واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: پايتخت
احساس دلشكستگي قاليباف
از بحران ترافيك تهران
شهردار تهران گفت: مهمترين دغدغه پايتخت مشكل ترافيك است و اگر حل مشكل ترافيك تهران بر عهده شهرداري بود آن را انجام مي دادم.
به گزارش ايلنا محمد باقر قاليباف در حاشيه آئين گشايش سومين دوره شوراياري هاي محلات تهران افزود: از اين كه به هر دليلي به مشكل ترافيك توجه نمي شود احساس ناراحتي و دلشكستگي مي كنم.
قاليباف با بيان اينكه برخي مشكل ترافيك تهران را قابل حل و فصل نمي دانند اما من آن را قابل رفع مي دانم افزود: طرح من براي حل مشكل ترافيك تهران با توجه به گفتگوهايي كه با كارشناسان داشته ام قابل اجرا است.
برگزاري مانور سراسري مديريت بحران در 115 ناحيه پايتخت
رييس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران از برگزاري هفتمين مانور سراسري مديريت بحران شهر تهران همزمان در 115 ناحيه پايتخت در هفتم آذر ماه خبر داد.
به گزارش ايرنا، «مازيار حسيني» روز يكشنبه در جمع خبرنگاران با بيان اينكه اين مانور به جهت آمادگي هرچه بيشتر سازمان ها و دستگاه ها و نيز بهره گيري از مشاركت شهروندان در مقابله با زلزله برگزار مي شود گفت: براي نخستين بار، در اين مانور بحران هاي كوچك در سطح محلي در نواحي شهر تهران طراحي شده و هر ناحيه از پايتخت با دو بحران فرضي مقابله كرده و به انجام وظايف خود در مديريت بحران خواهند پرداخت.
وي با بيان اين كه در اين مانور تمامي دستگاه هاي مسوول در مديريت بحران شهر تهران مشاركت خواهند داشت، تصريح كرد: تمامي اين دستگاه ها نمايندگاني در سايت 22 گانه مديريت بحران در تهران خواهند داشت و متناسب با شرايط هر منطقه حادثه اي فرضي براي مديريت بحران ايجاد خواهد شد.
رييس سازمان پيشگيري و مديريت بحران شهر تهران به حضور بالگردهاي هوانيروز براي امداد رساني به مصدومان فرضي حادثه و نجات حادثه ديدگان در ساختمان هاي بلند اشاره كرد و گفت: بخش خصوصي نيز در برگزاري اين مانور با بريايي بيمارستان هاي صحرايي در دو نقطه از تهران مشاركت خواهد داشت.
احداث مجتمع هاي فرهنگي
در محله هاي محروم پايتخت
معاون امور مناطق شهرداري تهران از رفع محروميت زدايي از مناطق محروم پايتخت به عنوان اولويت اول برنامه شهرداري در سال 88 خبر داد. به گزارش ايلنا، دكتر عيسي شريفي در حاشيه بازديد از پروژه هاي منطقه هشت شهرداري تهران با تاكيد بر اين كه مهم ترين موضوع در بحث بازديدهاي دوره اي از مناطق، نظارت بر نحوه برنامه هاي ابلاغي است، اظهار داشت: در برنامه هاي ابلاغي به شهرداري هاي مناطق به دنبال ارتقا» كيفيت خدمات رساني به شهروندان هستيم.
معاون شهردار تهران با اشاره به اقدامات خوبي كه شهرداري منطقه هشت انجام داده است، افزود: برنامه هاي شهرداري در اين منطقه طبق انتظار ما صورت گرفته و جلوتر از برنامه پيش رفته اند.
شريفي با اشاره به اولويت اول برنامه شهرداري تهران در سال 88 كه محروميت زدايي از محلات محروم پايتخت است، افزود: تاكيد ويژه دكتر قاليباف دربحث محروميت زدايي از محلات محروم شهر تهران اين است كه هر محله محروم شهر حتما داراي يك بوستان باشد.
اصلاح هندسي بيش از 3 هزار
تقاطع پايتخت
مديرعامل سازمان حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران از اصلاح هندسي بيش از 3 هزار تقاطع پايتخت در سال آينده خبر داد.
به گزارش مهر، مهندس نصراله خادم الاسلام اظهارداشت: در سال جاري اصلاح هندسي كمتر هزار تقاطع شهر در دستور كار قرار داشت كه خوشبختانه توانستيم بيش از برنامه ريزي هاي صورت گرفته اين اصلاحات را انجام دهيم. وي با بيان اينكه از ابتداي سال تاكنون بيش از هزار و 100 تقاطع شهر تهران مورد اصلاح هندسي قرار گرفته است افزود: اصلاح هندسي تقاطع هاي شهر اثر بسيار مثبت و قابل توجه اي داشته است چنانچه تاخير زماني گردش به راست ها تقريبا به صفر رسيده است و گردش ها به سهولت صورت مي گيرد.
بروز بيشترين تخلفات داروخانه ها
در تهران
بيشترين تخلفات داروخانه ها در تهران اتفاق مي افتد و دليل آن نيز بالا بودن تعداد اين داروخانه ها و نظارت كمتر از سوي وزارت بهداشت است. دكتر رسول ديناروند ، معاون غذا و داروي وزارت بهداشت در پاسخ به سوال مهر مبني بر اينكه چرا بيشترين تخلفات در داروخانه هاي تهران صورت مي گيرد، افزود: در تهران حدود 1500 داروخانه فعال وجود دارد كه كار نظارت بر آنها كمي سخت تر از ساير داروخانه هاي كشور است.
اين در حالي است كه دبير انجمن داروسازان ايران در مورد تخلف برخي داروخانه هاي تهران در گفتگو با مهر به موضوع ميزان سود كم داروخانه ها از فروش دارو اشاره كرده ومي گويد: اين وضعيت باعث گران فروشي دارو از سوي برخي داروخانه ها مي شود.
راه اندازي باشگاه چاقي در تهران
طرح " باشگاه چاقي" پس از ارائه در "دومين جشنواره انتخاب برترين هاي پژوهش و نوآوري در حوزه مديريت شهري" به منظور ارتقاي سلامت شهروندان در سطح شهر تهران اجرايي خواهد شد.
به گزارش مهر، تغيير رفتار و شيوه هاي غلط شهرنشيني، ارائه الگوي تغذيه مناسب و پيشگيري از بيماريهاي قلبي و عروقي از جمله مهمترين اهداف باشگاه چاقي محسوب مي شود. كارشناسان امور تغذيه و همچنين مربيان رشته هاي مختلف ورزشي در باشگاههاي چاقي براي كمك به افزايش كيفيت زندگي شهري الگوها و شيوه هاي زندگي سالم را به شهروندان آموزش مي دهند.افراد مختلف مي توانند با مراجعه به باشگاه چاقي راهنمايي هاي لازم جهت حفظ وزن طبيعي خود را دريافت كنند و يا در صورت نياز جهت كاهش اضافه وزن از مشاوره،خدمات و حمايت و پيگيري اين مراكز بهره مند شوند.
اين جشنواره از 17 تا 22 آذرماه سال جاري توسط مركز مطالعات و برنامه ريزي شهر تهران برگزار مي شود.
روكش معابر ناحيه چهار منطقه 15 با استفاده از 13 هزار تن آسفالت
حوزه معاونت فني و عمراني شهرداري منطقه 15 نسبت به روكش آسفالت معابر ناحيه چهار منطقه با صرف 13 هزار و 760 تن آسفالت اقدام كرد. به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه 15، در اين راستا 43 معبر ناحيه چهار شامل 39 معبر در محله 13 (مشيريه) و چهار معبر در محله 14 (رضويه) مرمت و روكش آسفالت شده است.
راه اندازي چهار دفتر خدمات الكترونيك در شمال تهران
در راستاي اجراي سياست هاي شهرداري تهران مبني بر تمركز زدايي، ناحيه محوري، شهروند محوري و تسريع در امر خدمات رساني شهري چهار دفتر خدمات الكترونيك در شمال تهران راه اندازي شد.
به گزارش روابط عمومي شهرداري منطقه يك دكتر سيد مصطفي افضلي معاون شهرسازي و معماري شهرداري منطقه يك با بيان اين خبر اظهار داشت: دفاتر خدمات الكترونيك شهر براساس تدابير و سياست هاي راهبردي شهرداري تهران با هدف ايجاد تحول اساسي در نحوه خدمات رساني سريع و آسان به شهروندان راه اندازي شده و شهرداري هاي مناطق با اين دفاتر همكاري دارند. معاون شهرسازي و معماري شهرداري منطقه يك افزود: در ابتدا دفاتر خدمات الكترونيك تنها به درخواست هاي مربوط به صدور پروانه رسيدگي مي كرده كه از ابتداي سال جاري تشكيل پرونده، صدور انواع گواهي پايانكار، عدم خلاف، تخريب و نوسازي، بازديد، پيگيري پرونده و پاسخگويي به شهروندان توسط دفاتر انجام مي شود.
انتقاد از عدم توجه به امر پژوهش
در شهرداري
دبير كميته راهبردي محيط زيست مركز مطالعات و برنامه ريزي شهر تهران گفت: يكي از مشكلات شهرداري از دوران بلديه تا حال، عدم توجه به موضوع پژوهش و تحقيق در اجراي برنامه ها بوده است.
دكتر محمدهادي حيدرزاده با عنوان اين مطلب كه ارائه خدمات روزمره به شهروندان در اولويت شهرداري در سالهاي دور بوده است، به مهر گفت: عدم توجه به بحث پژوهش در حوزه مديريت شهري باعث شده بود كه آزمون و خطا در شهرداري زياد باشد و اين به دليل نبود پل ارتباطي بين بدنه اجرايي و تحقيقاتي بود. وي از تشكيل مركز مطالعات و برنامه ريزي شهري به عنوان يكي از اقدامات قاليباف در جهت توجه به امر پژوهش و تحقيق در حوزه مديريت شهري نام برد و افزود: از سال آينده پروژه هاي عمراني شهرداري فقط با داشتن ارزشيابي زيست محيطي اجرا مي شوند.
يکشنبه 3 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مردم سالاری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 293]