدعلي كشاورزدر نشست رونمايي كتاب ستارگان سينماي ايران خواستار شد:سرمايه گذار بخش خصوصي با فرهنگ سينما آشنا شود
خبرگزاري موج - گروه اقتصاد فرهنگ محمد علي كشاورز گفت: سرمايه گذار بخش خصوصي با فرهنگ سينما آشنا شود.
به گزارش خبرنگار موج، محمد علي كشاورز در نشست خبري امروز ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در حال حاضر كساني كه در اصل سينما هستند، تهيه كنندگاني بدون آشنايي با فرهنگ تهيه كنندگي و هنر هستند كه تنها در سينما سرمايه گذاري نمي كنند.
وي تصريح كرد: متاسفانه تهيه كنندگان ما تجارت را با اقتصاد اشتباه گرفته اند، اين درحالي است كه تفاوت زيادي بين اين دو به خصوص در سينما وجود دارد.
وي ابراز داشت: سينماي ايران نيازمند آن است كه به طور كامل خصوصي شود، سينماي دولتي تنها به دنبال آن است كه خواسته هاي خود را در آن بگنجاند.
وي افزود: سرمايه گذار بخش خصوصي بايد با فرهنگ سينما آشنايي داشته باشد، متاسفانه چنين تهيه كنندگان در سينماي ايران بسيار اندك بوده و نتيجه چنين كسري به خوبي در سينما، تلويزيون و تئاتر ديده مي شود.
كشاورز با اشاره به اينكه سينماي امروز تبديل به محلي براي رفيق بازي و باند بازي شده، گفت: كارگردان و تهيه كننده براي آنكه پول كمي براي هنرپيشه درنظر بگيرد، ترجيح مي دهد تا از بازيگران تازه كار استفاده كرده و به ناگاه آنها را بزرگ مي كنند، البته رسانه هاي ما نيز در اين امر بسيار تاثير گذار هستند، چرا كه از بازيگران جواني كه سينما آنها را نمي شناسد پول گرفته و عكس آنها را در پشت جلد خود كار مي كنند.
وي اظهار داشت: اين روزها دم از سينماي ملي و توجه به ساخت فيلم هايي با مضمون ملي مي زنيم، اين درحالي است كه هيچ كدام از ما مليت خود را به خوبي نمي شناسيم.
وي تصريح كرد: سينماي ايران داراي مشكلات زيادي از جمله بازيگر سالاي، نبود سناريو قوي، آشنا نبودن با درام و غيره، چه كسي بايد جلوي اين مشكلات را بگيرد.
وي ابراز داشت: شوراي تهيه كنندگان خانه سينما، به تازگي تصميم گرفته است تا حقوق هنرمندان را زياد و يا كم كند، اين درحالي است كه در ايران ضعيف ترين قشر بازيگران هستند، وجود يك انجمن نمي تواند كمكي به گرفتن حق و حقوق هنرمندان كند، هنرمندان بايد داراي يك سنديكا بوده تا بتوانند منافع خود را از اين طريق حفظ كنند.
وي ضمن اشاره به موقعيت علمي و آگاهي كارگردانان در سينما، افزود: كارگردانان ما نيز از وضعيت خوبي برخوردار نبوده و بسياري از آنها علمي به سينما ندارند، تمام اين مشكلات را مي توانيم از فيلم هايي كه بروري پرده سينما قرار دارد به راحتي درك كنيم، البته چند كارگردان خوب و مطرح در جهان داريم كه هيچ كدام از فيلم هاي اين افراد در كشور به نمايش گذاشته نمي شود.
بازيگر نقش به ياد ماندني پدر سالار گفت: هر سال تعداد بالايي از دانشجويان از دانشگاه ها فارغ التحصيل مي شوند، اما هيچ كدام از آنها نمي توانند كاري مناسب را در سينما، تئاتر و يا تلويزيون پيدا كنند، اين درحالي است كه جواناني كه دوره هاي بازيگري را در كلاس هاي مختلف بازيگري طي كرده اند، با پرداخت مثلاً 50 ميليون تومان به تهيه كننده و يا كارگردان اجازه حضور در سينما را مي توانند پيدا كنند.
وي اظهار داشت: به خاطر داشته باشيم كه سينماي امروز سينماي چهره و بازيگران دماغ عمل كرده نيست، بلكه سينماي ايران سينماي بازي است، بايد به توانايي بازيگران توجه شود نه به چهره و زيبايي آنها.
وي در پايان اعلام كرد: تا زماني كه چنين مشكلاتي در سينماي ايران وجود دارد، سينما ما متحول نخواهد شد.
چهارشنبه 6 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]