واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امام جمعه تبريز:دانشگاه بايد با انحرافات عقيدتي مقابله كند
تبريز - خبرگزاري مهر: نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز گفت: استادان دانشگاه بايد از انحراف فكري، عقيدتي و بينش سياسي جوانان جلوگيري كنند.
به گزارش خبرنگار مهر در تبريز، آيتالله محسن مجتهد شبستري پيش از ظهر امروز در جمع اعضاي شوراي دانشگاه تبريز افزود: داشتن روحيه خودباوري، اعتماد به نفس بالا، متعهد بودن و دلسوزي در راه تعليم و تربيت ازجمله ويژگيهاي بارز استادان دانشگاهي است.
وي تاكيد كرد: تقويت روحيه خودباوري واعتماد به نفس در كنار دانش توام با معرفت و بيش از ديگر وظايف استادان و مسئولان دانشگاه در قبال دانشجويان در عصر حاضر است.
آيت الله مجتهد شبستري، حركتهاي جهادي در تعليم و تربيت صحيح و توليد علم در كشور را از سوي استادان، دانشجويان و پژوهشگران را ضروري دانست و اظهار داشت: به بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي است كه دانشگاههاي ما از نظر كيفي و كمي از لحاظ توليد علم، فعاليتهاي پژوهشي و آموزشي رشد قابل توجه داشته است.
امام جمعه تبريز، در عين حال رشد كمي و كيفي آموزش عالي و فعاليتهاي پژوهشي را در سطح دانشگاهها كافي ندانست و يادآور شد: بايد ما در تمامي رشتهها در توليد علم و جنبش نرم افزاري نوآوري و خلاقيت داشته باشيم كه در راس آنها حوزه و دانشگاه پيش قدم هستند.
وي مسئوليت مديران حوزه و دانشگاه را در تعليم و تربيت درست جوانان بسيار مهم دانست و افزود: به بركت انقلاب اسلامي وضع اخلاقي جوانان ما خيلي خوب شده است ولي حركت جهادي در جهت تقويت توان علمي، اعتقادي و اخلاقي جوانان از سوي مسئولان بسيار ضروري است.
امام جمعه تبريز با اشاره به تهاجم فرهنگي گسترده دشمنان اسلام عليه جوانان ، وجود بيش از 40 فرقه شيطان پرست را خطري بزرگ براي به انحراف كشاندن دانشجويان و جوانان عنوان كرد و افزود: استادان و مديران دانشگاه بايد در اين زمينه خيلي مراقب باشند كه مبادا دشمنان اسلام باعث به انحراف كشاندن افكار جوانان ما باشند.
به گفته وي، استادان و مسئولان دانشگاهها بايد فكر جوانان را از مدرك گرايي و پشت ميز نشيني خارج ساخته و آنان را تشويق به توليد علم و دانش در راستاي توسعه و آبادي كشور نمايند.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي برگزاري نشستهاي كرسيهاي نظريه پردازي در زمينه مسائل اعتقادي، علمي، فلسفي، شناخت خطرات استكبار و رژيم صهيونيستي در دانشگاهها را ضروري دانست و افزود: راه اندازي كرسيهاي نظريه پردازي در حوزه هاي مختلف بسياري از سياه نمايي ها و شبهاتي كه در بين جوانان و دانشجويان وجود دارد، را برطرف خواهد كرد.
وي با بيان اينكه آينده كشور در اختيار فارغ التحصيلان دانشگاههاست بر لزوم توجه بيشتر به تعليم و تربيت دانشجويان تاكيد كرد.
رئيس دانشگاه تبريز هم در اين ديدار با ارائه گزارشي از فعاليت هاي انجام شده در اين دانشگاه گفت: هم اكنون بيش از 15 هزار نفر دانشجو در دانشگاه تبريز مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد نزديك به 8 هزار نفر در خوابگاهها زندگي مي كنند.
دكتر سيد محمد تقي علوي، وجود 77 رشته دكتري و 106 رشته كارشناسي ارشد را از جمله پيشرفتهاي علمي و آموزشي دانشگاه تبريز عنوان كرد و گفت: اين پيشرفت و توسعه در بخشهاي مختلف علمي و آموزشي و پژوهشي در سايه بركت نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران حاصل شده است و در دوره قبل از انقلاب حتي يك رشته هم در مقطع دكتري در كشور وجود نداشت و استكبار نمي خواست ما روي پاي خود بايستيم.
وي با بيان اينكه دانشگاه به عنوان يك شهركوچكي است كه در آن فعاليتهاي مختلفي براي توسعه و آباداني منطقه و كشورمان صورت مي گيرد، مهمترين وظيفه دانشگاهيان را توسعه و تربيت نيروي انساني ماهر و با ايمان براي جامعه دانست و افزود: اين مهم در سايه وجود استادان متعهد و با ايمان امكان پذير مي شود.
دكتر علوي با اشاره به فرامين مقام معظم رهبري در خصوص جنبش نرم افزاري و توليد علم در كشور يادآور شد: استقلال كشورها اكنون در سايه توليد علم به دست مي آيد و هر كشوري كه علم بيشتري توليد كند همانقدر مي تواند در استقلال كشور خود سهم بسزايي داشته باشد.
رئيس دانشگاه تبريز وجود استادان متعهد و با ايمان و مخلص براي اسلامي شدن دانشگاهها ضروري دانست و يادآور شد: تحقق اين امر در سايه جذب استادان متعهد، دلسوز و مخلص است كه دانشگاههاي ما به سمت اسلامي شدن سوق خواهد داد كه دانشگاه تبريز در اين زمينه پيشرو است.
وي، برنامه ريزي براي توسعه فعاليتهاي فرهنگي در كنار فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي را براي دانشجويان ضروري دانست و افزود: در سايه پشتيباني دولت نهم دانشگاه تبريز با برگزاري برنامه هاي مختلف فرهنگي در اين زمينه خيلي خوب عمل كرده است.
يکشنبه 3 آذر 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]